Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Mene plasi ovaj tocak sto je iskrivljen, ovo drugo nije strasno.
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
I mene isto, upravo sma isao do agencije za procenu stet,al traze 5 soma da izadju. Ja hteo da ubrzam stvari.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ne mozes da vidis sta se desilo sa tockom?
-
- Ljubitelj životinja
Upravo organizujem majstora ,prevoz i slicno. Auto mi je na jednom delu grada, majstor na drugom,a ja ne trecem
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4940
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
au druze al tebe hoce....sto si vise uporan da sredis sve,ono se ne da...al ne daj se i ti...srecno sa njima,ja sam imao udes pre godinu ipo i jos nisam dobio sve pare jurim se ovih dana sa osiguranjem...auto je isao na totalnu stetu ,ali su racunali da je vredeo oko 215000 din,spaseni ostatak oko 70 000din,trebalo je da isplate oko 140 000,a ja siroce dobio samo pola...trazili mi vestacenje ja im donesem,sad hoce presudu ja isao kod advokata i cekam sad sta ce da me snadje... 

- quando
- Poruka: 155
- Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h
Pauk
Grrrrr....Popizd...Parkiram auto na trotoaru, i odnese me pauk. Fora je sto u ulici na toj strani kolovoza stoji znak Zabranjeno parkiranje i zaustavljanje, na kojem je dodatna tabla na kojoj pise "Osim za vozila stanara Dalmatinske 107-109"...A vozilo pripada stanaru broja 109. E sad...
Zakon: Vozač ne sme da zaustavi ili parkira vozilo:
13) na trotoaru, osim ako je to dozvoljeno (regulisano) saobraćajnom signalizacijom, i ako na trotoaru, kada je vozilo parkirano, ostane slobodan prolaz za pešake najmanje širine 1,60 metara, koji ne sme biti uz ivicu kolovoza,
Znakom je dozvoljeno, ali nije ostalo tih 1.6 metara..Imaju neka obelezena i parking mesta i mesta stanara, ali nigde nije 1.6 metara...
Ima li ikakvog osnova za zalbu? 12 000 dindzi...
13) na trotoaru, osim ako je to dozvoljeno (regulisano) saobraćajnom signalizacijom, i ako na trotoaru, kada je vozilo parkirano, ostane slobodan prolaz za pešake najmanje širine 1,60 metara, koji ne sme biti uz ivicu kolovoza,
Znakom je dozvoljeno, ali nije ostalo tih 1.6 metara..Imaju neka obelezena i parking mesta i mesta stanara, ali nigde nije 1.6 metara...
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
"Osim za vozila stanara Dalmatinske 107-109"
Taj deo te stiti (bar bi trebalo). Lako se moze dokazati da si stanar Dalmatinske 109.
Taj deo te stiti (bar bi trebalo). Lako se moze dokazati da si stanar Dalmatinske 109.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Ljubitelj životinja
Re: Pauk
KOji grad je u pitanju? Ako je BG jer to na cosku kod fabrike IKL?quando piše:Grrrrr....Popizd...Parkiram auto na trotoaru, i odnese me pauk. Fora je sto u ulici na toj strani kolovoza stoji znak Zabranjeno parkiranje i zaustavljanje, na kojem je dodatna tabla na kojoj pise "Osim za vozila stanara Dalmatinske 107-109"...A vozilo pripada stanaru broja 109. E sad...
- quando
- Poruka: 155
- Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h
Bg....Evo ovako http://binged.it/GE4Jyb
Dalmatinska je ovaj dugacki niz grada. Mislim da kod pocetka onih sivih stoji taj znak (ali stoji sigurno, danas sam ga gledao).
Kad se krene levo (ka Ruzveltovoj), auto je bio parkiran kod onog drveca, preko puta onog malog trouglastog parkica (5-10 metara pre onog crvenog auta).
Da napomenem, tu postoji jos jedan znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje bez table (za one koji skrenu iz one male ulicice u dalmatinsku, pa jelte ne mogu da vide taj znak sa natpisom (jer je 100 metara "uzvodno"). E auto je bio parkiran odmah pre tog novog znaka bez table!
Dalmatinska je ovaj dugacki niz grada. Mislim da kod pocetka onih sivih stoji taj znak (ali stoji sigurno, danas sam ga gledao).
Kad se krene levo (ka Ruzveltovoj), auto je bio parkiran kod onog drveca, preko puta onog malog trouglastog parkica (5-10 metara pre onog crvenog auta).
Da napomenem, tu postoji jos jedan znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje bez table (za one koji skrenu iz one male ulicice u dalmatinsku, pa jelte ne mogu da vide taj znak sa natpisom (jer je 100 metara "uzvodno"). E auto je bio parkiran odmah pre tog novog znaka bez table!
-
- Ljubitelj životinja
eh ne znam to,nego su u drugom delu dalmatinske mom drugu skoro slicno uradili p sma mislio da je to mesot u pitanju
-
- Ljubitelj životinja
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
de*il, bas je morao da leti u gradu, kao da nema dovoljno otvorenog puta i autoputa...
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kriv je i on zbog velike brzine, ali je kriva i ona što je pretrčavala ulicu van prelaza.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
Pise da je prelazila blizu pesackog prelaza. Znaci po nekoj logici stvari, usporices, ili barem biti obazriviji. Da ides 50-70 i ugledas pesaka na 20m imas sanse da stanes, cak i da ga udaris samo ces ga ugruvati i to je to.
Druga je prica ako mu se bukvalno bacila pod tockove...
Druga je prica ako mu se bukvalno bacila pod tockove...
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
motoristi su nesreća na drumu ,a uvek se završi povredama,smrću ili zatvorom. Baš pre neki dan komentarišem (kad je počelo ovo lepo vreme), i pitam devojku: Kolko daješ dana do prve vesti sa smrtnim ishodom vezanim za motocikl...naravno,ovo nije bila prva, nego se setih sada....pitanje za nekoga ko živi u Novom Sadu. Šta su uradili sa onom ulicom gde je pre par godina motorista zgazio dečaka? jel su nešto radili po tom pitanju?
- Iosis
- VIP
To gdje je taj uradio dječaka je Bulevar Oslobođonja, ništa nisu. Tu ima pješači sasvim pregledan i može se vidjeti, samo je problem što kako sam čuo po komentarima na netu (koliko je njima vjerovatni ne znam), ali izgleda da se taj još uvjek povlači na sudu i na kraju će dobiti neku mizernu kaznu.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Stvari ne bi trebalo generalizovat, ali evo iz mog iskustva. 3 puta u zivotu sam vozio do Tresnje, kod Avale, i nazad, sva 3 puita je bio zastoj zbog skrsenog motocikliste, a jednom od tih prilika u oba smera, s tim sto je jedan uspeo i da ubije pesaka. Naravno, bezbroj puta sam vozio drugim rutama, sretao gomile motociklista i nista se nije desilo, ali svaki put imam tremu kad ih vidim, da ne kazem strah.RS_cabrio piše:motoristi su nesreća na drumu ,a uvek se završi povredama,smrću ili zatvorom.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Pesacima nije zabranjeno da prelaze ulicu van prelaza ako je prelaz udaljen vise od 100m. Naravno u tom slucaju automobili (i motocikli) imaju prednost, to jest pesak je duzan da ih propusti i predje tek kada se uveri da to moze bez uticaja na kretanje vozila.Iosis piše:Kriv je i on zbog velike brzine, ali je kriva i ona što je pretrčavala ulicu van prelaza.
No, u ovom slucaju (iako ne pise tacno brzina, na osnovu teksta pretpostavljam da je bila povelika), dolazi na ono: ja ne treba da pretpostavim da on ide 150 km/h u naseljenom mestu.
Tako da je kriv po svim parametrima.
Djak pesak 

- milan_gt
ja i dalje ne verujem kako ljudi sebi mogu da dozvole da ih neko pokupi prilikom prelaska puta/ulice na i van pesackog..to se bre ne krece pod tockove..
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
taj deo puta ima po dve trake u oba smer, put je odlican, tj nema kolotraga, rupa pa cak ni zakrpa (a star je 4-5god) , pre tog dela se nalazi temerinska petlja, koja isto ima po dve trake, i vec odatle pocinje da se vozi brze.... na tom delu vecito bude radar, nebitno u kom smeru... ali opet se to desava...
ali i meni nije jasno kako covek izadje na put a svestan je da auto nece stati (u ovo slucaju motor), tim ljudima trb zabraniti prelazak na mesto gde nema semafora.
ali i meni nije jasno kako covek izadje na put a svestan je da auto nece stati (u ovo slucaju motor), tim ljudima trb zabraniti prelazak na mesto gde nema semafora.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Treba im oduzeti dozvolu za hodanje!
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
kao ovaj na 3:22
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- dule0911
-
A onom kretenu sa Passat-om CC na 2:00 bih odseko ruke i noge da vise ne moze nikad da sedne za volan.
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
3:37...