Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Ni ne treba ti.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Nego gde je ta slavinica da zavrnem i ja,ma ne mogu nam nista..

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21535
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ali pazite te hrabre izjave... umesto da olakšaju malo narodu i da snize akcize pa da se drži čorba na nekih 100 dingera... ma jok... naprotiv otežaćemo vam još više i pelješićemo vas još više jer nam je to siguran prihod
Ijaooo samo da ima neko ko bi pogurao neku bunu... tj samo da poguramo malo bager
Gde je sad bagerista Džo majku mu... ako treba kupićemo mu sve 4 nove gume za bager

Ijaooo samo da ima neko ko bi pogurao neku bunu... tj samo da poguramo malo bager

Gde je sad bagerista Džo majku mu... ako treba kupićemo mu sve 4 nove gume za bager

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Nemoj, pusti bager džaba ti, znaš li koliko on troši. 

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Markedjani
- Predsednik kluba
Fala bogu pa radim u firmi gde se konzumira isključivo D2... toga nikad dosta 

- Cedo
- VIP
Ej bre pazite sta pricate pa ovo je demokratija mozemo da najebemo
..Ko bre sme to da rusi..al zato neki jak Ford pa da ih izvucemo iz fotelja,mada dzepovi su im puni kontam da su se bas zaglavili..izvucemo goriva iz neke mecke ispred skupstine 

- Markedjani
- Predsednik kluba
Nego pitanje za Stiga juniora... koji si đavo pisao o poskupljenju goriva u temi o sudarima,kaznama i situacijama
Sad offujemo ođe za medalju

Sad offujemo ođe za medalju

- Cedo
- VIP
Pa zar jace kazne ima eeeee otisli smo mi svi u off..
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Nisam hteo da otvaram novu temu da ne bih ponovo napravio neko sranje, inače sam se vodio ovime Saobraćaj što piše u nazivu.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Markedjani piše:Ali pazite te hrabre izjave... umesto da olakšaju malo narodu i da snize akcize pa da se drži čorba na nekih 100 dingera... ma jok... naprotiv otežaćemo vam još više i pelješićemo vas još više jer nam je to siguran prihod![]()
Ijaooo samo da ima neko ko bi pogurao neku bunu... tj samo da poguramo malo bager![]()
stvarno nas tlace dusmani...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
da od akciza placaju penzije pa da razumem,al bre ovako
Al ce da se samnje saobracajni udesi kad svi presatnemo da vozimo,jel ste primetili kolko ljudi je prestalo da vozi kola svakodnevno i otislo u vikend vozace ili po potrebi,jos malo pa svi na bajs ,sad da preguramo hladnocu
,a i vlada nas savetuje da je to zdravo za nas ,dobro za holesterol i trigliceride

Al ce da se samnje saobracajni udesi kad svi presatnemo da vozimo,jel ste primetili kolko ljudi je prestalo da vozi kola svakodnevno i otislo u vikend vozace ili po potrebi,jos malo pa svi na bajs ,sad da preguramo hladnocu

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Eto vidiš ipak misle na naše zdravlje i sigurnost. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mirke
Joj ljudi da vidite komediju kad su skoro kod nas u Loznici otvorili kruzni tok... Vecina vozaca nikad nije ni vozila kruznim tokom, pa je ovo kao da voze po Marsu.
staju pojedini vozaci na ulazu u kruzni tok, okrece glavu desno, pa levo, daju desni zmigavac ( ili levi posto nisu sigurni...), voze polako i dok daju zmigavac da izlaze sa toka, vec su mogli izaci.
Ovih dana, cini mi se da su se vec navikli po malo...
staju pojedini vozaci na ulazu u kruzni tok, okrece glavu desno, pa levo, daju desni zmigavac ( ili levi posto nisu sigurni...), voze polako i dok daju zmigavac da izlaze sa toka, vec su mogli izaci.
Ovih dana, cini mi se da su se vec navikli po malo...

- Iosis
- VIP
Kružni tok je dobra stvar, ali je malko komplikovana za onoga ko nema iskustva.
Dobra je stvar što i u toku noći ne moraš stajati kao na semaforu iako nema žive duše, bolje redukuje brzinu na dugim pravcima u gradu nego ležeći policajci.
Dobra je stvar što i u toku noći ne moraš stajati kao na semaforu iako nema žive duše, bolje redukuje brzinu na dugim pravcima u gradu nego ležeći policajci.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mirke
Ma extra je, jer je kod nas najveca raskrsnica u gradu bila mozda jedna od najkomplikovanijih u zemlji. Za nas mestane nije bio veliki problem po pitanju ko ima prednost, ali guzva je bila velika. Medjutim, kad neko sa strane naidje izgubi se, jer nista nije lepo regulisano. Sad je kruzni tok odradio pravi posao. Malo su se zeznuli sto su blizu izlaza sa kruznog toka postavili pesacke prelaze koji znatno usporavaju saobracaj, jer sad ovi pesaci kao pusteni sa lanca, jer su zasticeni novim Zobsom...

- Iosis
- VIP
To je kad kod nas ljudi nemaju kulture. Kada sam bio u Španiji tamo je većina raskrsnica rješeno kružnim tokom, a pješake su rješili tako što su postavili semafore na izlazu/ulazu kružnog toka i imaju senzori. Ne znam na koji način rade, ali kada dođeš do pješačkog pritisneš jedan taster, ako ima malo pješaka, a mnogo auta u kružnom ne pali se zeleno pješacima i obratno. Ako bude situacija da je malo pješaka, a više auta i prođe otprile minut možda i manje ne sjećam se baš od vremena od kako si stisnuo taster pali se autima crveno, a pješaku zeleno.
To je veoma dobro jer u gluvo doba noći, a i po danu nekada kad nema pješaka ne moraš da čučiš i čekaš zeleno na semaforu nego prolaziš.
A sinoć oko pola 8 vidio nekog idiota kako ide bez svjetala i priča na mobilni, a uveliko je već mrak pao. Takve treba isključit iz saobraćaja na minimum 6 mjeseci.
To je veoma dobro jer u gluvo doba noći, a i po danu nekada kad nema pješaka ne moraš da čučiš i čekaš zeleno na semaforu nego prolaziš.
A sinoć oko pola 8 vidio nekog idiota kako ide bez svjetala i priča na mobilni, a uveliko je već mrak pao. Takve treba isključit iz saobraćaja na minimum 6 mjeseci.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Au kako sam se malopre iznervirao. Vozim iza Transita novog novcatog (onog malog, najkraceg), lik ide 30-40km/h, radovi na putu, normalno... Prodju radovi, on nastavi istom brzinom, ja sacekam isprekidanu liniju, krenem da ubrzavam i dajem migavac da ga obidjem, a on pun gas... Ja sam drzao gas da probam, ali ipak nemam jak auto kao sto svi znate, a on sa 110ks u Transitu ima isto ubrzanje kao ja... Nista vratim se ja iza njega, prodje isprekidana linija, covek maltene trenutno smanji na 40 i ispod. Tu sam vec poceo da sumnjam da li je normalan. Drzim odstojanje poprilicno, sa namerom da pred sledecu isprekidanu uhvatim dobar zalet
i preskocim ga, sto sam i uradio, samo sto je on primetio da opet hocu da ga obidjem i opet dodao gas, ovaj put doduse malo kasnije tako da nije uspeo da me nabije u Punta koji je isao u susret. Lik sa Puntom je na svu srecu ispao fer i video o cemu se radi pa je malo prikocio, ja sam mu se zahvalio. Posto da ovaj nije dodavao gas, preticanje bi bilo sasvim normalno bez ikakvih problema, ovako su bile za malo pa makazice. I ajde sve to, nego ga obidjem, a on krene da mi blica i svira, naravno dodajuci gas da mi bude u dupetu maltene. E tu mi je prekipelo i po prvi put sam nekome u saobracaju pokazao srednji prst :-( Naravno tu onda nisam vise ni pokusavao da idem po ogranicenju niti malo preko, vec sam arcio Fiestu koliko je mogla da ide koliko sam prso, a ovaj sa Transitom iz inata pun gas svo vreme i prati me... Posle je par ljudi ispred mene skretalo, ja cim skrenu opet pun gas i krenem polako da mu bezim jer ipak imam malo bolje ubrzanje, on dok mu bezim opet mi blica sve dok me ne stigne... Imao sam osecaj kao da sam u policijskoj poteri a ne znam sto me jure. Posle kad sam skrenuo za Lestane lik je nastavio pravo i tu se sve zavrsilo, a da je skrenuo tacno bi ga Je*ao po malim ulicicama dok se ne bi negde zakucao jer sigurno bolje znam teren od njega tu.
Zasto je to radio? 2 puta da mi u toku obilazenja dodaje gas, drugi put cak znajuci da mi auto ide u susret i da moze time da izazove sudar? Posle me juri maltene, mozda zbog mog gesta prema njemu ili iz drugog razloga ko zna. Znam da sam velikim delom sam kriv sto se uopste teram sa budalom, nikad mi se to ranije nije desilo, ali nesto su mi izgleda bili tanki zivci jutros :S :-( Moram da nadjem nesto za smirenje, ne bih ovo opet da mi se desi.
Izvinite za ovoliki tekst, ali popizdeo sam.

Zasto je to radio? 2 puta da mi u toku obilazenja dodaje gas, drugi put cak znajuci da mi auto ide u susret i da moze time da izazove sudar? Posle me juri maltene, mozda zbog mog gesta prema njemu ili iz drugog razloga ko zna. Znam da sam velikim delom sam kriv sto se uopste teram sa budalom, nikad mi se to ranije nije desilo, ali nesto su mi izgleda bili tanki zivci jutros :S :-( Moram da nadjem nesto za smirenje, ne bih ovo opet da mi se desi.
Izvinite za ovoliki tekst, ali popizdeo sam.
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Ma kad je takva budala u pitanju tad je bolje stati negdje popit kafu, pustit ga da ode.
Ne volim kad mi se neko nabija u gepek, vozio sam tako jednom i iza mene ide Megan, frajer se toliko približio da sam u svom lijevom retrovizoru vidio samo njegovu maski u farove. Tada sam poželio da imam pištolj kod sebe pa da mu malo pripucam.
Ne volim kad mi se neko nabija u gepek, vozio sam tako jednom i iza mene ide Megan, frajer se toliko približio da sam u svom lijevom retrovizoru vidio samo njegovu maski u farove. Tada sam poželio da imam pištolj kod sebe pa da mu malo pripucam.
- mirke
To nisu bas citavi ljudi... sto je najgore taj vozi transita...
Meni se juce desilo da sasvim slucajno oduzmem pravo prvenstva jednom liku sa fabijom... Nemate pojma koliko mi je krivo, jer smatram sebe za dobrog vozaca. Ovo mi je bilo kao samar pred 1000 ljudi. Ej, da mi se desi takva pocetnicka greska... ne mogu da verujem. Narusava mi moje samopouzdanje :shame:. Pricali smo u kolima , guzva, i gde cu levo ili desno, ajde reko da skrenem levo i liku koji je isao pravo iz jednosmerne oduzmem prednost, u tom trenutku zbunio sam se valjda i mislio da ja imam prednost, a hiljadu puta sam tuda isao i naravno nikad mi se to nije desilo...
Meni se juce desilo da sasvim slucajno oduzmem pravo prvenstva jednom liku sa fabijom... Nemate pojma koliko mi je krivo, jer smatram sebe za dobrog vozaca. Ovo mi je bilo kao samar pred 1000 ljudi. Ej, da mi se desi takva pocetnicka greska... ne mogu da verujem. Narusava mi moje samopouzdanje :shame:. Pricali smo u kolima , guzva, i gde cu levo ili desno, ajde reko da skrenem levo i liku koji je isao pravo iz jednosmerne oduzmem prednost, u tom trenutku zbunio sam se valjda i mislio da ja imam prednost, a hiljadu puta sam tuda isao i naravno nikad mi se to nije desilo...

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
DEsavalo mi se par puta da i sam pravim tako neke budalastine,ali samo kada vozim normalno,ne usporavam saobracaj (to se ne desava
),a neko mi se nabije u branik,samo sto ne udje u gepek. Tada lepo pripremim masinu
i sacekam da krene da pretice i potopim do poda. Ili levom nogom malo na kocnicu... 

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
E Dule,ja takve prestignem,pa im radim isto sto i oni meni,nema vece kazne za njih,veruj mi.. 

- Markedjani
- Predsednik kluba
Takve probleme hvala bogu rešavam sa ključem 51 za osovine el. motora od 400kw i ponekad sa šupcanglama od 2 cola... i naravno sa 4-5 kolega u kamiončetu ili kombiju... jedino tako možeš dovesti u red takve idiote... tj da ga istraumiraš nikad gore da mu više nikad ne padne na pamet da se tako kurči 
Ako ste sami... ne pokušavajte da isterate pravdu... nikad ne znate ko sedi u drugom vozilu

Ako ste sami... ne pokušavajte da isterate pravdu... nikad ne znate ko sedi u drugom vozilu

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
PotpisMarkedjani piše: Ako ste sami... ne pokušavajte da isterate pravdu... nikad ne znate ko sedi u drugom vozilu

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ma ako me neko natera da toliko poludim da izadjem iz auta,ne zanima me ko je sve tamo..
- Iosis
- VIP
Kum dok je bio inspektor mi je pričao kako su neki likovi tako patrolirali na putu između Doboja i Banja Luke, vozi ispred tebe sporo, pretekneš ga, on opet tebe dok se ne iznerviraš i počneš da reaguješ. A kad onda stanete sa autom opljačkaju te i odoše. Ali sva sreća uhapsili su ih.Markedjani piše:Ako ste sami... ne pokušavajte da isterate pravdu... nikad ne znate ko sedi u drugom vozilu