Sent from my MI 9 using Tapatalk
+1 za nilkinbackarelli piše: ↑ponedeljak, 17. feb. 2020. u 07:32h.....ma da ja radim u apoteci, ne bi ga ni ja motao ko mrmot čokoladu. Ma i sem toga , 90% njih su "klizavi" poput sapuna u rukama ...ja koristim one Nilkin skroz tanke. Ok su kvaliteta i ne izgledaju jeftino, dobrog materijala, te fon ne beži iz ruku.
Nedejkoviću , to za A51 je tačno da je manji od ostalih, ali meni je tih 6,5" previše. Meni dimenzije odgovaraju od A40 , s10e , T9se ...itd... p30 od Huawei je neki max
Послато са SM-T830 помоћу Тапатока
Mozda jedino S20 4g bude za 800e.. sve ostalo...Dusan64 piše: ↑ponedeljak, 17. feb. 2020. u 09:12hDa, video sam da je kod nas samo 4G u ponudi. Ali čisto sumnjam da će neko od prodavaca napraviti razliku u ceni zbog toga..avramovic8 piše: ↑nedelja, 16. feb. 2020. u 20:07h
Mozda bude nekog kompromisa u cenama za 4G modele koji ce stizati kod nas, jer je cela S20 serija 5G, ko je ispratio bench klip zna o cemu pricam
Ali da, cene su apple fazon...
OooooOjelchica piše:Evo pišem vi sa S10e
Puno svežine u samo dve kalorije. To jest u 65k
Predosećam da je ovo početak jednog dugog prijateljstva, i ne samo zato što sam s5 akala od momenta kad je izašao - piroćanski neki gen u meni, šta li je
Nek mi je sa srećom!
Ae , ne zezaj....kad smo se stisli kod Gagija u Kugu, morali smo tvog Šomija da natovarimo na krov...sva sreća , pa Gagi imao krovne nosače...vidovac piše:Napraviste doktorsku disertaciju o velicni telefona. Neka jestavno svako uzima ono sto mu se svidja i koja mu velicina odgovara. Neko ce da nosi televizor jel voli da gleda filmove a neko ce nosi 8310 jer mu odgovara da ga ne zulja u dzepu
65 iljade u nekom zvaničnom Samsung šopu. Bio je popust 5k zato što je crvena boja.
Aaauuuuu....crveendać je TOP !jelchica piše:65 iljade u nekom zvaničnom Samsung šopu. Bio je popust 5k zato što je crvena boja.
Boja je na leđima ferari-crvena, sedefasta, a ivica je sjajna kakodakažem anodizovano-crvena, drugačija nijansa u odnosu na leđa, ali dobro čučne. Vika se cardinal red.
Još je lepši prism green, ali ajd da ne bude da sve na svetu kupujem u istom koloritu
Kako vidim sad dimenzije S20, Samsung više ne nudi ovako mali high-end telefon.
E, kupim 10ku Bloody M. ko Jelkinu , roze trenerku i odem da radim osmotonca u cementarimbole piše:Ajd da se Jelcica pali na cerveno... kapiram... normalan sterrotip... devojcica... nece valjda na plavo
Al muzjak u najboljim godinama, meanicar... ode ovaj svet...
jelchica piše:Zapravo prethodni telefon mi je bio plav i zabrinjavajući postotak mog pokretnog imetka je plave ili tirkizne boje
Ma oni sad izletoše sa novim razr modelom, kao revolucijom (uz samsung fold) , ali pre toga im modeli nekako i nisu bili konkurentni bratiji iz triangla (apple, huawei, samsung)....bar kol'ko ja znamDusan64 piše:Motorola. Nego je to za naš pojam skupo kao djavo.
....ako nastavimo, biće materijala za kratkometražni filmvidovac piše:I da stavis bebi roze masku na telefon, namazes ćelu da se sija, i oitas zadriglog magacionera u cementari "Izvinite gde ovde mogu do toaleta, da operem ruke"
E da, to je tačno...ma ponuda na našem tržištu je žalosna , jer niko neće da prihvati rizik nabavke brendova koji nisu "popularni" .Dusan64 piše:Nije baš tako. Uvek su imali dobro modele, ali ih nema kod nas na tržištu pa ne obraćaš pažnju.