upoznajte presretace na auto putu bg-nis
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Re: upoznajte presretace na auto putu bg-nis
Za 20 god. već će mo se podaviti u kreditima.Tu povratka nema.Samo dug...dug..i dug.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
slazem se. Kao kad bi ja od komsiluka zajmio pare, kupovao okolo, ne radio nista, i ocekivao da ce nesto biti bolje u buducnosti. Eventualno nasledstvo da nas pukne,al od toga na drzavnom nivou,nema nista.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Zaboravii sam da napiše da prestanemo sada uzimati kredite.
Ovi šta god oće da prave samo uzimaju kredite, a najgore što većiha novca iz kredita ode u njihove privatne džepove. Kada bi uzeči imovinu, nekretnine dali onima koji nemaju krov nad glavom, a novce sa računa i iz slamarica državi, mislim da bi mogli da napravimo dosta toga u državi. Ove lopovčine ni ne znaju više koliko imaju...
Ovi šta god oće da prave samo uzimaju kredite, a najgore što većiha novca iz kredita ode u njihove privatne džepove. Kada bi uzeči imovinu, nekretnine dali onima koji nemaju krov nad glavom, a novce sa računa i iz slamarica državi, mislim da bi mogli da napravimo dosta toga u državi. Ove lopovčine ni ne znaju više koliko imaju...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Vreme je za split u novu temu - Iosisovi politički pamfleti 

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ma koji vam je, vidite da se Iosis zjbv.Iosis piše:Ma treba mot'kama da protjeramo ovu bagru i da dođu pošteni

Losisa za precednika!
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Problem i jeste naći nekoga poštenog, više nikom ne vjerujem. 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Iosis, uz tebe smo! Power to the people!