P.S. I pobogu neka ti neko sredi tu pedalu gasa

To je do vozaca- ne zna da vozi!Cedo piše:P.S. I pobogu neka ti neko sredi tu pedalu gasa
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Šta bre? Ja na leru kad pritisnem gas 3 cm, ode na 4000 obrtaja...milan_gt piše:jes bre, dobro zapazanje, i meni se ovo desava kad sednem u focusa, na leru jedva dize i jedva spusta obrtaje..
taj stvarno ide odlicno i ceprkano mu je po motoru u italiji, samo ni vlasnik ne zna sta sve tacno...Markedjani piše:Jel ovaj ?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 8926_o.jpg
Ako jeste onda taj auto ništa ništa nije diran osim izduva (ima samo protočni lonac)... barem ga on ništa nije dirao,takav je došao iz italije.
taj auto je trenutno nesto najbrze u toj klasi od 2l dizel sto se kotrlja kod nas, u kombinaciji sa 8-brzinskim automatikom u novoj seriji 3 ide jako ozbiljno, vozio sam se u trojci sa tim menjacem sa 2.0d 184 i 2.0tb sa 245ks ( naravno ovaj drugi je jos posebna prica )... svaka cast ako si mogao da ga pratis...milan_gt piše:operem motor, nisam ga prao od kad sam kupio auto pre skoro 170.000km, i ajd reko malo da ga susnem i krenem prema zlatiboru kad bela ljuta benjola (320d 184ks, identican kao ovaj http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... LSO_EXPORT)stize dosta brzo, prodje me dok sam ja ubrzao, i onda krece potera..
stizemo kamion na samom usponu uz zlatibor, on krece prvi da pretice, i benjola onako cucnu kad mu ovaj dade gas (uzicanin, ne znamo se nesto posebno al znam da ga je uzeo skoro novog letos) ja krecem cetvrtom sa 80 i u petoj ga vec stizem i on nece da se pomeri iz srednje, ja u trecoj traci na 140 pocinjem polako da dolazim do pola njegovog auta i tad mondeo pocinje isto tako postepeno da gubi do 160 u petoj jer se bmw sladje vrti, a nije mi za sestu jer je uzbrdo, ja reko dobro jaci je, noviji je, al u krivini uzbrdo benjola nestabilno prodje i ja ga dernem i odmaknem jedno 15m, onda posle pravac i on me jedva prodje pa posle ide jedna S krivina gde sam ga obisao sa spoljne strane i ostao je jedno 30ak m iza i posle toga zadnji pravac i uspon od jedno 2 km bez nekih krivina a on me pristize lagano i do tunela na vrhu zlatibora mi je bio na braniku i posle nesto nizbrdo i dalje je bio tu i tako je bilo do kruznog toka gde smo je javili jedan drugom i ja se vratio nazad..njih je trojica u bmw-u bilo, svi mladi, mora da su ga odvalili od zaebancije
ukupno se trkali nekih 10km
to je nas milandragan.pv piše:svaka cast ako si mogao da ga pratis...
Svaka čast tome sa bembarom da je mogao da parira našem Milanu.dragan.pv piše:svaka cast ako si mogao da ga pratis...