Poruka
od Iosis » ponedeljak, 20. feb. 2017. u 02:45h
Ne znam razliku u cijeni, ali moj bi izbor bio ona sa većim panelima. Negdje, sam nekad vidio ta vrata, imaju debljinu oko 5 cm i ispunjena nekom pjenom ili stiroporom. To i nije loša debljina.
Rolo su tanja, bar duplo, nije ni to loše, ne znam koliku temperaturu želiš u garaži.
Na mojoj garaži su stara drvena vrata, debljine su oko 5 cm, ali unutra nema ništa osim kartonskog saća. Vezduh jeste kao izolaor, ali ne kao ona ispuna u panelnim vratima. Mada onu debljinu mogu da uporedim sa rolo vratima. U garaži ne mogu reći da imam grijanje, ali prolazi samo jedna vertikala. Znači dve cjevi, dužine 2,5 m, na 17,5 kvadrata. Ako je vani hladno, naravno ne mnogo, nego oko 0, unutra se može biti, naravno ne bez neke deblje odjeće. Još je garaža sa dve strane vanjski zid, mada ni ona dva druga zidu nešto bolja, jedan susjedna garaža, a drugi su šupe, koji se takođe ne griju.
Napisao sam ti ovo radi orjentacije. Pretpostvljam da ako budeš unutra ložio, da ćeš moći biti u garaži, vjerovatno ne u kratkim rukavima, ali mnogo prijatnije nego vani.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista

i sakloni