Novi Clio kao auto je veoma lep, svidja mi se sto i bazicne verzije izgledaju pompezno i kvazi-ozbiljno. Kvazi, jer ipak znam da je to Clio a ne Megane ili tako nesto
Inace vecina boja na novom Cliu je super, meni se i zuta svidja.
Porukaod BojanM » ponedeljak, 1. jul 2013. u 23:16h
Hm pa dobro, nije ni Fiesta baš konzervativna unutra, mada od ovog trojca verovatno izgleda naj...običnije, u nedostatku boljeg izraza. Ne treba zaboraviti, enterijer nije suštinski menjan već 5 godina, može se reći da je već mator model.
S druge strane, nisam video uživo 308 (Clio jesam) i mislim da bih mogao da se naviknem na takav enterijer, ma koliko mi čudno delovao sa fotografija.
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
Ford mondeo mk4.5 2023-
Ford Ka mk2 2021-2025
Volvo v50 1.6 d2 2019-2023
Ford KA 1.3 2019-2021
Maverick 2.0 Zetec 2018-2022
C Max 06. 1.8 tdci 2016-2019
Focus mk1 1.8 tdci Zetec 2010-2016
Dok se ceka nova sezona Britanaca (kako sam cuo, Christmas Special stize za mesec dana, ali nova sezona tek u Februaru), trenutno je nova sezona Amerikanac u toku.
I sezona je sasvim solidna. Iz poslednje epizode, gde su testirali nepoznate Americke sportske aute. Plava Lucra je zaista impresivan auto - Corvettin 7.0L V8 motor sa 500+ hp na tezinu od ispod 900 kg.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Rutledge se prepolovio jbt.
E sad ne znam za druge, ali meni saleen s7 nije bas nepoznat Iako ne znam zasto ga niko od poznatijih novinara nije testirao ranije.
dule0911 piše:Rutledge se prepolovio jbt.
E sad ne znam za druge, ali meni saleen s7 nije bas nepoznat Iako ne znam zasto ga niko od poznatijih novinara nije testirao ranije.
Da, Rutledge je bas mnogo smrsao. On radi kao TV komentator na Speed kanalu za NASCAR trke tako da ga svake sedmice gledam i bas je mnogo smrsao.
Sto se tice Saleena, S7 jeste dosta poznat, ali opet ne u rangu Corvette i Vipera; verovatno su ga zato i izabrali. Imao sam priliku da vidim S7 twin-turbo na jednom auto show pre mozda 4-5 godina; prelepo uzivo izgleda.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.