Nove tablice po ko zna koji put medj Srbljem

neces za sedam godina, menjas ih sledece godine, stavili su grb koji nevazi.....dule0911 piše:Jbt, menjaju se tablice na 7 godina, pa ovo je bre cista otimacina para... Uf kako me nerviraju, jedva cekam ako budem u mogucnosti da zapalim odavde, kakvih idiota ima pa ovo nije normalno.
U nemackoj tablice jednom kad uzmes ne menjas ih dok god imas auto, bez obzira sto se prave nove.
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
uuuu... zapamti onda u Krusevac ako dolazis da dizu kola ako ne platis parking... prvo slikaju, pa pisu kaznu i nose ... warFiestaRS piše:![]()
Ja mislim na plavu,crvenu,zelenu itd.. parking zonu, tamo ti nece dici auto vec ce da ti ga uslika i zalepi kaznu na soferku..
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni