Poruka
od BojanM » sreda, 20. jul 2011. u 16:56h
Pristojno je brz, brži nego moj HTC Tattoo koji šetam već godinu i po a ima istu veličinu ekrana. Ne smeta mi veličina (msm, bez većih problema sam terao Remote Desktop ka svom PC-u sa tolickog ekrana - pa zaključi i sam) ...sem kod kuckanja mailova i poruka na ekranu, ali to je na X10 elegantno rešeno hardverskom tastaturom.
Meni lično više leži HTC-ov Sense UI nego Sony-jeva nadgradnja na Android... ali i to se moglo rešiti ubacivanjem vanila Androida, možda bih se i privikao, ko zna. Ne znam kako izgleda sada, kada su mu ubacili noviji Android, nadam se da su ga poboljšali.
Nisam ga uzeo samo zato što već imam taj HTC, dosta sličan fon (pa još sa ugovornom obavezom, mada nebitno za to), a razlika samo u tastaturi mi se nije činila kao dovoljan motiv da tresnem 250e (koliko je tada koštao). Odlučio sam da sačekam i da uzmem u nekom trenutku nešto sa većim ekranom. Mimo toga, nije loša kupovina.
Da li će tebi odgovarati? Nemam pojma, prošetaj do npr. Tehnomobila u Delta City-ju ili nekog operatera koji ga ima u ponudi (mts?) pa ga propusti kroz šake.
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin