Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Lopovi Telenor

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Sharpshooter
Poruka: 5111
Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h

Re: Lopovi Telenor

Poruka od Sharpshooter » utorak, 31. jul 2012. u 13:42h

Mene su zajebali u Telenoru za cenu telefona. Kada sam se dogovarao za paket i telefon, fon je bio uz taj paket 10.000 din doplate. Dolazi mi sutra 1. u mesecu telefon i ugovor da potpišem (kurirom). Završim sve to i popodne da pokažem sestri na netu provalim da je doplata uz taj paket 6.000 din. Znači u međuvremenu su pojeftinili telefon. E sad fazon je što sam ja ugovor potpisao 1. a ne 31. prethodnog meseca, pa bi realno trebao da se gleda cenovnik na taj dan, ali ne oni računaju dan kada se ti dogovoriš telefonom sa operaterom i taj dan stavljaju na ugovor.

Inače i ja sam korisnik dotičnog operatera već skoro 10 god i redovno sam do sada plaćao račune. Drago mi je što tako cene dugogodišnju vernost korisnika. Bitno je da su me zvali 3 puta da me smaraju kada mi je isticao prethodni ugovor, ali dobro isteći će i ovaj u jednom, a onda :punnish:

Jajarenje do bola.
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks

Ljubavnik1
Poruka: 339
Član foruma od: sreda, 21. mar. 2012. u 19:04h

Re: Lopovi Telenor

Poruka od Ljubavnik1 » petak, 3. avg. 2012. u 12:47h

Meni je za sada ok Telenor :P Imam 150 min ( ka svim mrezama ) 1000 min ( u telenor mrezi ) 500 pruka ka svim mrezama i 500mb brzog intreneta ( neogranicen ). Samo sto ja nisam uzeo telefon, nego samo karticu, pa tako da mogu odmah danas da prekinem ugovor ( to mi se svidja ) :woohoo:
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“