Teranje zivotinja
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Re: Teranje zivotinja
Totti ovo je tvoj fah....izbunari odakle je Žuća pa da ga prodamo Cabriu zajedno sa krevetom i komodom. 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Lale
- Domacin foruma
- totti
- miske17
- Poruka: 278
- Član foruma od: sreda, 18. maj 2011. u 18:32h
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Oni su spremili ratnu opremu, i rat moze da pocne!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- nesho
- Poruka: 186
- Član foruma od: petak, 5. dec. 2008. u 11:50h
mozda ovo??

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
[youtube][/youtube]
- Lale
- Domacin foruma
Cabrio...Ovo nije loše. Jedino da umesto šmrka staviš pušku kako bi definitivno rešio problem. 

-
- Ljubitelj životinja
ovo je opasna stvar,ali nema sanse, jer bi pokrali creva, uselili se u zajednicke prostorije odakle se uzima voda (vec pokusali pa sam ih najurio),i sve sto ide uz to. Trazim online neku vrstu kaveza da udju unutra po hranu a da se sam zatvori pa da jednu po jednu deportujem negde daleko.
- totti
- Lale
- Domacin foruma
- totti
Mislim da sam pronašao razlog onakvog ponašanja tvojih mačaka
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

- mbole
- Poruka: 14952
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
A da ti lepo napravis neki rostilj i da se dogovorimo oko mog resenja iz par pstova uanzazd
PS
Nasla bi se i poneka prigusena malokalibarka...

PS
Nasla bi se i poneka prigusena malokalibarka...
Djak pesak 

- ivca
- Poruka: 120
- Član foruma od: petak, 29. jan. 2010. u 23:07h
Mislis nesto ovako:RS_cabrio piše:ovo je opasna stvar,ali nema sanse, jer bi pokrali creva, uselili se u zajednicke prostorije odakle se uzima voda (vec pokusali pa sam ih najurio),i sve sto ide uz to. Trazim online neku vrstu kaveza da udju unutra po hranu a da se sam zatvori pa da jednu po jednu deportujem negde daleko.

Ovo ti zavrsava poso ako si ozbiljan u nameri da fatas macore. http://www.alkice.8k.com/zamka.html

-
- Ljubitelj životinja
Hvala za info,a koliko sma ozbiljan u nameri,evo snimak od danas
(ne znam jel moze da se embeduje video ovde,pa je na drugoj stranici)
http://www.udruzenjefreestylera.com/for ... nji-smeje/

(ne znam jel moze da se embeduje video ovde,pa je na drugoj stranici)
http://www.udruzenjefreestylera.com/for ... nji-smeje/
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Kakav si ti kralj!

Tako jednu po jednu hapsiš i istovariš je negdje u Pančevu.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Zaboravio si da im vezes oci nemoj da zapamte put pa da se vrate kroz mesec dana. 

-
- Ljubitelj životinja
E pazite sad: Nije bilo naivno,ona se mlatara i udara tu po kolima. Dok vozim,popela se ispred mene na komandnu tablu i pokusava da izadje. .Nekako se smirila (kuka dužinom celog bulevara revolucije,mnjačue,valjda moljaka da je pustim), i stignem ja na crveni krst odlučim da je pustim tu i uzmem telefon da snimim kako istrčava sluđena i evo tog trenutka:
http://www.udruzenjefreestylera.com/ford/shock/
Kad ladno mačke nema! Ja za glavu...jel mi bušan auto, već vidim da pišem Fordu da su budale i da im kola ne dihtuju i vratim se u dvorište i zamolim druga da još jednom pregleda kola, jer je nemoguće da sam mačku slušao pola puta kako moli za oprostaj,a nije posle izasla iz kola....i zamalo da odustanemo,kad drug vrisne, napipao je!
Ni manje ni više nego je pocepala unutrašnji sloj krova i zavukla se izmedju spoljnjeg i unutrašnjeg dela krova. Tu joj je valjda mrak bio , i to dupetom napolje,a glavom zaronila i ne vidi ništa. Mi brzo pozatvarasnmo vrata i krenemo da bezimo sa njom sto je dalje moguće od dvorista...meni već frka da ne umre od shoka tu ili se upiša ili još nešto gore, mogo bi da prodam kola odmah jer nema šanse da priđeš i očistiš.
Stali na jeno 6km da je izvadimo, ali mačka neće. Ladno neće.ljudi gledaju šta rovarimo i dal smo šizofreni ,al mačka kulira. Vreme prolazi. Ako dam komandu da spustim krov ubiću je i još će mi rikne motor od podizača krova. Tako odlučismo da je odvedemo u zvezdarsku šumu jer je tamo mir i da se udaljimo da se ona okuraži da izađe....ali ništa..ja vidim neki ljudi tu peku roštilj,pa htedoh mirisom da je namamim,ali neki čovek iz te ekipe je bez blama zavukao ruku i posle par minuta je izvukao napolje. (nije to baš tako naivno,mom rođaku je mačka svojevremeno ogrebala prst i ostao mu je savijen tj paralizovan doživotno).
Sad ću lepo kao na borbenim avionima lupam crtice na krilu kola,kako uklonim po jednu.
http://www.udruzenjefreestylera.com/ford/shock/
Kad ladno mačke nema! Ja za glavu...jel mi bušan auto, već vidim da pišem Fordu da su budale i da im kola ne dihtuju i vratim se u dvorište i zamolim druga da još jednom pregleda kola, jer je nemoguće da sam mačku slušao pola puta kako moli za oprostaj,a nije posle izasla iz kola....i zamalo da odustanemo,kad drug vrisne, napipao je!
Ni manje ni više nego je pocepala unutrašnji sloj krova i zavukla se izmedju spoljnjeg i unutrašnjeg dela krova. Tu joj je valjda mrak bio , i to dupetom napolje,a glavom zaronila i ne vidi ništa. Mi brzo pozatvarasnmo vrata i krenemo da bezimo sa njom sto je dalje moguće od dvorista...meni već frka da ne umre od shoka tu ili se upiša ili još nešto gore, mogo bi da prodam kola odmah jer nema šanse da priđeš i očistiš.
Stali na jeno 6km da je izvadimo, ali mačka neće. Ladno neće.ljudi gledaju šta rovarimo i dal smo šizofreni ,al mačka kulira. Vreme prolazi. Ako dam komandu da spustim krov ubiću je i još će mi rikne motor od podizača krova. Tako odlučismo da je odvedemo u zvezdarsku šumu jer je tamo mir i da se udaljimo da se ona okuraži da izađe....ali ništa..ja vidim neki ljudi tu peku roštilj,pa htedoh mirisom da je namamim,ali neki čovek iz te ekipe je bez blama zavukao ruku i posle par minuta je izvukao napolje. (nije to baš tako naivno,mom rođaku je mačka svojevremeno ogrebala prst i ostao mu je savijen tj paralizovan doživotno).
Sad ću lepo kao na borbenim avionima lupam crtice na krilu kola,kako uklonim po jednu.
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
brate nabavi neku kutiju i tovari ih u kutiju i tako ih deportuj 

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Iosis
- VIP

Trebao si da upališ ono ozvučenje, pa kad čuje basove istrčala bi sama.
Ova se sigurno neće vraćati poslje takve traume.

Lijepo sam se nasmijao pred spavanje.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Potrudi se da ovo ne dodje do ljubitelja zivotinja i raznoraznih organizacija za zastitu istih jer ces u suprotnom imati problema.
Vece fanatike od tih ljudi nisam upoznao
Vece fanatike od tih ljudi nisam upoznao

-
- Ljubitelj životinja
Da u pravu si, znam i ja neke, frustrirani besposlicari u sustini. I ako dodje,doslo je jer je odavde neko poslao. Evo skinuo sam da drugarima ciji je server ne pravim problem,registrovano su udruzenje.,mada, morace prvom da odgovore na pitanje o mojjim pravima i ugrozavanju zdravlja kada mi pisaju u ventilaciju,a bogami i da nadoknade stetu jer su mi prekljuce kandzama zagrebale krov.A mogli bi i da budu srecni jer ih ne trujem,a to je moglo lako da se resi jos odavno.
Iosis: I ja nisam prestajao da se smejem ceo dan juce.
Iosis: I ja nisam prestajao da se smejem ceo dan juce.
- Iosis
- VIP
Nemaju šta da ti se*u, nisi ni jednu povrjedio niti zlostavljao.
-
- Ljubitelj životinja
naprotiv.,provozao je po gradu i zagrejao