Download (programi, igrice, softveri).....
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Download (programi, igrice, softveri).....
FEAR je vrhunska igra, ima neverovatno dobar balans gameplay-a, ja sam igrao i nastavke, nije neka glupost sa zombijima na sve strane pa da to izgleda bezveze, nego naidje sekcija kad ti ne bude dobro od atmosfere. Podilaze žmarci kad najmanje očekuješ. Ideš nekom platformom, dodješ do kraja i merdevina na dole, okreneš se i kreneš da se spuštaš niz njih, i tačno kad se okreneš vidiš da ti je iza ledja bila ona devojčica...
Po tripovima je jako slična Wolfestein-u.
Po tripovima je jako slična Wolfestein-u.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Sad cu probati sve da raspakujem u jedan folder! tnxBojanM piše:Ja tu vidim gomilu RAR fajlova... Teško da će samo start.bat zapakovan unutar neke arhive moći da uradi nešto bez ostalih zapakovanih fajlova. Da li si probao da ih raspakuješ sve u neki folder i onda vidiš da li taj start.bat ima nekog efekta?
A za onaj Update 1, rekao bih ovako napamet da prvo treba da raspakuješ "original", pa onda samo da pregaziš stare fajlove novoraspakovanima iz Update 1 kompleta.

Edit Uspeo!

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
-
- Poruka: 418
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h
Ja skinuo veceras i krenuo da igram 

- dule0911
-
Ja ga imam negde na disku (mozda cak i hddu negde), ali necu veceras da krecem ostacu celu noc, bolje sutra 

Fiesta!!
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Od te igrice mi se dizala kosa na glavi..bukvalno..911s [SK] piše:Po tripovima je jako slična Wolfestein-u.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Preso si sve epizode?dule0911 piše:I meni se sad opet igra HL2... Bleh
Nozzlezator piše:Ja skinuo veceras i krenuo da igram

zaraza

- dule0911
-
Zapravo, nisam ni episode 1 nikad zavrsio do kraja ja mislim, ali svejedno je obozavam
Nisam neki zaludjenik za takve igre pa posle par dana igranja izgubim volju, ali je hl2 stvarno dobar 

Fiesta!!
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:

Prva epizoda je stvarno dobra! (sad sam je zavrsio). Nisam ni ja neki zaludjenik za pucacine ali ova igra je bas posebna...
Instal episode 2

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Jel zna neko gde kod nas ima i kakve su cene za motorizovane nosače LCD/PLAZMA televizora. Nešto kao ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=UEOwMykp ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=UEOwMykp ... re=related
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
oo boze moj , jos nadji neki sto na glas menja programe da ne moras daljinski nositi
nego ebem ti quake, sta god na kompu radio ili sam na forumu ili igram to.... strasno zarazno, neverujem kada pre prodje onih 15min dok igram....
nego da te pitam sta nam sluze ona sranja sto kupimo, one kao kutije plave zute crvene
... i jel ima neke veze gadjo ga u vuglu ili u telo, posto ne vidim dok pucam razliku.... i ono sranje od masine me strasno nervira nems ubiti sa onim pa to ti je 

nego ebem ti quake, sta god na kompu radio ili sam na forumu ili igram to.... strasno zarazno, neverujem kada pre prodje onih 15min dok igram....
nego da te pitam sta nam sluze ona sranja sto kupimo, one kao kutije plave zute crvene

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Nikad video motorizovane nosače kod nas, ali google kaže da bi Alias iz Niš(a) možda mogao da pribavi nešto slično...
http://www.barkan.rs/montaza/selection%20guide_novi.pdf
http://www.barkan.rs/montaza/selection%20guide_novi.pdf
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
- Ljubitelj životinja
Ma,kad prepakujem,da prepakujem, odlucio sam se za neke bolje zvucnike nego planirano,ali oni traze kompletnu zezanciju i podizanje radne povrsine, a onda ce mi TV bude previsok,pa gledao sam te nosace,i naiđoh na motorizovane,a što je najbolje, online ima za 120 dolara! Da,120 dolara,poslao sam mail da vidim jel šalju u srbiju.Za dalinski inače znam šta ću,ali kad završim sve ostalo.
Što se tiče quake, da, zarazno je do ludila, ja sada vidim da sam igrao 45 minuta,a nisam ni osetio. Ja ne vidim nikakve kutije, nađi u details da ne bude simple nešto tamo,i videćeš lepo nacrtane stvari koje kupimo. A osim oružja,kupiš 064 dopune za iste a imaš i : Ono plavo što svetli i okreće se (mislim da je logo Quake-a), je Quad damage, dakle šta god da imaš u tom trenutku do isteka Quada- sve što radiš je 4 puta jače .(pazi ako imaš raketni bacač pa se raspomamiš i pucaš,blizu sebe, gotov si). Creveno je REGENERATION, dakle, puni ti health polako do 200 (standardno je 100), imaš samo na nekim nivoima HASTE, nešto žuto i to omogućava da trčiš kao ušprican a bogami tom brzinom i ispaljuješ oružja (duplo brže).Imaš standardni health i ne znam šta još.Eh da,imaš i invisibility, to kad uzmeš određeni vremenski period si nevidiljiv. E sad..sve je stvar strategije tako da je pitanje kako ćeš da iskoristiš sve to u svoju korist.
Osim vežbe, oprema koju koristiš je važna. Moram da uzmem ovog :http://cyborggaming.com/prod/rat9.htm jer verujem da mnogo znači,a osećam već razliku sa slušalicama 7.1 jer znam odakle dolaze pa ih sačekam često,samo na osnovu zvuka.Ne vredi mnogo kad je gužva,ali ako se igra duel npr, velika je prednost na tvojoj strani.
Što se tiče quake, da, zarazno je do ludila, ja sada vidim da sam igrao 45 minuta,a nisam ni osetio. Ja ne vidim nikakve kutije, nađi u details da ne bude simple nešto tamo,i videćeš lepo nacrtane stvari koje kupimo. A osim oružja,kupiš 064 dopune za iste a imaš i : Ono plavo što svetli i okreće se (mislim da je logo Quake-a), je Quad damage, dakle šta god da imaš u tom trenutku do isteka Quada- sve što radiš je 4 puta jače .(pazi ako imaš raketni bacač pa se raspomamiš i pucaš,blizu sebe, gotov si). Creveno je REGENERATION, dakle, puni ti health polako do 200 (standardno je 100), imaš samo na nekim nivoima HASTE, nešto žuto i to omogućava da trčiš kao ušprican a bogami tom brzinom i ispaljuješ oružja (duplo brže).Imaš standardni health i ne znam šta još.Eh da,imaš i invisibility, to kad uzmeš određeni vremenski period si nevidiljiv. E sad..sve je stvar strategije tako da je pitanje kako ćeš da iskoristiš sve to u svoju korist.
Osim vežbe, oprema koju koristiš je važna. Moram da uzmem ovog :http://cyborggaming.com/prod/rat9.htm jer verujem da mnogo znači,a osećam već razliku sa slušalicama 7.1 jer znam odakle dolaze pa ih sačekam često,samo na osnovu zvuka.Ne vredi mnogo kad je gužva,ali ako se igra duel npr, velika je prednost na tvojoj strani.
knezevic piše:oo boze moj , jos nadji neki sto na glas menja programe da ne moras daljinski nositi![]()
![]()
nego da te pitam sta nam sluze ona sranja sto kupimo, one kao kutije plave zute crvene... i jel ima neke veze gadjo ga u vuglu ili u telo, posto ne vidim dok pucam razliku.... i ono sranje od masine me strasno nervira nems ubiti sa onim pa to ti je
- knez91
-
pa dobro, po meni nema neku veliku funkciju( jedino zbog ugla gledanja) po meni je to licno sebi da udovoljis, da imas neko zadovoljstvo da kada upalis tv bude
i onda uzmes da njakas daljnac i tv ide gore dole levo desno
ma znam sta slucze te sto su kao u krugu i unutra se okrece neki znak... to je sto i sam kazes, brzina, povezanje moci oruzja, nevidljivost, i regeneracija(valjda)....
na ove mislim (ova zelena).. http://image.com.com/gamespot/images/sc ... een034.jpg
neg koliko ovo zadovoljstvo kosta, po meni je ovo pretervanje ali ok, neko se bavi sa ovim profesionalno (ide na takmicenja) ali ja igram sa najobicnijim misem, nemam nikakve dodatke, tri dugmeta i tockic to je sve, i strasno me je nerviralo dok sam igrao CSS da ima tako likova koji imaju mis od 100jura i na njemu 250dugmica
pa postane nermalno da ce me roknuti..... ne siri mu se nisan, ima jos mnogo privilegija nego ja na ovom mom obicnom....

ma znam sta slucze te sto su kao u krugu i unutra se okrece neki znak... to je sto i sam kazes, brzina, povezanje moci oruzja, nevidljivost, i regeneracija(valjda)....
na ove mislim (ova zelena).. http://image.com.com/gamespot/images/sc ... een034.jpg
neg koliko ovo zadovoljstvo kosta, po meni je ovo pretervanje ali ok, neko se bavi sa ovim profesionalno (ide na takmicenja) ali ja igram sa najobicnijim misem, nemam nikakve dodatke, tri dugmeta i tockic to je sve, i strasno me je nerviralo dok sam igrao CSS da ima tako likova koji imaju mis od 100jura i na njemu 250dugmica

-
- Ljubitelj životinja
Pisao sam sinoc Saiteku da mi kazu ko je distributer za srbiju da vidim koliko kosta taj mis, i dobio da je to http://www.compdesk.rs/ a tamo ni emaila, ni telefona 
Znam da je oko 10 soma u Game-s u u BG, ali verzija 7. koja je ista osim sto ima žicu,nije wireless. Dakle, kako su mi rekli , da ga imaju bio bi oko 14 ili 15 soma. Verujem da moze nesto jeftinije da se nađe. Izgleda mnogo dobro po mom mišljenju.
A za policu si u pravu, nema neku funkciju preteranu, jedino sto kosta jeftinije nego obicne police kod nas za takve televizore, pa se postavlja pitanje sta je pametnije ciniti.
Konkretno, ovo zeleno na slici sto si posLAO.....NE DEREM SE NEGO MI ZAGLAVIO CAPS LOCK I NEMOGU MU NUŠTA....TO JE DOPUNA ZA ONU PUSKU STO IZBACUJE ZELENI ZRAK , STO JE SPORA ,TJ MORA DA SE NAPUNI,ALI AKO GA ZUNEŠ JEDNOM, VELIKE SU ŠANSE DA UBIJŠ IZ PRVE. MIslim da .......eh,proradi caps lock....upravo tu ti npr onaj miš znači jer ima precision aiming mod za ovakve stvari. Kao sto rekoh, dosta zavisi od opreme. A inače ne znam dal je razlika jel pucas u glavu ili telo. Kad uspem da udjem u partiju gde igras, pucacu ti u glavu,a ti meni u telo,pa cemo da probamo

Znam da je oko 10 soma u Game-s u u BG, ali verzija 7. koja je ista osim sto ima žicu,nije wireless. Dakle, kako su mi rekli , da ga imaju bio bi oko 14 ili 15 soma. Verujem da moze nesto jeftinije da se nađe. Izgleda mnogo dobro po mom mišljenju.
A za policu si u pravu, nema neku funkciju preteranu, jedino sto kosta jeftinije nego obicne police kod nas za takve televizore, pa se postavlja pitanje sta je pametnije ciniti.
Konkretno, ovo zeleno na slici sto si posLAO.....NE DEREM SE NEGO MI ZAGLAVIO CAPS LOCK I NEMOGU MU NUŠTA....TO JE DOPUNA ZA ONU PUSKU STO IZBACUJE ZELENI ZRAK , STO JE SPORA ,TJ MORA DA SE NAPUNI,ALI AKO GA ZUNEŠ JEDNOM, VELIKE SU ŠANSE DA UBIJŠ IZ PRVE. MIslim da .......eh,proradi caps lock....upravo tu ti npr onaj miš znači jer ima precision aiming mod za ovakve stvari. Kao sto rekoh, dosta zavisi od opreme. A inače ne znam dal je razlika jel pucas u glavu ili telo. Kad uspem da udjem u partiju gde igras, pucacu ti u glavu,a ti meni u telo,pa cemo da probamo

- knez91
-
pa imas tu adresu zoovi informacije i pitaj za broj.....
ala ga preterase.... pa za te pare kupim sebi polovnu turbinu i to u dobrom stanju
pa ako se to tebi svidja i imas mogucnosti normalno je da ces to uzeti.....
da da sada sam shvatio, ja sam te uvek kupio a nisam imao pojama u cemu je fora...... znam da je bolje igrati sa takvim misom, ali je i dosata lakse , znam u CSS(kanteri) dok sam imao ovaj obican mis sa kalasom , jedva, ali kda sam kupio ovaj sa tri dugmica (treci je onaj dupli klik) kada sam sa njim igrao, pa milina bilo je
moze kada naletimo zajedno na quake-u odemo u neku arenu gde nema nikog i probamo........

pa ako se to tebi svidja i imas mogucnosti normalno je da ces to uzeti.....

da da sada sam shvatio, ja sam te uvek kupio a nisam imao pojama u cemu je fora...... znam da je bolje igrati sa takvim misom, ali je i dosata lakse , znam u CSS(kanteri) dok sam imao ovaj obican mis sa kalasom , jedva, ali kda sam kupio ovaj sa tri dugmica (treci je onaj dupli klik) kada sam sa njim igrao, pa milina bilo je

moze kada naletimo zajedno na quake-u odemo u neku arenu gde nema nikog i probamo........
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Predjoh i 2 epizodu... sjajan deo, mnogo akcije,dosta voznje,dosta strecanja i na kraju jadnog matorca bez noge ubija neki leteci crv...
Bice tu jos dosta delova (bar mi se cini)... nista.. cekam 3 deo...

Bice tu jos dosta delova (bar mi se cini)... nista.. cekam 3 deo...

-
Taj matorac se zove Ilaj - bas sam ga spasavao sinoc 

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Ma trebao si pustiti da ga roknu
i ovako ce umreti isti mu je q*ac! malo sam googlao 3 epizoda je kraj hl2 price... 3 epizoda bi trebala ove god da izadje ali nisam nigde nasao tacno kad... 

-
Ma pobeze sa nekom doktorkom
Inace ja sam igrao HL2 EP1 pre HL2 

- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
-
- Ljubitelj životinja
jel zna neko po kom zakonu spada moja garancija? TV mi jos nisu vratili, a uskoro istice 45 dana sto je bilo po starom zakonu.U to vreme je i kupljen . Da li se primenjuje stari ili novi?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Važi po onom zakonu koji je bio aktivan u trenutku prodaje.
Ne može se novi zakon primenjivati retroaktivno.
Ne može se novi zakon primenjivati retroaktivno.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Ljubitelj životinja
tako je u teoriji (cak sam i na pravnom fakultetu to naucio) , nijedan zakon ne vazi retroaktivno,ali me neki ljudi nabeđuju da je po novom i u to su vrlo ubeđeni,pa ne znam kako da se postavim ,da li da trazim nov TV ili sta vec. moram da budem siguran
-
Pripretis lepo inspekcijom a ako prodje 45 dana dodjes sa istom