Simo i Gile
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Simo i Gile
I ja sam dobijao od njih dobre i jeftine delove..to ne sporim. Nit se ljutim sto su mi poslali pogresan deo,ali sto su me lagali i nisu hteli da ga zamene,e to vec nije ok..i ne zanima me koliko puta im zvoni telefon i sta rade,to je njihov problem.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Na kraju krajeva tvoje pare su u pitanju, ako nista drugo nije razumljivo (kazem u smislu da ako neko drugi potegne pricu da razumemo jer su u guzvi itd).
Meni je uvek bolje da mi neko (makar i najbolji drug) kaze da nesto ne moze da mi ucini/proda, nego da me zavlaci kad nesto krene naopako.
Meni je uvek bolje da mi neko (makar i najbolji drug) kaze da nesto ne moze da mi ucini/proda, nego da me zavlaci kad nesto krene naopako.
Fiesta!!
- rista
- Poruka: 123
- Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 14:21h
Hajde da ispričam i ja svoje iskustvo u vezi sa ovom temom. Naime, možda u junu (ili julu) ne sećam se tačno, crkne mi sijalica fara na mom autu i ja sve to zamenim ali me je mrzelo da skidam far nego nekako proguram ruku i zamenim je. Međutim posle jedno možda mesec dana (neposredno pred kretanje na more) otvorim nešto haubu i primetim da mi je ispala guma koja pokriva(štiti) sijalicu sa zadnje strane fara jer je nisam verovatno lepo zaglavio.
Pozovem ja Simu(ili Gileta), ne znam ni ko se javio od njih dvojice i on mi kaže da to nemaju. Prošlo par dana ja okrenem tel ponovo i kažu mi da imaju i ja ih zamolim da mi pošalju brzom poštom, kako ne bih išao iz Kragujevca za deo koji košta oko 200din.
Da skratim priču, to telefoniranje, moje molbe i njihove laži su trajale skoro dve nedelje i ja sam na kraju otišao na odmor, a deo nisam ni dobio.
Po povratku sa mora slučajno je drugar nešto poslom išao do Čačka i svratio tamo (pri tome sam mu rekao da ne pominje da sam ja zvao X puta i tražio taj deo) i oni su mu dali deo za džabe.
Naime, reč je bila o delu koji je bio maltene bezvredan ali me je strašno iritiralo to njihovo neodgovorno ponašanje, ako već nisu hteli da se cimaju sa time - mogli su da mi kažu da su u gužvi (ili šta god) i da bi najbolje bilo da svratim kada budem bio u prolazu, a ne da me lažu deset dana.
Ja verujem da su oni u strašnoj gužvi ali ipak su po mom mišljenju ispali skroz nekorektni. Moj zaključak je da je najefikasnije otići do njih po traženi deo, bez obzira gde se ko nalazi.
Pozovem ja Simu(ili Gileta), ne znam ni ko se javio od njih dvojice i on mi kaže da to nemaju. Prošlo par dana ja okrenem tel ponovo i kažu mi da imaju i ja ih zamolim da mi pošalju brzom poštom, kako ne bih išao iz Kragujevca za deo koji košta oko 200din.
Da skratim priču, to telefoniranje, moje molbe i njihove laži su trajale skoro dve nedelje i ja sam na kraju otišao na odmor, a deo nisam ni dobio.
Po povratku sa mora slučajno je drugar nešto poslom išao do Čačka i svratio tamo (pri tome sam mu rekao da ne pominje da sam ja zvao X puta i tražio taj deo) i oni su mu dali deo za džabe.
Naime, reč je bila o delu koji je bio maltene bezvredan ali me je strašno iritiralo to njihovo neodgovorno ponašanje, ako već nisu hteli da se cimaju sa time - mogli su da mi kažu da su u gužvi (ili šta god) i da bi najbolje bilo da svratim kada budem bio u prolazu, a ne da me lažu deset dana.
Ja verujem da su oni u strašnoj gužvi ali ipak su po mom mišljenju ispali skroz nekorektni. Moj zaključak je da je najefikasnije otići do njih po traženi deo, bez obzira gde se ko nalazi.
RISTA
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
on nece da se bakce oko tog dela jer za to vreme ce prodati neki menjac ili sta vec, znam da je bezveze ali tako je..
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Proći će još 100 godina dok mi shvatimo šta je poslovnost.
Jenom prilkom sam u Stuttgartu u Fordovom servisu kupovao neki deo i zapao mi je za oko kupac na susednom šalteru koji je od prodavca zatražio običnu maticu ali Fordovu.Ljubazni prodavac mu je rekao da će za deset minuta ista stići iz magacina i da toliko samo pričeka (isti pristup kako za maticu tako i za bilo koji drugi deo).
Jenom prilkom sam u Stuttgartu u Fordovom servisu kupovao neki deo i zapao mi je za oko kupac na susednom šalteru koji je od prodavca zatražio običnu maticu ali Fordovu.Ljubazni prodavac mu je rekao da će za deset minuta ista stići iz magacina i da toliko samo pričeka (isti pristup kako za maticu tako i za bilo koji drugi deo).
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Sve sto sam do sada narucivao od Sime stizalo mi je za dan-dva
Ali jbg covek sluzio vojsku u Prokuplju pa imam protekciju
Ljude ne poznajem licno,samo moram da kazem da je Simo izuzetno ljubazan i uvek mi se zahvali kad porucim nesto od njega,bilo polovno ili novo.

Ljude ne poznajem licno,samo moram da kazem da je Simo izuzetno ljubazan i uvek mi se zahvali kad porucim nesto od njega,bilo polovno ili novo.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Ako bih licno isao po pumpu kostala bi me 150-200 eur , ne isplati mi se.
I dalje nema nikakvih informacija o pumpi , zovem sutra , u Osijeku za sada nisam nasao , cekam jos neke ljude da mi nesto isproveravaju pa cu videti ako nadjem sutra prekosutra uzecu u hrvatskoj.
I dalje nema nikakvih informacija o pumpi , zovem sutra , u Osijeku za sada nisam nasao , cekam jos neke ljude da mi nesto isproveravaju pa cu videti ako nadjem sutra prekosutra uzecu u hrvatskoj.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- milan_gt
samo shelby iz ca da se javi ovde..
sent from white land..
sent from white land..
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Javio sam se
Ne pratis komsija
Ne pratis komsija

- milan_gt
nisi me razumeo.. 
sent from white land..

sent from white land..
- Taunus 17m
Razumeo sam ja na sta ciljasmilan_gt piše:nisi me razumeo..
sent from white land..

A ti sto nisi otisao nema frke , hvala sto si se ponudio u svakom slucaju.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9928
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
pre bi stigla iz Djenove 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- milan_gt
shelby idi uzmi to coveku ja te castim, mozes li?
- Taunus 17m
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Ne treba ti ni gorivo ni cast,oticicu ja,ako stigem i sutra,moze?
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9928
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
jel otisao neko coveku po pumpu?
ima se,moze se - nema se,mora se....
- milan_gt
samo je kubura ostao..
sent from white land..
sent from white land..
- Taunus 17m
Ja nisam hteo da smaram ljude da idu po to , ako neko moze da ode neka mi se javi na PP ... Kao sto rekoh platicu gorivo i pocasticu ...
Sutra najkasnije ako neko bude mogao da se organizuje da se to pokupi , u suprotnom ko zna kada posle nove godine ce i kuriri i otpad biti na godisnjem ...
Sutra najkasnije ako neko bude mogao da se organizuje da se to pokupi , u suprotnom ko zna kada posle nove godine ce i kuriri i otpad biti na godisnjem ...
- Taunus 17m
Prvo bih da se zahvalim kubura_16v sto mi je ucinio veliku uslugu i otisao na otpad da podigne pumpu i posalje mi je ...
Pumpa je juce poslata a danas stigla.
NO MEDJUTIM , Gile je kre*en , zelim mu sve najgore , dabog da crko i on i one sve njegove pumpe , covek je ili bolestan u glavu ili retardiran ili zaostao u razvoju.
Prvo kubura je otisao do njega i podigao pumpu , nazvao mene i preko telefona smo skontali da mu je Gile da popregsnu pumpu , tj onu koju mi je vec slao a ja mu vratio.
Pa se kubura iz Cacka ponovo vozao i otisao po drugu pumpu (ja nazvao gileta da mu kazem da to nije ta pumpa i da spremi odgovarajucu) , da bi kubura preuzeo drugu i kako smo se sporazumeli to je bila ta pumpa , poslao mi covek juce i sve je ok ...
Kao sto sam rekao danas mi je to stiglo , raspakujem ja to i vidim da nije to to sto mi je trebalo ,nema veze rekoh sam sebi napravicu nesto da to radi (iako sam svoju originalnu osposobio i vozam se kolima) , da bi posle tipa 15 min onako zvernjajuci u pumpu koju sam dobio video da je na njoj napisano 2.0 CRDi .... A ja vozim 1.6 16 v BENZINCA ...
U sustini Giletu smradu je bilo u cilju samo da uzme pare , to sto me zajebava vec mesec ipo dana i sto sam bacio pare nema nikakve veze.
Prosto ne mogu da verujem koliki je covek kre*en.
Platio sam ovo samo zbog kubure , da covek povrati svoj novac koji je dao.
Kubura , jos jednom hvala , ako treba gorivo da se regulise ti vici.
Pumpa je juce poslata a danas stigla.
NO MEDJUTIM , Gile je kre*en , zelim mu sve najgore , dabog da crko i on i one sve njegove pumpe , covek je ili bolestan u glavu ili retardiran ili zaostao u razvoju.
Prvo kubura je otisao do njega i podigao pumpu , nazvao mene i preko telefona smo skontali da mu je Gile da popregsnu pumpu , tj onu koju mi je vec slao a ja mu vratio.
Pa se kubura iz Cacka ponovo vozao i otisao po drugu pumpu (ja nazvao gileta da mu kazem da to nije ta pumpa i da spremi odgovarajucu) , da bi kubura preuzeo drugu i kako smo se sporazumeli to je bila ta pumpa , poslao mi covek juce i sve je ok ...
Kao sto sam rekao danas mi je to stiglo , raspakujem ja to i vidim da nije to to sto mi je trebalo ,nema veze rekoh sam sebi napravicu nesto da to radi (iako sam svoju originalnu osposobio i vozam se kolima) , da bi posle tipa 15 min onako zvernjajuci u pumpu koju sam dobio video da je na njoj napisano 2.0 CRDi .... A ja vozim 1.6 16 v BENZINCA ...
U sustini Giletu smradu je bilo u cilju samo da uzme pare , to sto me zajebava vec mesec ipo dana i sto sam bacio pare nema nikakve veze.
Prosto ne mogu da verujem koliki je covek kre*en.
Platio sam ovo samo zbog kubure , da covek povrati svoj novac koji je dao.
Kubura , jos jednom hvala , ako treba gorivo da se regulise ti vici.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
osecam da simo i gile citaju ovo i namerno salju drugacije, sto ne posla kuburi staru pumpu pa po njoj da uzme istu majkumu kad toliko komplikuju, sto to mrzim kad mi poslju slicno, pa nezivim u indiji da budzim golfa dvojku
.....

- milan_gt
citam i ne verujem..
kubura svaka cast
kubura svaka cast

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
kubura legenda 

- Taunus 17m
Nisam slao pumpu jer mi nije ni trazio uzorak a i poprilicno je specificna sama konstrukcija pumpe odnosno samog kucista pumpe.
Ali biti retardiran i poslati od dizela... Mislim kakva je to veza s mozgom.
Sasvim siguran sam da on ima Elantru na otpadu , samo je vrlo verovatno bila CRDi , odnosno dizelas.
Kubura je stvarno korektan i svaka mu cast , zao mi je sto sam ga cimao i sto je trosio gorivo za badava.
Ali biti retardiran i poslati od dizela... Mislim kakva je to veza s mozgom.
Sasvim siguran sam da on ima Elantru na otpadu , samo je vrlo verovatno bila CRDi , odnosno dizelas.
Kubura je stvarno korektan i svaka mu cast , zao mi je sto sam ga cimao i sto je trosio gorivo za badava.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Znači ubacuješ dizela

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Crveno Di?

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46