Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Download (programi, igrice, softveri).....

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Re: Download (programi, igrice, softveri).....

Poruka od FiestaRS » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 11:29h

Au ja sam igrao pre 2 meseca na laptopu i nije mi nesto... moras da vozis po ps-u od ivice do ivice... thumbdown
Slika

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 13:24h

Igra jeste malo teza na pocetku, ali vrlo brzo se savlada a onda pocinje zabava. Dosta je realna, i pravo je uzivanje voziti sa manuelnim menjacem.

Prilikom prve instalacije nisam uspeo da pokrenem ni uvodni video klip, ali posto sam nekako uspeo da udjem u setup i podesim grafiku na very low, igra je bila 'upotrebljiva'.

Sada je na redu pravljenje konfiguracije koja moze da je 'potera' sa svim detaljima, i verujem da ce tek tada biti uzivanje.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 13:31h

Da, to je prava stvar, i bolji su rezultati sa manuelnim menjačem,ali kako menjaš, jel na tastaturi ili imaš volan? (sa menjačem ili shift dugmetom na njemu)
Sad sam pogledao igru, dobro izgleda a interesuje me koliko staza postoji? Na sajtu sam video MIlano, Japan, i dve staze u USA. Ima li još?

Ja ću morati da sečekam sa igranje da vidim sa TVom koji je explodirao iz čista mira. Odneo sam ga u servis i sada šalju samsungu slike i info,pa onda ovi treba da pošalju novi ili novi ekran. ETA : 45 dana , taman da se čovek ubije.

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 13:33h

koji je to grid..... i kakvu konfiguraciju zahteva...
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Mickey038
VIP

Poruka od Mickey038 » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 15:21h

Da, to je prava stvar, i bolji su rezultati sa manuelnim menjačem,ali kako menjaš, jel na tastaturi ili imaš volan? (sa menjačem ili shift dugmetom na njemu)
Vozim na volanu (Logitech MOMO) i brzine menjam koristeci 'papucice' koje stoje iza volana. Probao sam da koristim i rucicu, ali je dosta tesko drzati volan jednom rukom kada je force feed-back ukljucen na maksimum. Nisam siguran da su bolji rezultati sa manuelnim menjacem ali definitivno je bolji osecaj voznje. Sto se staza tice, vozio sam samo dve (kroz grad) ali nadam se da ih ima jos.

Ja koliko znam, postoji samo jedna verzija grid-a. Igra je stara vise od godinu dana, ali mnogo njih tvrdi da je jos uvek ne-prevazidjena barem sto se 'fizike' tice.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 15:45h

Moj plan je bio da uzmem prvo starije naslove da igram da ne bi dosao u situaciju da uzmem neku novu igru a da mi sve ostale budu bezveze pa bih krenuo od need for speed carbon pa na ovamo . Uvek su bolji rezultati sa manuelnim menjacem barem u N4s, jedino sto se povecavaju sanse da se zeznes, naravno.

knez91

 

Poruka od knez91 » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 17:38h

ok. nisam znao ja kucao na youtube i on ima ponudjeno 1.2.3 pa reko da pitam..... jer ja sam jednom pokusao da instaliram i bilo je bezsuspesno......

nego da vas nesto pitam, imam problem sa monitorom , kao da mi treperi slika, (kao na tv-u kada je losa slika defekti se krecu od gore ka dole) ili najbolje da objasnim kao kada se snima montor kamero , to mi se desava samo u manjoj meri, i vidljivo je samo kada je crna pozadina...
sada da li je to znak da je monitor riknuo ili je normalno ili je neki drugi defekat.....
Knežević Enterijer

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 17:50h

Jel katodna cev ili LCD/LED ?

knez91

 

Poruka od knez91 » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 18:15h

evi slike kako izgleda......
Slika

Uploaded with ImageShack.us
Knežević Enterijer

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 18:19h

Jel si namestio frekvenciju osvezavanja na recimo 85 ili više, na koliko ti je sada (60?)

knez91

 

Poruka od knez91 » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 18:32h

sada je 85 i ne mogu vecu ....

to pitam jer se bojim da necu imati neke posledice (povecanje dioptrije...) to mi ovako ne smeta i ne moze se primetiti sem ako nije crna pozadina...
Knežević Enterijer

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 19:57h

85 Hz je maksimum za 1024x768 i drzi ga na toj frekvenciji....Vidi da nemas neki magnet u okolini monitora...Kod mene nije bilo nikakvih problema (isti model) dok je radio ;)

knez91

 

Poruka od knez91 » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 21:27h

imam zvucnik pored monitora...
sutra kada ga budem palio videcu da li to smeta (odaljicu ga). jer se tada najbolje vidi to sto mi se desava.... ovako kada je svetla pozadina nista se ne primecuje ...
Knežević Enterijer

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8306
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 21:48h

Zvučnik pogotovu ako je jače snage i ima pojačalo u sebi zna da pravi probleme. Napravi eksperiment: promeniš desktop u neku tamnu temu ili ako možeš u crno, pa zvučnik upaljen približavaj i udaljavaj, ili stavi neku dasku izmedju monitora i zvučnika videćeš razliku.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

knez91

 

Poruka od knez91 » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 22:05h

sada sam gasio komp i ponovo ga palio, kada sam odaljio zvucnik nestalo je to cekicko kakav sam de*il , znao sam da smeta jer ima magnet u sebi ali nije mi padalo na pamet.....
Knežević Enterijer

Mickey038
VIP

Poruka od Mickey038 » ponedeljak, 24. jan. 2011. u 22:23h

NFS je arkadna igrica. Grid je mogu slobodno da kazem simulacija. I to vrlo dobra :)

knez91

 

Poruka od knez91 » utorak, 25. jan. 2011. u 12:14h

trebam profesorui poslati e.mail sada njemu se zavrsava na eunet.yu sada da li vazi taj email posto se zavrsava na yu ili se to menjalo??????
Knežević Enterijer

Mickey038
VIP

Poruka od Mickey038 » utorak, 25. jan. 2011. u 12:32h

Mislim da je promenjen u eunet.rs.

Pogledaj ovde: http://www.eunet.rs/Gasenje-YU-domena

knez91

 

Poruka od knez91 » utorak, 25. jan. 2011. u 12:40h

ok. poslao sam na ovaj sto se zavrsava na yu i izbaciva gresku, tako da ne radi 100%
sada sam poslao na isti mail samo se zavrsava na rs pa cu videti sta ce biti....
Knežević Enterijer

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 25. jan. 2011. u 12:42h

Imas u outlooku 2003 pa na dalje (ne znam za express), opciju da kada šalješ označiš dva confirmation-a. Jedan da je stigao do servera kome šalješ,a drugi da kada osoba pročita potvrdi da je videla mail. Većina ljudi potvrdi,a ako je nešto bitno, čuvaš izveštaj servera.

KAd smo kod igrica, koristi li neko 5.1 sistem i koji. Treba da kupim nešto,ali otpadaju ovi sistemi za komp,jer ako dobro citam, imaju integrisano ppojacalo sto mi ne treba

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » utorak, 25. jan. 2011. u 18:16h

@mickey

Znaci nisam pricao gluposti za GRID, drago mi je da ti se svidja thumbsuph
Ja sam je igrao pre godinu ipo dana, tada je igra vec bila stara 6 meseci i jace, znaci sad ima sigurno 2 godine. Tada sam pozajmio od druga graficku samo da bih mogao da je igram, na mojoj 7300gt nije ni htela da se pokrene (tj cujem samo muziku kad udjem u igru, slike nema).
Jeste zahtevna, ali vredi stvarno.
Sad, to sto kazes da je skoro simulacija, slazem se. Ali mi se bas svidja nivo simulacije jer nije 100% realno vec ima mali nivo arkadnog pristupa, sto je odlicno. A osecaj za volanom je najbolji koji sam ja do sad doziveo u igrici. Isto sam igrao na volanu, naravno bez ABS/ESP, manuelni menjac kao i uvek (logitech formula force gp sa force feedbackom, menjanje brzina na dugmad/poluge iza volana). I nadji neku grafiku da to poteras, ja sam uvek igrao sa maximumom detalja na 22' monitoru... extra :D
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 25. jan. 2011. u 18:36h

Ako je tako dobar , dajte da se trkamo.NIko ne odgovara za zvucnike,a da li neko koristi wireless router koji dobro radi na daljinama od 30 do 35 metara u unutrašnjme prostoru?

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » utorak, 25. jan. 2011. u 23:45h

Ako u pravcu prostiranja signala ("vazdušna linija" između dve antene, dakle tih 30tak metara) nema nosećih zidova od armiranog betona ili u drugim zidovima neke ekstremne količine vertikala cevovoda (gvozdene cevi, voda, armature i slično) trebalo bi da ti bukvalno svaki ruter "baci" signal toliko daleko. Cisco/Linksys su rols-rojs kategorija, za tako neke stvari će ti i običan TP-Link završiti posao. Ja bih za sebe ipak uvek radije birao neki Belkin ili D-Link, zavisno od toga šta želim (lepši dizajn ili povoljniju cenu, a pristojne karakteristike dobiješ u oba slučaja).
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 25. jan. 2011. u 23:58h

Slicno sam rezonovao. Cena nije bitna, dizajn i domet su mi najbitniji, tako da sam narucio a sutra idem da podignem Belkin N+ jer je mnogo lep i slaze mi se sa svim komponentama , odgovara mi zato sto stoji uspravno i jos neke sitnice: http://www.gigatronshop.com/mrezna_opre ... 35nv4-8321

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » sreda, 26. jan. 2011. u 02:16h

@RS cabrio
Nemam sad graficku da bih se igrao GRIDa, a iskreno ne treba mi da se opet zarazim, jedan ispitni rok sam zasrao, ne moram i drugi sad :)
Fiesta!!

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“