Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pomoc, otrovan mi pas!!!!!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Re: Pomoc, otrovan mi pas!!!!!

Poruka od totti » subota, 19. maj 2012. u 09:50h

[youtube][/youtube]
Slika

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » subota, 19. maj 2012. u 10:46h

hahahaha hahahaha
eto,pored ''mačije'' teme stigla i pseća mrgreen
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

PivaraPivara
Poruka: 239
Član foruma od: nedelja, 16. okt. 2011. u 12:34h

Poruka od PivaraPivara » subota, 19. maj 2012. u 15:52h

A znam da je taj momsija, nema ko drugi, covek ne prica nisakim iz ulice, i niko go ne voli.. :D A to da ga odvalim negde nije losa ideja, moracu je pretvoriti u delo!! :) :) Pas je danas jeo, i pio je mleka, tako da je sada dobro!! :D

CrnaTica
Poruka: 363
Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h

Poruka od CrnaTica » subota, 19. maj 2012. u 16:54h

nabavi biorazgradive farbe i ubaci mu u bunar hahahaha hahahaha
Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana mrgreen

draganrakovica
Poruka: 234
Član foruma od: nedelja, 12. feb. 2012. u 12:36h

Poruka od draganrakovica » subota, 19. maj 2012. u 18:17h

Pa pozovi i ti čike u plavom, pa još društvo za zaštitu životinja, pa kaži da sumnjaš na njega, pa još ako je već imao slične ispade----? Čoveče, poterajte ga malo. Naravno da ne možeš da ga napadaš, ako nisi siguran, ali vidi sa komšilukom pa ga malo "stisnite", onako kulturno.
Ne volim ljude koji mrze životinje, ne one koji ih se boje. Oni imaju neke traume i predrasude. Prosto, neki ljudi mrze životinje bez ikakvog razloga. Takvi ne vole ni ljude.
Drago mi je da je psu bolje. izvući će se on, ali vodi računa ako sumnjaš nu komšiju. Srećno i pozdrav. thumbsuph :ford:

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » subota, 19. maj 2012. u 21:19h

Slucaj trovanja sam i sam imao, lepog, velikog i pametnog Bernardinca su mi posle 5-6 trovanja ipak dokrajcili...tako da znam sve o ovoj nehumanoj raboti...
Pazi se u narednim danima, trovace ga opet, takvi ljudi ne staju na pokusaju, vec teraju svoju bolesnu zamisao do kraja...
Licno, da znam ko je trovac...odvalio bih ga pred celom ulicom, pa nek bude sta bude.
Jos jednom, obrati paznju, trovanje ce se nastaviti...uvek se nastavlja.

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » nedelja, 20. maj 2012. u 00:42h

Mojima tastu i tasti, 2-3 puta su trovali kuce dok ga nisu dokrajcili. i to jadna bila dzukela, sa ulice je uzeli, nije ni lajala, al je ljudskim dzukelama smetalo sto lupka sapama uz/ niz stepenice kad je vode u setnju. Znaju ko je, ali nema dokaza, a i civilizovani su ljudi, pa se nisu ni svetili.

@Darko Darko - potpuno ispravno razmisljas!

Boris88
VIP
Poruka: 1693
Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h

Poruka od Boris88 » nedelja, 20. maj 2012. u 09:31h

http://www.google.com/url?q=http://www. ... 0DPFfcod2g

eto i ovakvi plate kaznu od 5 do 50 hiljada i verovatno prodju uz uslovnu pa posle svi kazu kako treba zvati policiju jer ako nesto preduzmes sam onda ti sude gore nego takvima,tuzna je nasa zemlja
rust is not a crime

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Poruka od bojan_kv » nedelja, 20. maj 2012. u 16:04h

Ma zakoni su takvi da mu ne smes nista. Burazeru narkoman, (tu lokalni) razbio staklo na meganu (steta 50 e) i ukrao zipo upaljac i kineski fm modulator, i nahvatali ga plavci, jer je taj dan drmnuo 30 automobila u sred dana, i verovatno ce ga pustiti kao i pre.I sad da ga vidim u dvoristu kako mi obija auto, ja mu ne smem nista cekicko
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

PivaraPivara

Poruka od PivaraPivara » nedelja, 20. maj 2012. u 16:50h

Bolje su zasticeni oni sto kradu, obijaju, truju zivotinje i sve redom nego obicni gradjani... A ovaj put necemo nikoga zvati jer se pas izvuko, jos nije skoz ok ali je najgore je proslo.. Ali ako jos jedno ga otruje, onda cu sve redom da zovem, pa neka on njima objasnjava!!

peca
VIP
Poruka: 2470
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » ponedeljak, 21. maj 2012. u 03:55h

Tu ne pomažu ni batine ni plavci.

"Čovek" se jednostavno rodio kao de*il i idiot i...ko zna šta još i takav će ostati do kraja života.
Niste svesni koliko mi, svaki put kada pročitam ovako nešto, padne mrak na oči :diablo: :mad: .

Takve ljude treba jednostavno izbegavati, a ako krenu direktno onda se to rešava na način koji se njima ni najmanje neće dopasti thumbsuph .
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Apolon
Poruka: 320
Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h

Poruka od Apolon » ponedeljak, 21. maj 2012. u 10:58h

Potpuno se slazem sa pecom, rodjen kao de*il i umrece kao takav, sta god da mu radis. Samo treba moliti boga da sa takvima nemas posla. Strasno je kad se osetis nemocan da nesto promenis, a da ne nadrljas zbog budale. Kucovu zelim brz oporavak i da mu se pruzi prilika da zlotvoru odgrize jaja :diablo:
Pravo resenje je da se pas izdresira da hranu uzima samo od odredjene osobe, ili da jede na za to odredjenom mestu sto je malo teze uspeti zbog njihovog prirodnog instinkta tako da.....

van
VIP
Poruka: 9042
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » ponedeljak, 21. maj 2012. u 18:41h

Ако се следећи пут то деси , одмах му дај млеко . Протеини из млека везују токсине за себе . А добро је и за људе када се отрују .

PivaraPivara

Poruka od PivaraPivara » utorak, 22. maj 2012. u 10:06h

MA takav je sto posto od rodjenja, treba ga neko dobro odvaliti, u nekoj sacekusi.... :D
za mleko nisam znao da tako dobro pomaze, moj pas se sad ekstra oporavio, ponovo je poceo da juri macke po dvoristu.. :bravo: :bravo:

totti

Poruka od totti » utorak, 22. maj 2012. u 11:17h

E onda ga pošalji u prekomandu kod cabria... lol
Slika

peca
VIP
Poruka: 2470
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » utorak, 22. maj 2012. u 13:19h

Ja prosto ne mogu da verujem dokle ljudska zloba i pakost mogu da idu. Moja koleginica sa faksa ima prelepog, ogromnog bernandinca koji ima oko dve godine. Pre oko godinu dana su mu komšije u par navrata bacale otrovane pacove pod nos, u nadi da će se zeznuti i pojesti nekog od njih. Sreća pa je dovoljno pametan da vidi da ne treba ni da im prilazi.

Vremenom je naučio da reži i laje na te komšije. Više ni ne prilaze njenoj kapiji, jer složićete se, ni malo nije prijatno kada kuče od 120 kg reži, laje i zaleće se na nekoga thumbsuph .
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

mbole
Poruka: 14914
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » utorak, 22. maj 2012. u 17:09h

blackbird700 piše:nabavi biorazgradive farbe i ubaci mu u bunar hahahaha hahahaha
Moze i kilo-dva kvasca u septicku jamu, samo ako ti nije previse blizu :)
Djak pesak :)

totti

Poruka od totti » utorak, 22. maj 2012. u 17:10h

Pa da prodje kao Sava licimur... hahahaha
Slika

darko darko
Poruka: 3890
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » utorak, 22. maj 2012. u 17:35h

mbole piše:
blackbird700 piše:nabavi biorazgradive farbe i ubaci mu u bunar hahahaha hahahaha
Moze i kilo-dva kvasca u septicku jamu, samo ako ti nije previse blizu :)
Sta se desava onda majketi :wtf:

CrnaTica
Poruka: 363
Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h

Poruka od CrnaTica » utorak, 22. maj 2012. u 18:04h

po nekoj logici, govna postanu veća od jame :rotfl:
Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana mrgreen

Estariol
Poruka: 960
Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h

Poruka od Estariol » utorak, 22. maj 2012. u 18:40h

Imaš još jedno moguće rešenje: pas se može naučiti da ne uzima hranu koju mu ne donese vlasnik ili neko od ukućana, ili padne preko zida ili kapije. Postoje dva načina da se to postigne, jedan je sa elektronskom ogrlicom koji skuplji(ne mora da znači ako imaš nekog da ti istu pozajmi) ali je manje bolan i traumatičan za psa - koriste se vibracije; ili se koristi meso u koje je ubačena ljuta paprika ili čiode, ali tako da se pas povredi čim uhvati hranu.
Treba ti pomoć prijatelja, komšija sa kojima si dobar ili bilo kakvih dobrovoljaca. Radi se sledeće: pomoćnik prebacuje hranu preko zida ili kapije, tako da pas primeti. Pas prilazi da onjuši, a ti izgovaraš oštru komandu ("fuj!" ili nešto drugo po izboru) u početku i više puta, a kad pas priđe hrani i oseti jasan miris daje mu se kratka vibracija(eventualno se pređe na blag elektro-šok ako pas ispadne izrazito tvrdoglav) da bi se odvratio od uzimanja hrane i kad se to desi OBAVEZNO mu jedan od ukućana daje nagradu u vidu hrane, i tako sve dok pas ne odreaguje na samo jednu komandu više puta ili počne da ignoriše kad nešto padne preko zida/kapije, uz konstantno nagrađivanje hranom. Kad je u pitanju meso sa ljutom paprikom ili čiodama princip je isti, samo što pas ustvari uči na osnovu bolnog iskustva, bez da je prethodno bio upozoren vibracijom.
To isto može se uraditi da bi se pas odučio da uzima hranu i od nepoznatih koje vidi, pa čak i poznaje, ali koji nisu članovi porodice.

Znam da je ovaj proces potencijalno bolan/traumatičan za psa, ali smatram da je to prihvatljiva cena ako će se time produžiti život jednog bića koje ume toliko da voli. Da ne pričam o mogućnosti da bude sprečeno trovanje izložbenog psa ili kuje sa štencima...
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » utorak, 22. maj 2012. u 19:23h

Po meni su bolje ove varijante sa ljutom paprikom, ipak je manje bolno za psa.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Estariol
Poruka: 960
Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h

Poruka od Estariol » utorak, 22. maj 2012. u 21:47h

Vibracija ne boli psa, samo ga iznenadi. Ništa drugačije nego kad ti je mobilni utišan i samo na vibraciji, pa ga držiš u džepu uz telo ili u ruci a ne očekuješ poziv. thumbsuph Pri tom u ogrlicama koje se danas prodaju ima tri nivioa jačine vibracija, pa naravno da treba početi od najslabije. Mada sa druge strane, mislim da je svaka metoda koja isključuje udaranje ili kažnjavanje a koja će psu spasti život opravdana. Napominjem da pas kao kaznu vidi direktno fizičko mešanje čoveka. Kad oseti vibraciju koju ne očekuje, on se iznenadi i uplaši, ali ne oseća bol.
Elektro-šokove treba izbegavati ako pas ne pokaže izrazitu tvrdoglavost.
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » utorak, 22. maj 2012. u 22:38h

Na to sam i mislio da ne treba koristiti elektrošokove i čiode.

PivaraPivara, možeš kao malo osvetu komšiji uzeti malo ulja za kočnice, pa u neku menju bočicu da kad je držiš u ruci ne vidi, kao npr. ona za kapi. Ako komšija ostavi auto van svog dvorišta ili blizu ograde priđeš blizu i u prolazu poprskaš po limu. Farba uskoro otpada, vjerovatno prva kiša ili pranje. :) A kako mi reče drug što je to radio, nema lijeka nego da se skine sve do lima pa ponovo farbanje. :D
Bar neka ima i on neku štetu. :diablo:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Apolon
Poruka: 320
Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h

Poruka od Apolon » sreda, 23. maj 2012. u 00:07h

Ma dovedi mu Chak Norisa i resen problem. :war:

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“