Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od Iosis » subota, 21. jan. 2012. u 00:12h

Ja bi se ugrizo za m**a i izrvno joj auto ponovo na krov, pa neka ga sama vraća na točkove, fufica ne otesana... :diablo:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h

Poruka od Shelby » subota, 21. jan. 2012. u 00:22h

Komsija znam koja je krivina u pitanju . Opasna krivina ko ne poznaje put ;)

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » subota, 21. jan. 2012. u 00:31h

Samo sto je tu ogranicenje 40-50,a toliko moze da prodje bilo ko.
E da,pitala me i da ih odvezem negde,ahaa,evo vec sam krenuo :D

dax92

 
Poruka: 7628
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » subota, 21. jan. 2012. u 00:38h

Kakva likusa... :.!.: je ona pijana zapamtila broj tablica!
Garant te sutradan ne bi prepoznala. Jos jedan dokaz da ne treba izlaziti u susret pijanim osobama.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h

Poruka od Shelby » subota, 21. jan. 2012. u 00:45h

kubura16v piše:Samo sto je tu ogranicenje 40-50,a toliko moze da prodje bilo ko.
Ko postuje ogranicenje ;)
kubura16v piše:E da,pitala me i da ih odvezem negde,ahaa,evo vec sam krenuo :D
Sto ih nisi odvezao , kad su te lepo pitali :haha:

kubura16v

Poruka od kubura16v » subota, 21. jan. 2012. u 01:06h

Da sam znao sta ce biti,ne bih ni usporio,a ne stao. Ali sam stalno na putu i samo pomislim da se,ne daj Boze,ja nadjem u takvoj situaciji i da niko ne stane da mi pomogne.. Al eto,ima nas raznih.

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » subota, 21. jan. 2012. u 01:21h

E to sto si sad rekao me podsetilo na dogadjaj od pre par dana.. Zaglavio sam se nesto,upao u neko blato,nebitan deo price ( mrgreen ),izvadio me drugar,inace na potezu izmedju bubanj potoka i lestana. I vozim devojku kuci,mracan put,meni farovi odlicni,jos gledam dal mi otpalo nesto sa auta u pola sata izvlacenja,kad devojka skoci odjednom i kaze pazi. Ja jedva stanem,bukvalno,i pogledam,dvojica stoje na sred puta i zaustavljaju me. Ja automatski pomisljam slupali se,dvoje mrtvih.. Prilazi mi lik i pita me da li imam cigaru..ne znam kako sam ostao u kolima,ali znam da su u mom povratku skakali u travu pored puta. Al i ne cudi me,ipak je to Duletov kraj.. :P

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 21. jan. 2012. u 01:28h

Ili ti djevojka živi u nekoj zabiti gdje medvjed poštu nosi ili si tražio pečurke da djevojka napravi za večeru. hahahaha
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Dusan64

Poruka od Dusan64 » subota, 21. jan. 2012. u 01:29h

Lepo se rekao,zabit..kazem,Duletov kraj.. :rotfl:

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 21. jan. 2012. u 01:31h

Pa brate ako ne znas gde treba da ides u stetu, pitaj majku mu :D A ne da se zaglavljujes u blato :D

Takve pajsere treba izlemati posteno. Isto ko oni, jel imas za 2L benzina, a svima se vidi u ocima da su nadrogirani :/

@kubura
Ne bi ta zapamtila broj tablica. A posle toga bih ja pozvao policiju, jer ce sigurno izaci na njihovo dobro :)
Fiesta!!

Dusan64

Poruka od Dusan64 » subota, 21. jan. 2012. u 01:34h

Ma tamo cu auto ostaviti,i gepek sam sjebo i sve.. hahahaha

Video sam kada sam ih prosao dva slepera kako im idu u susret,malo mi je falilo da stanem da vidim da li ce da ga zaustave..

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » subota, 21. jan. 2012. u 10:24h

kubura16v piše:Kakva su ovo vremena dosla......
Što nisi pozvao policiju? Jel bi ti pisalo na čelu da si ti pozvao?
Uostalom, nije ni ona u mišjoj rupi.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

kubura16v

Poruka od kubura16v » subota, 21. jan. 2012. u 12:08h

Toliko sam bio besan da nisam ni razmisljao sta je pametno uraditi. Uostalom briga me,savest mi je mirna,nisam ostavio nikoga u nevolji,a to sta ce oni dalje da rade me ne zanima.

mbole
Poruka: 14968
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » nedelja, 22. jan. 2012. u 00:55h

Sto se mene tice, dobila bi samarcinu na licu mesta, i to da joj usi zuje naredna dva meseca, a poicija i ostalo... nije mi interesantno... pa nek me tuzi :)
Djak pesak :)

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » nedelja, 22. jan. 2012. u 08:33h

Dusan64 piše: sred puta i zaustavljaju me.
Skoro identicnu situaciju sam imao i ja , samo sto sam se ja zaustavio jedno 50 metara dalje u levoj traci , naime zurim , kasnim , imao sam dogovoren neki izlazak na teren na koji sam kasnio cirka pola sata , mrak je , ja vozim nekih 140-150 i u jednom momentu mi se ucini da sam nesto video , kako sam se priblizavao dvoje idiota lik i riba drze se za rucice u desnoj traci i stopiraju me , ja onako izrevoltiran zabodem u rikverc i vratim se do njih , otvorim suvozacev prozor i taman da mu se nacestitam mile mame lik otvara vrata i kao "cao , mozes li da nas povezes?" , ja onako nadrkan kazem zatvori vrata , on me gleda , ja ponovo zatvori vrata majmuncino , tebi se ocigledno ne zivi ! U usta te Je*em ladna da li ste vi normalni ?
Kad meni lik nesto kao , sta je majmune , sta `oces ...
Sreca u nesreci je da sam zurio , jako , inace bi izbio zesci fajt na putu...
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 22. jan. 2012. u 10:05h

Najgori su ti koji tako izleću na neosvjetljenom putu, a nose takvu odjeću da ih je teško primjetiti. Idem sa drugom nekoveče za Sr. Karlovce, pada neka kiša, slabo se vidi, a svjetla na busu poprilično loša. Na jedno 50-ak metara ispred busa se vidi samo nako nešto kao da se miče, dvojica prelaze put iskačući iza žbunja, obojica u tamnoj odjeći. Jedva da se vide. Trebalo bi uvesti zakon, da ako si pješak i krećeš se pored bilo kakvog puta da mora imati onaj florescentni prsluk. To isto da važi za bicikliste, ako nemaju nikakvo drugo svjetlo na biciklu. rulest smileychar022

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » nedelja, 22. jan. 2012. u 10:28h

Trebalo bi uvesti... štaviše, uveden je... i zove se Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima. :P

Sad, to što ga retko ko čita, a isto ga toliko retko ko poštuje (bio taj neko pešak, biciklista ili vozač motornog vozila) - to je već neka druga pesma.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 22. jan. 2012. u 14:37h

Onda bi ga trebalo početi strogo primjenjivati. :D

mbole
Poruka: 14968
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » ponedeljak, 23. jan. 2012. u 04:08h

Члан 81.
Приликом кретања ноћу и у условима смањене видљивости:
пешак који се креће по коловозу на јавном путу ван насеља, мора бити осветљен или означен рефлектујућом материјом,

Nazalost zaprecena kazna je sitna - 3000 din

Члан 93.
Пешак не сме да се креће и задржава на коловозу, изузев у случајевима предвиђеним овим законом, као ни да изненада ступи на коловоз.

Уколико се пешак креће по коловозу на путу ван насеља, мора да се креће што ближе левој ивици коловоза у смеру кретања, на начин којим не омета или не спречава саобраћај возила.
Djak pesak :)

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 24. jan. 2012. u 00:28h

Novi Sad, Liman 3, kod Limanske pijace.

Večaršnji okršaj Ford Transit vs. Opel Kadett & trafika.

Rezultat: Na Transitu razbijeno štop svjetlo, malo ulubljen lim nazad, a napred malo iskrivljen blatobran i ništa više, Kadett totalka, počeo da gori, a trafike pola nema.

Evo slika da dočaram situaciju:

Kadett:

Slika

Trafika kroz koju je prošao Transit:

Slika

Slabo se vidi ali malo iskrivljen blatobran Tranista kojim je proletio kroz Trafiku:

Slika

I mjesto gdje je Kadett udario u Transita:

Slika

Prva verzija priče koju sam čuo od očevidaca da je Kadett radio polukuržno preko ostrva pa da ga je Transit udario. No kako god gledam meni se to čini ne mogućim. Kasnije kada je došao i ssf01 pa pitao čovjeka sa šlep službe saznamo da je Kadett naletio na Transita kojeg je bacio u Trafiku, a vjerovatno je Transit radio polukružno. No sreća je ta što niko nije stradao, radnica u trafici je bila na drugoj strani i Transit je proletio na manje od pola metra od nje, ljude iz Kadetta koji je gorio su izvadili ljudi koji su se našli tu u blizini, tako da niko nije stradao. Od šoka će se oporaviti. :/

Dusan64

Poruka od Dusan64 » utorak, 24. jan. 2012. u 01:06h

Ne znam sta im je danas,ja tri udesa danas zaobilazio.. Prvo na gazeli se odvalili,i to njih 3-4.. Znam da je Honda Accord ostala bez tocka (inace svaka cast rukometasima mrgreen ).. Pa onda u Zelezniku isto zestok sudar,i u Resniku presao covek sa puntom na drugu stranu puta i udario u kont i uneo pola punta u kabinu...

stalker92
Poruka: 1594
Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
Kontakt:

Poruka od stalker92 » utorak, 24. jan. 2012. u 10:17h

"Ja na kocnicu - ona ne radi, ja na rucnu - ona ne radi, ja u trafiku - ona radi..." :rotfl:

Salu na stranu, dobro je sto nije bilo fatalnog ishoda, zena u trafici mora da se odsekla kad joj je 2 tone gvozdja proletelo na 30cm od glave... :shok:
sasa_f1 piše:
utorak, 21. apr. 2020. u 19:39h
kad kupis ovakvu ciganiju ne preostaje ti nista drugo sem da se prepustis da te voda nosi nizvodno lol
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » utorak, 24. jan. 2012. u 17:37h

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 24. jan. 2012. u 18:10h

Sada ga lijepo vozač tuži, jeste da će sačekati koji mjesec, ali će da dobije oštetu. :D
Nije loše 50ak hiljada da kane u džep. 8)

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » četvrtak, 2. feb. 2012. u 19:26h

ceo dan sam se klizao sa kolima, i na glavnom i sporednim putevima ma svugde, tako mi doslo i sve mi treba jos veci ugao da bi mi bilo zanimljivo kad na jednom pravcu poprecim ga toliko da dodjem volanom do kraja..tup, nema vise kontre, resih problem vecim gasom ali mi se prvi put desilo da nema vise kontre pa sam se malo i uprpio jer sam isao oko 60ak :D

i valja to uvek pomenuti, koliko je bitno kontrirati (to mu dodje kao prirodna reakcija) toliko je bitno u pravo vreme ispraviti volan thumbsuph

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“