Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Pomucio sam se da bih video sliku, ali nije mi zao.

Poslednja izmena: BojanM, na dan nedelja, 8. jul 2012. u 17:01h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Stavljena na postimage za ljude koji ne razumeju šta je to http-referrer, sesije i slične lepote...
Razlog: Stavljena na postimage za ljude koji ne razumeju šta je to http-referrer, sesije i slične lepote...
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
\Vladan piše:Sinoc, krecem sa semafora podno Kalisa, u Karadjordjevoj, kad s desne strane, sa parkinga, imaju semafor i uslovno zeleno, izlece Mondeo limo, onaj novi lepi sa ledovima. Redovno se to tu desava, ali obicno su Audii i BMWi u pitanju, i ipak izlaze koliko toliko obzirno, tj ako vide da si se i ti malo nakurcio, ipak stanu. Mondisa jok, k'o bez mozga. Posle 150m, pesacki, mora da stane. Svi stojimo. Razmisljam sta se ubacivao kad eto nigde nije stigao. Posle 50m, ko hoce na NBG ide levo za Brankov most, a prema stajgi desno, stoji strelica, uslovno zeleno. Mondisa vozi skroz desno, relativno brzo, ja za njim, i pred samim semaforom naglo koci, jer u stvari hoce na NBG. Ja se provucem zdesna i stanem da pickaram manijaka, kad ono nije manijak nego koza i to sa detetom na zadnjem sedistu. Vidim nesto beci oci i otvara usta. Verovatno i ona pickara. Sta cu, kad sam je vec ispickarao, odem dalje.

A evo i par slika.
Parkiranje na pesackom prelazu u suprotnom smeru

Ovaj cesto ovako parkira,ne znam kako ga ne odnesu

izlazim iz orla,krenem prema kolima i guzva velika,cekam da predjem ulicu i ugledam debelog kako se masti i zdere, u sred dana i guzve, pakirao u jednoj traci u beogradskoj,bez ikakvog problema i krka. uzeo picu kod bucka i usao da jede u saobracajnoj traci. Mislim da bi trebalo uvesti posebne testove ,na prvom mestu inteligencije,a onda za one koji niu poreklom iz mesta gde posotji gradska guzva , pre nego sto im se dozvoli pristup urbanim sredinama

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Vladan
Sad sam gleadao na dnevniku.Kaze spikerka, "u razgovoru ne znam s kim, saznali smo da se boljitak ocekuje oko 22h", a onda puste snimak vozaca koji su, blago je reci sta god da se kaze, i neki tu radnik zvanicnik koji kaze: "smanjenje guzve ocekujemo u drugoj polovini Avgusta!". Izvrnuo sam se od smeha.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Pazi, gužve postoje i u Evropi, ništa mi to nije čudno, ali ne verujem da se igde čeka 4 sata na naplatnim rampama (Macan će nam reći kako je u Italiji kad počne ferragosto, pošto je Italija jedna od EU zemalja sa naplatom putarine).

- Vladan
Ma jasno, nego ovo je bio sitcom, ova konkretna, danasnja guzva, zavrsice se polovinlm avgusta, svi ovi ljudi ce cekati do tada.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Kad smo bili mali, Montipajtonovci su bili humoristička serija...
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Vladan
Malopre sam prosao tuda (mislim), u delu ulice kod skole bar 3-4 je tako parkiralo. Nisam jasno video, je li i taj prostor sa drvetom oznacen kao mesto? I ovo na slici, neko je sazidao zardinjeru na sred parking mesta, ili na tom prostoru u stvari nema narandzastog?RS_cabrio piše: Ovaj cesto ovako parkira,ne znam kako ga ne odnesu
![]()
-
- Poruka: 359
- Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h
Ovo je svakodnevna pojava i to u naj vecem spicu.Ja tuda prolazim oko 17h i uvek ima bar dva idiota parkirana u desnoj traci koji jedu burek a guzva do Slavije.RS_cabrio piše:
Gde su tu saobracajci?
- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
He, he ja tako kada se parkiram izgleda kao da sam na regularnom parking mestu. Popnem se zadnjim točkovima na uzvišenje i branik skroz do drveta. Tu bi trebalo micro parking mesto za nas sa pravim gradskim automobilima. Smart, Ka, C1 i slična ekipa.Vladan piše:Malopre sam prosao tuda (mislim), u delu ulice kod skole bar 3-4 je tako parkiralo. Nisam jasno video, je li i taj prostor sa drvetom oznacen kao mesto? I ovo na slici, neko je sazidao zardinjeru na sred parking mesta, ili na tom prostoru u stvari nema narandzastog?RS_cabrio piše: Ovaj cesto ovako parkira,ne znam kako ga ne odnesu
![]()
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
-
- Ljubitelj životinja
NIje mesto,to je mesto nego se pametniji od ostalih uglavljuju bez svesti da blokiraju traku. gledao sam barem dva puta kad ih zakace i nijednom nisu cekali policiju,a i zasto bi? Ma da ja bi i nakarikao bi mu sve sta moze. tom ulicom prolazi autobus i nastaje frka pogotovo u dnevnom spicu. Pri tome , prostor je napravljen da bi zelenilo moglo da zaliva drvece ili tu ispred se koristi prosto za kontejner (koji je mobilan jer cesto neko nesto radi u zgradi pa dovuku kontejner tamo vamo ,po potrebi). podzemne kontejnere nisu uspeli da stave jer kad su kopali, naisli su na komplikovanu podzemnu infrastukturu,tj cevi raznorazne,pa su odustali. Zardinjeru je neko stavio jer se ljudima smucilo da im zbog tako pakiranih automobila ,non stop neko trubi ispod prozora jer je to neminovno kada dodje do zagusenja trake. To je nas mentalitet,ajmo da se utrpavamo negde de nije mesto bez svesti da postoji razlog zasto nije (pogotovo u parking zonama gde su gledali da iskoriste sto vise mogu da bi izvukli sto vise novca za parking). Ima jos jedan nivo bahatosti posle ovog,a to je da tako isto procene da imaju prking na trotoaru koji je sirok,pa se pakiraju na sred trotoara. Bilo je par slika ovde bas kad ih vade,al me mrzi sad da trazim (i to iza reda parkiranih automobila,pod predpostavkom da ih niko nece dirati.) Ne znam gde je mozak kad ne kapiraju da su poprecili pesacima put, pa im onda ogule kola,ili pauk dodje sa onom kukom i galantno ih uzme i preko reda parkiranih automobila.Vladan piše:Malopre sam prosao tuda (mislim), u delu ulice kod skole bar 3-4 je tako parkiralo. Nisam jasno video, je li i taj prostor sa drvetom oznacen kao mesto? I ovo na slici, neko je sazidao zardinjeru na sred parking mesta, ili na tom prostoru u stvari nema narandzastog?RS_cabrio piše: Ovaj cesto ovako parkira,ne znam kako ga ne odnesu
-
- Ljubitelj životinja
NIkad dosta debila. Nemaju svesti da to sot u jendom trenutku nema nikoga, ne znaci da u sledecem nece biti. Video sam ga da parkira na ulaz zgrade, i samo minut kasnije, svirka...blokirao je ovaj audi sto hoce za izadje,autoo iza njega i komsinicu u crvenim kolima (desno na slici) kooja ne moze da udje. ne znam kako ljudi sa takvom svescu i tolikom gluposcu uopste rade bilo kakav posao pa imaju da placaju troskove automobila. To sam s euvek pitao,ko im poveri da rade bilo sta.....sta bi bilo da je nekome pozlilo npr ko nema nameru da ceka hitnu pomoc i mora da se vozi hitno?

- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
A takvih strucnjaka imas koliko hoces. Kod mene ispred kasarne je haos za parkiranje, pa zbog toga i krecem u 6 i 15 na posao (a radim od 7 i zivim 8 km magistralnog puta od kasarne- voznje 10 minuta max.) i parkiram se lepo i onda strucnjak parkira auto, pola na ulici i 10 cm od mog branika ,popreko ispred mene i jos kad krenem sa posla meni komentarise kako sam se parkirao, jer se on jedva uglavio i samo cekam da mi zakaci branik i da izadjem iz kola pa da ulubim i njega i konzervu od punta. A naravno nadje se strucnjak koji se parkira iza i zagradi 5-6 automobila redovno pa ne mogu ni nazad da izadjem. Zeznuo sam se, znao sam da ne treba da kupujem focus-a nego helikopter, pa da uzlecem kad me tako zagrade jer niti mogu napred niti pozadi. 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
8km? Ako je ravno, ne znam sta te sprecava da ides biciklom i ne nerviras se zbog kretena. Treba ti 20-25min lagane voznje i na poslu si 

Fiesta!!
- bojan_kv
Trenutno me sprecava to sto nemam pismen bajs, mada sam razmisljao o toj soluciji. Popreko je oko 4-5 km ali velika uzbrdica sa lakat krivinom, a na tih 8 km ima 2 blage ali malo duze uzbrdice, ali sve u svemu, moze se bajsom. 

- m_peki
- Poruka: 561
- Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h
Tu je nekad bio lep i prostran parking i nikad nije bilo guzve. Levo od ulaza u kasarnu. Ako me secanje dobro sluzi. Gulio sam tu godinu dana pre jedno 10 god.
- bojan_kv
I sad ima tu taj isti parking + skoro napravljen parking na kraju kasarne mozda i veci, nego je sad problem sto ima dosta ljudi koji po 1 u kolima dolaze na posao. Ja idem sa 2 komsija, tj. rotiramo se ko kad vozi i to je odmah usteda i u gorivu a i 2 parking mesta vise 

- m_peki
Kad se samo setim. Kad armija izadje kamionima na ulicu i put Beranovca, iiiiiiii, kolaps. 

- bojan_kv
A druze ti si bio u Ribnici, ja radim u Jarcujku
Ja sam u trecoj godini akademije (2008. god) imao obuku u voznji dajcina, tj. polagali smo za C u Ribnici. Tad sam ga vozio i ne daj Boze vise nikad. Bio sam od kraja juna- do kraja jula, pogoreli smo.
Ti kad si bio, bio je jedan most, sad su tu dva mosta, jedan ka Ribnici a drugi ka gradu+ semafor u toj raskrsnici, znam kako je bilo kad krene armija 

- m_peki
- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
si razmišljao u bullbaru? ili barem kuki? zna bit jako korisnobojan_kv piše:A takvih strucnjaka imas koliko hoces. Kod mene ispred kasarne je haos za parkiranje, pa zbog toga i krecem u 6 i 15 na posao (a radim od 7 i zivim 8 km magistralnog puta od kasarne- voznje 10 minuta max.) i parkiram se lepo i onda strucnjak parkira auto, pola na ulici i 10 cm od mog branika ,popreko ispred mene i jos kad krenem sa posla meni komentarise kako sam se parkirao, jer se on jedva uglavio i samo cekam da mi zakaci branik i da izadjem iz kola pa da ulubim i njega i konzervu od punta. A naravno nadje se strucnjak koji se parkira iza i zagradi 5-6 automobila redovno pa ne mogu ni nazad da izadjem. Zeznuo sam se, znao sam da ne treba da kupujem focus-a nego helikopter, pa da uzlecem kad me tako zagrade jer niti mogu napred niti pozadi.

Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- bojan_kv
Nisam razmisljao na tu temu, mada je dobra ideja. Ali je ne bih sprovodio u delo
Licno koliko se neki put iznerviram razvukao bih oko auta bodljikavu zicu, ogradio ga kao minsko polje i pustio struju kroz tu istu zicu. Zadnji put mi je neko na parkingu verovatno vratima skinuo farbu sa poklopca rezervoara i malo ispod, a o branicima da ne pricam 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Na suženju puta, gde jedan smer ima prvenstvo prolaza, kada je drugi smer obavezan da stane da bi propustio taj sa prvenstvom? Redovno mi se dešava na jednom suženju gde nemam prvenstvo da prodjem kroz suženje i da 20-30 metara niže oni sa prvenstvom mi trube i mašu i jebu sve po spisku, a nisu se ni približili suženju, i u trenutku kada sa ja bio u samom suženju ono su bili 50 i više metara od istog a očekuju da ja stanem pod obavezno i da kroz suženje prodjem jedino ako mi u narednih kilometar niko ne ide u susret.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- bojan_kv
Pa i da naidju na suzenje kad si ti u njemu, mogu samo da psuju. Sta ako ima znak prvenstva on moze da prodje kroz tebe? Ne kapiram takve ljude. Sta ti trebas da uradis, da se sklonis u nazad da prodju? Gledam po Kraljevu koliko ljudi neznaju da voze, 5 semafora ima i kad jedan ne radi to je haos, a da ne pricam o kruznim tokovima kojih od prosle godine imamo 2. 

- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Jel ti to o onom suženju u Pere Velimirovića 

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića