Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Ae baci neki screenshot da vidimo kolika je potrosnja tj screen on time i slicno.avramovic8 piše: ↑četvrtak, 28. nov. 2019. u 17:37hŠto se baterije (3500mah) tiče, sasvim zadovoljavajuće s obzirom da mi muzika / yt rade do 5-7 sati plus svakodnevni pozivi,poruke, društvene mreže (wifi i mobilne podatke ne gasim, čak ni kad spavam)
Pa i tvoj telefon ima Snapdragon, 845 ako vec hoces da znas koji je u pitanju.avramovic8 piše: ↑četvrtak, 28. nov. 2019. u 17:37hŠto se tiče zamerki, imao sam prilike dan dva da se igram sa Snapdragom modelom, i jednostavno jeste brži osetno, kada sam uzeo moj tel nazad nije to to
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Meni malo pre.. Nadam se da će ispraviti bag sa baterijomvidovac piše:Meni se MIU 11 juce ponovo apdejtobao na neku novu verziju
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Kakav bag sa baterijom, ja nista nisam primetioDjole piše:Meni malo pre.. Nadam se da će ispraviti bag sa baterijomvidovac piše:Meni se MIU 11 juce ponovo apdejtobao na neku novu verziju
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Utuli kad malo duže verglaš ...vidovac piše:Kakav bag sa baterijom, ja nista nisam primetio
Hahahahahahahbackarelli piše:Utuli kad malo duže verglaš ...vidovac piše:Kakav bag sa baterijom, ja nista nisam primetio
Послато са Nexus 7 помоћу Тапатока
.....oklen , bre prijatelju , oklen ?avramovic8 piše:I ja sam cuo za bag sa baterijom, ispravice see
EDIT: @backarelli izmedju s9 i p30 novih moja topla preporuka ako mozes da nadjes neki malo korisceni S10 obican (znaci ne e i plus). Probao sam 2 kom znaci perverzija kako lezi u ruci i koliko je ergonomicniji + imaces jos god dana vecu podrsku softwarea.
Jedino ne znam koliko se slazes sa izgledom selfie kamere..
Auu kakva kolekcijabackarelli piše: ↑četvrtak, 28. nov. 2019. u 21:03hSamo još da izaberem....svi ispravni i svi rade
Послато са Nexus 7 помоћу Тапатока
jes bre ...vidovac piše:Ja Sagem 939 ispravan?
....održavam ih u životu, žao mi da propadnu . Povremeno stavljam sim , a punim najmanje dva puta mesečno ...avramovic8 piše:
Auu kakva kolekcija