jel uz tablice ma tom plavom mondeu???
pazi moje trke, nekada, sad vise nisam u tom fazonu, inace gnjof 2 dizel (ja

) brotiv jugo cl 60 ili 65 onaj sa spojlerima za americko trziste, ja pobedio sa dizelom, kratka trka, druga, mondeo 90 ks stari-2 vs gnjof 3 tdi, ja pobedio mada je bilo izvadjeno pola enterijera i zanjdnja sedista zbog tovarnog prostora i nize gume, ali ipak

, mazda 323 f ona prva, snjom sam drao fiat ritma, odro me neki sporet benzinac vs moj mondeo stari od 90 ks, al se nesecam sta je bilo, neki mali sa nekim jadnim motorem, i bilo je iz zezanja, mondeo vs eskort 90 ks auto put, ja bio brzi. E imao sam nekog ludog pasata 1,8 ili 20, benzinac, onaj 82 godiste, snjim niko nije mogao, krsina a al je isao kao metak, trosio je 24 l brenzina, i posle servisranja karburatora 21, a ili isao je kao metak, sa ovim mondeom nisam imao da kazem trku, da stanemo na crtu po dogovoru, al ide pristojno, kidam kada tako stane neko samnom od semafora do semafora, zavisi samo da nekrene oar sekundi pre, nosio bi se on sa dosta njih u klasi, vozio sam lagunu 2,2 140 ks, skoro i mogu da kazem da nista posebno nije bolja, mozda neosecam al pomucio bi se sa mojim modeom, mada je ova sto sam ja vozio sporet, vrv ce na rad zamajca posle mene.