Ali omiljena deonica mi je bila Vrnjacka Banja - Kragujevac
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
ima jedan deo , pravac tipa 5-7km, ako se dobro secam, put je solidan nije nesto bajan ali se moze...popovicvl piše:na putu Ruma-NS je ubistvo voziti vise od 100. Put je opterecen saobracajem, posebno kamionima.
Ne preko Kraljeva. A mislio sam na uzivanje u brzoj voznji sa 'gomilom slepih' krivina, a pritom ostali ucesnici u saobracaju nisu tako cesti. A za maksimalnu brzinu, bezbedan je samo autoput.Ili si mislio deonica, onako za voznju, ne za max brzinu? Lepo parce puta.
Ah, mislis na ono parce kad predjes Moravu kod Banje, pa izadjes u Vitanovcu, i onda dalje Gruza, Ravni Gaj... Lep komad, i stvarno malo saobracaja.Mickey038 piše:Ne preko Kraljeva. A mislio sam na uzivanje u brzoj voznji sa 'gomilom slepih' krivina, a pritom ostali ucesnici u saobracaju nisu tako cesti. A za maksimalnu brzinu, bezbedan je samo autoput.
mbole piše:Ah, mislis na ono parce kad predjes Moravu kod Banje, pa izadjes u Vitanovcu, i onda dalje Gruza, Ravni Gaj... Lep komad, i stvarno malo saobracaja.Mickey038 piše:Ne preko Kraljeva. A mislio sam na uzivanje u brzoj voznji sa 'gomilom slepih' krivina, a pritom ostali ucesnici u saobracaju nisu tako cesti. A za maksimalnu brzinu, bezbedan je samo autoput.
Lep je i deo izmedju Banje i Trstenika sa te druge strane Morave.
A meni se svidja i deonica Kragujevac, Donja i Gornja Sabanta, Rekovac, Krusevac (uglavnom tuda i vozim kad idem u tazbinu).
Upravo sam o tome razmisljao ali stvar je i u tome sto ovaj motor pravi max snagu na 3.5K obrtaja, posle toga ide blagi pa ubrzo nagli pad snage, bas me interesuje kako bi se ponasao sa trenutnom snagom oteranom u vise obrtaje..uglavnom jos nekih 25+ konja na 4K bi teoretski trebalo da se odrazi na max brzinu..popovicvl piše:Sta 6K obrtaja? Meni na 225 na 6.5K penali. Sve se trese, grmi...
Kad bi mondeo imao malo vise snage da izvuce 4K obrtaja isao bi 240 glat. Zato sluzi chip tuning...hi hi...a vec smo se lozili oko toga...
Moj Nissanpopovicvl piše:Sta 6K obrtaja? Meni na 225 na 6.5K penali. Sve se trese, grmi...
Kako imas srca na nasem auto putu toliko da vozis?
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()