A posle osnovnih funkcija telefona, zvanja i poruka, najvise koristim lampu

Van piše: ...за све те буђаве фордове
kao lampu koristim ono svetlo sto baca pre blica, tj crveno i ono sija 5-10 sec, pa ponovo.....dule0911 piše:K800i nisam imao. A xenon blic je meni mana a ne prednost, posto ne moze da se koristi kao lampa nocu...fancy piše: Mislite obojica na K800i?
k750i ima i auto focus, znam da je k800i bolji, ali prosto ga nisam posedovao da bih sudio.
Mislim, ako cemo iskreno, i moja E72 ima bolju kameru od k750i, ali mi je k750i nekako imao najlepse boje na slikama, zato sam ga i zavoleo
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Koliko para i za sta ce sluziti masina?Mickey038 piše:Malo da 'izadjem' iz teme, sklopio bih racunar, ali sam u nedoumici koji procesor da stavim. Izbor je Intel i zelja je neki i7, ali koji? Koje podnozje? Neki predlog?
Nema smisla uzimati sada 970...socket je "zastareo", bolje ce da prodje sa i5 ili i7 nove serije - novi socket, bolje performanse,nove instrukcije,bolji overclock,hladniji su,manji proizvodni proces....BojanM piše:Nemoj pogrešno da me shvatiš, ne uskraćujem informaciju... nego smo već temeljno zatrovali temu o softveru pričom o hardveru (i mislim da je vreme već jednom preimenovati tu temu adekvatnije), pa mi je malo bzvz da isto radimo i na temi o telefonima.Ali ako baš želiš -- pošto je cena sada više-manje tu negde, ja bih za sebe uzeo Gulftown i7-970 (što automatski znači LGA 1366), čisto zbog 6 jezgara i 12MB keša... ali meni je lično multithreading bitniji od performansi u igrama. Ako bi radije da izvučeš i poslednji fps iz neke igre, onda bi ti verovatno neki od Sandy Bridge procesora radio posao (uz nižu potrošnju struje, samim time manje grejanja, a i ako jednog dana rasturaš komp u komponente imaš više opcija da udomiš ploču, na primer).
Zavisi kome sta treba, nekome ko igra igre i ima para cela ta priča nije bitna a neće ni videti razliku izmedju quad i hex-a core procesora, nekome ko se bavi video obradom ili modelovanjem će i te kako značiti - smanjice mu vreme obrade i samim tim ubzati proizvodnju.Taj Phenom Thuban serije što si uzeo nije ništa specijalno i može se reći da si se zeznuo pri kupovini - tadasnji 930 je bio istih performansi kao i taj x6...SSD uzimati obavezno - vidljivo ubrzanje je neverovatno na hdd...RS_cabrio piše:Iako uvek kada menjam komp nasednem na te price o hardweru,uvek se ispostavi kao bacanje para. Zavisi cime se bavis,ali moje skromno misljenje je da je to sve marketing i industrija za uzimanje para. Pgotovo sto se tice procoessora. Ne kazem da neki nesto nece brze odraditi nego drugi,ali koliko tu u relanom zivotu moze da pravi razlike u vremenu (10,20%...30?)....bezveze, cak i ako si pro. Poslenji put sam uzeo sestojezgarni amd. Bas tih dana je za iste pare mogao sandy brigde da se uzme,ali me vec bolelo uvo. Kao nekome ko komp zaradjuje novac, mislim da je to sve bezveze. U svakom slucaju, moj sistem je spor provenstveno zbog HDD,a sve ostale komponente su mnogo brze nego sto disk moze da pise i prenosi. Jedino sto cu uraditi jeste da uskoro uzmem neki brz SSD disk i aj zdravo. Uostlaom, sta smo radili pola godine ili godinu dana pre nekog procesora za koji dajemo novac,kad nije ni bio na trzistu.
Sve je na kraju ispalo za 380e. Trebao bi da stigne krajem nedelje, pa cu onda imati prilike da ga detaljnije 'testiram'. A sluzice za svakodnevnu upotrebu uz verovatno povecano koriscenje interneta, (uglavnom email i aplikacije na kojima radim na poslu). Mada u planu imam da uzmem jos jedan telefon koji bi sluzio iskljucivo za pozive, sa baterijom koja nece morati da se puni svakodnevno. HTC ce takodje sluziti za 'povezivanje' sa Focus-om u cilju slusanja muzike (iako imam 'dedicated' USB-ministick od 8GB koji je pun raznorazne muzike) i koriscenja hand's free razgovora u voznji.Nozzlezator piše:Koliko para i za sta ce sluziti masina?