Nije to greška. Šta će da piše na nalepnici, zavisi isključivo od toga šta ti piše u polisi obaveznog osiguranja. Evo na primer, meni polisa važi do 1.3.2013. do 17h. Znači ne važi mi ceo taj dan 1.3. već samo do 17h i u SUP-u nisu mogli na nalepnici da stave 1.3. nego 28.2.2013. (sasvim logično). Jer ako bi stajalo na nalepnici 1.3.2013. to bi značilo da važi ceo taj dan... i šta, ne daj Bože vozim tog dana i napravim neko čukanje u 21h uveče (po nalepnici - auto je registrovan, po polisi - nije registrovan). U tim situacijama uvek se piše "kraći" datum.shakal_86 piše:A jos izmisljavaju nekakve gluposti a prave greske.Da li ste provalili da nekom na nalepnici pise da vazi dan pre ili dan posle registracije a nekom stoji datum isto kao i do kraja reg.
Imaju tu nekakvu gresku koju ni oni ocigledno jos uvek nisu shvatili.
Ako u polisi imaš slučaju, kao što sam ja imao prošle godine da ti stoji 10.2.2012. do 00:00 časova, onda će na nalepnici da bude datum 9.2.2012. Da je nekim slučajem stajalo 10.2.2012 do 24:00, onda bi stajalo na nalepnici 10.2.2012. Na nalepnici se ne upisuje datum kada si ti bio u SUP-u da registruješ auto, već datum do kada ti važi osiguranje od auto-odgovornosti.