Video clipovi
- milivojekg
- Poruka: 252
- Član foruma od: subota, 27. mar. 2010. u 18:08h
Re: Video clipovi
[youtube][/youtube]
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Mislim da nisi potpuno u pravu, ali se svejedno svodi se na isto.BojanM piše:... itd itd) sve to spada pod uobičajenu "kontrolu saobraćaja" i ne postoji preduslov da se "uoči prekršaj" da bi te zaustavili...
Po mom misljenju, pravilo kaze da pri kontroli saobracaja moraju da uoce prekrsaj da bi zaustavljali, ali zato vozace i vozila mogu da kontrolisu kako hoce, cak i u civilu.
A za one iz videa, sto zezaju pandura, i dalje mislim da su degenerici.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Verovatno je stvar tumačenja, ali da... a pošto i ja mislim da su na tom snimku zabeležena bar dva idiota, a od svega toga ni ti ni ja nemamo ništa, predlažem 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Slazem se 100%. Da koristim emoticone, stavio bih neki prigodan.BojanM piše:Verovatno je stvar tumačenja, ali da... a pošto i ja mislim da su na tom snimku zabeležena bar dva idiota, a od svega toga ni ti ni ja nemamo ništa, predlažem
- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ja bi napravio njima tak'u zajebanciju da sam ih ja zaustavio. Pandur nije ocekivao da ce ga taj dan neko izbaciti iz takta. Sta da proveravaju da li vozaci voze pod uticajem narkotika ili alkohola? Ja mogu da se oroljam ko bulja i da vozim sasvim normalno i onda znaci da nemaju pravo da me zaustave, dok ne pregazim nekog? Ovima bi oduzeo min 24 h u putovanju, pregled vozila za potragu narkotika, oruzija, malo da im pas olize tapacire, da se isere unutra, malo izgrebe, racepanje tapacira. Onda u redu je mozete nastaviti i mars u pizdu materinu nedojebanu.
Unapred su pripremili zajebanciju, kao i da imaju nesto da se kriju ili brane. 10000000 puta cu me zaustavi i ovakvi i onakvi panduri, izvolite dokumenta, jel sve u redu, prijatno i dovidjenja. Cela zajebancija traje 30tak sekundi, i ja odo dalje.
Puni su para vidi se, tako se ponasaju i ovde i preko, i kod kuce i u kafani i na putu. Sve znaju, sve su oni procitali, sve mogu, more marsh!
Unapred su pripremili zajebanciju, kao i da imaju nesto da se kriju ili brane. 10000000 puta cu me zaustavi i ovakvi i onakvi panduri, izvolite dokumenta, jel sve u redu, prijatno i dovidjenja. Cela zajebancija traje 30tak sekundi, i ja odo dalje.
Puni su para vidi se, tako se ponasaju i ovde i preko, i kod kuce i u kafani i na putu. Sve znaju, sve su oni procitali, sve mogu, more marsh!
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ajd i ja malo da kazem nesto.Govna su i jedni i drugi.Lično nikada nemam problema sa murjom,a zaustavljali su me za često.,ali mi skoro nikada ne pišu kaznu. Da dodam, nikad ih ne molim da mi ne pišu, niti se raspravljam sa njima čak i kada mislim da sam u pravu jer ih smatram polusvetom i polurazumnim osobama čim su sebi dozvolili da se bave takvim "poslom"...ne zanimaju me,kazne gledam da ne platim a kad mi napišu ili ih zovem na sud,ili ignorišem i godinama to fino funkcioniše.
Mnogo manje vremena oduzima nego da se zajebavam da potežem veze ili telefon da bi se nadmudrivao sa maloumnicima. Sa druge strane ,većina komentara ovde jasno govori o mentalitetu naroda koji drkanje i malotretiranje (slažem se sa mbloletom) gubljenje vremena i pravljenje stresa,represiju i kontrolu smatra normalnim načinom života ali to je već druga tema...opet ,vrlo često mi jednostavno ne pišu kaznu iako napravim prekršaj.
Npr, na otvorenom putu sam se ladno trkao sa nekim lokalcem koji je u jednom trenutku prikočio a ja ga pretekao,a čovek je naravno,znao gde je murja i mene navatali ,ali ništa , vrate mi dokumenta posle nekog minuta. (napominjem, ne nudim mito,niti moljakam niti pretim vezama)...skoro me pretiče auto i zaustavljaju i kažu da sam, preticao autobus u stanici. Iskreno, nisma bio svestan jer je noc,nema saobracaja,i moguce da sa to uradio jer sam se zapričao,(iako po danu ne radim to nikada), i ja kazem ok, moguće....i oni mi posle minut vrate dokumenta, ajd zdravo. Jednom sam preticao natrpan bus na uzbrdici i zaustavljam me murkan na motoru jer je nije bilo dozvoljeno preticanje. Kaze jel znate zasto vas zaustavljam? Ja reko znam,pretico sam, mnogo purnja autobus a meni otvoren krov i guši me...on mi vrati dokumenta,ajd zdravo....jednom sam napravio grešku i još pokazao srednji prst kamiondžiji koji mi je svirao i zamalo da se pobijemo jer samo zaustavili vozila,kad ono murkan iskače. ....opet ništa iako sam tek kasnije kad sam napravio još jedna krug video da strelica za levo je nešto komplikovana (dve trake levo na tom ćošku a odnosi se samo na jednu-takva konfiguracija ulice) i da je sve bilo moja greška,ali mi murkan ništa na kraju nije pisao.
Desilo se da mi rikne nešto sa strujom to veče i vraćam se i nisam imao svetla i držao upaljene maglenke (da bi se video tokom noći). Zaustavi me murja, čovek kaže ovako nešto nisam video nikad. Maglenke protiv zakona,svetla nemaš i još plave pozicije bile....ali mi ladno ni onda nije naplatio kaznu.
Dešavalo se i da mi napiše kaznu za prolazak na crveno, ali 100% nije istina nego nije nešto video, tj istripovao se i ja ga zovem na sud i osporim tamo.Jednom sam napravio prekršaj (rekao bi neko ko čita da samo prekršaje pravim ) jer sam skrenuo za autobusom,a traka je skretanje samo za bus,a ja isao za njim jer od busa nisam video strelicu na podu da je narandzasta a znaka nije bilo ,i nema šta da se bunim. Doduše,I ovo sam oborio na sudu.
U suštini me nerviraju i jedni i drugi i murja koja maltretira običan narod samo sa ciljem da uzme novac, i debili koji namerno prave prekršaje ili zajebavaju nekoga.MOžda je i najbolji scenario kad se nadju jedni sa drugima pa nek se uzajmano maltretiraju
Raspisha se bezveze, evo jedne nešto ozbiljno:
[youtube][/youtube]
Mnogo manje vremena oduzima nego da se zajebavam da potežem veze ili telefon da bi se nadmudrivao sa maloumnicima. Sa druge strane ,većina komentara ovde jasno govori o mentalitetu naroda koji drkanje i malotretiranje (slažem se sa mbloletom) gubljenje vremena i pravljenje stresa,represiju i kontrolu smatra normalnim načinom života ali to je već druga tema...opet ,vrlo često mi jednostavno ne pišu kaznu iako napravim prekršaj.
Npr, na otvorenom putu sam se ladno trkao sa nekim lokalcem koji je u jednom trenutku prikočio a ja ga pretekao,a čovek je naravno,znao gde je murja i mene navatali ,ali ništa , vrate mi dokumenta posle nekog minuta. (napominjem, ne nudim mito,niti moljakam niti pretim vezama)...skoro me pretiče auto i zaustavljaju i kažu da sam, preticao autobus u stanici. Iskreno, nisma bio svestan jer je noc,nema saobracaja,i moguce da sa to uradio jer sam se zapričao,(iako po danu ne radim to nikada), i ja kazem ok, moguće....i oni mi posle minut vrate dokumenta, ajd zdravo. Jednom sam preticao natrpan bus na uzbrdici i zaustavljam me murkan na motoru jer je nije bilo dozvoljeno preticanje. Kaze jel znate zasto vas zaustavljam? Ja reko znam,pretico sam, mnogo purnja autobus a meni otvoren krov i guši me...on mi vrati dokumenta,ajd zdravo....jednom sam napravio grešku i još pokazao srednji prst kamiondžiji koji mi je svirao i zamalo da se pobijemo jer samo zaustavili vozila,kad ono murkan iskače. ....opet ništa iako sam tek kasnije kad sam napravio još jedna krug video da strelica za levo je nešto komplikovana (dve trake levo na tom ćošku a odnosi se samo na jednu-takva konfiguracija ulice) i da je sve bilo moja greška,ali mi murkan ništa na kraju nije pisao.
Desilo se da mi rikne nešto sa strujom to veče i vraćam se i nisam imao svetla i držao upaljene maglenke (da bi se video tokom noći). Zaustavi me murja, čovek kaže ovako nešto nisam video nikad. Maglenke protiv zakona,svetla nemaš i još plave pozicije bile....ali mi ladno ni onda nije naplatio kaznu.
Dešavalo se i da mi napiše kaznu za prolazak na crveno, ali 100% nije istina nego nije nešto video, tj istripovao se i ja ga zovem na sud i osporim tamo.Jednom sam napravio prekršaj (rekao bi neko ko čita da samo prekršaje pravim ) jer sam skrenuo za autobusom,a traka je skretanje samo za bus,a ja isao za njim jer od busa nisam video strelicu na podu da je narandzasta a znaka nije bilo ,i nema šta da se bunim. Doduše,I ovo sam oborio na sudu.
U suštini me nerviraju i jedni i drugi i murja koja maltretira običan narod samo sa ciljem da uzme novac, i debili koji namerno prave prekršaje ili zajebavaju nekoga.MOžda je i najbolji scenario kad se nadju jedni sa drugima pa nek se uzajmano maltretiraju
Raspisha se bezveze, evo jedne nešto ozbiljno:
[youtube][/youtube]
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
[youtube][/youtube]
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- batarihter
- Poruka: 473
- Član foruma od: utorak, 5. okt. 2010. u 17:38h
Ruski KAMAZ - 160km/h
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ford Sierra 2.0i DOHC
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Preticanje autobusa u stanici NIJE prekrsaj, izuzev ako je u pitanju autobus za prevoz dece, ni po starom ni po novom zakonu. Pre svega, autobus u stanici ne pretices, vec ga obilazis. Jasno, ako si presao preko pune linije, to je vec druga stvar.RS_cabrio piše:zaustavljaju i kažu da sam, preticao autobus u stanici.
...
Desilo se da mi rikne nešto sa strujom to veče i vraćam se i nisam imao svetla i držao upaljene maglenke (da bi se video tokom noći). Zaustavi me murja, čovek kaže ovako nešto nisam video nikad. Maglenke protiv zakona,svetla nemaš i još plave pozicije bile....
Takodje upaljena prednja svetla za maglu nisu prekrsaj po novom zakonu (zadnja jesu).
Djak pesak 

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Jel si siguran? Izbegavam preticanje busa zato sto ucek kreteni prelaze ispred busa i nalecu na kola. Ovo je zaista bilo slucajno.A kad se kaze puna linija, da li to znaci da sam je dodirnuo tj usao u drugi smer jer postoji opcija da je puna linija,ali traka dovoljno siroka,kao npr ulica Braće Jrković u BG.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Puna linija samsa po sebi ne znaci da je preticanje/obilazenje zabranjeno. Zabranjeno je preci preko nje, ako ti imas dovoljno mesta da bezbedno prodjes... teraj.
jer:
Возач не сме возилом да започне претицање или обилажење:
...
на начин да прелази возилом преко неиспрекидане уздужне линије при чему користи саобраћајну траку намењену за кретање возила из супротног смера.
Sto se tice autobusa, prvo da rascistimo sta je sta:
74) претицање је пролажење учесника у саобраћају поред другог учесника у саобраћају који се креће коловозом у истом смеру,
75) обилажење је пролажење учесника у саобраћају поред другог учесника у саобраћају који се не помера, објекта или препреке на коловозу,
Члан 25.
Возач возила које обилази возило за јавни превоз путника, односно аутобус којим се обавља превоз путника за сопствене потребе, које се налази на стајалишту, мора да управља возилом тако да не угрожава лице које у то возило улази или излази.
Лице из става 1. овог члана, које због уласка, односно изласка из возила треба да ступи на коловоз, дужно је да се претходно увери да ступањем на коловоз не омета саобраћај и не угрожава безбедност саобраћаја.
Возач возила мора да се заустави иза возила из става 1. овог члана, када лица која улазе, односно излазе из тог возила, морају да пређу преко саобраћајне траке, односно бициклистичке стазе или траке којом се возило креће.
Stav 3 vazi znaci samo ako je stajaliste na sredini ulice, posto inace pesaci ne moraju da predju preko saobracajne trake (dal to zele je druga stvar). Fakat je da je taj stav, napisan kilavo i nedovoljno jasno, posto kada bi se doslovno primenjivao, recimo na Bulevaru Revolucije bi morao svaki put da se zaustavis kada tramvaj stane u stanici.
Члан 26.
Уколико се возило за организован превоз деце зауставља ради уласка или изласка деце, на путу са по једном саобраћајном траком по смеру, возачи осталих возила су дужни да се зауставе док деца улазе или излазе из возила.
Evo nadjoh i sa slikicama:
http://www.autoskolaonline.com/obuka/sa ... evoza.html
jer:
Возач не сме возилом да започне претицање или обилажење:
...
на начин да прелази возилом преко неиспрекидане уздужне линије при чему користи саобраћајну траку намењену за кретање возила из супротног смера.
Sto se tice autobusa, prvo da rascistimo sta je sta:
74) претицање је пролажење учесника у саобраћају поред другог учесника у саобраћају који се креће коловозом у истом смеру,
75) обилажење је пролажење учесника у саобраћају поред другог учесника у саобраћају који се не помера, објекта или препреке на коловозу,
Члан 25.
Возач возила које обилази возило за јавни превоз путника, односно аутобус којим се обавља превоз путника за сопствене потребе, које се налази на стајалишту, мора да управља возилом тако да не угрожава лице које у то возило улази или излази.
Лице из става 1. овог члана, које због уласка, односно изласка из возила треба да ступи на коловоз, дужно је да се претходно увери да ступањем на коловоз не омета саобраћај и не угрожава безбедност саобраћаја.
Возач возила мора да се заустави иза возила из става 1. овог члана, када лица која улазе, односно излазе из тог возила, морају да пређу преко саобраћајне траке, односно бициклистичке стазе или траке којом се возило креће.
Stav 3 vazi znaci samo ako je stajaliste na sredini ulice, posto inace pesaci ne moraju da predju preko saobracajne trake (dal to zele je druga stvar). Fakat je da je taj stav, napisan kilavo i nedovoljno jasno, posto kada bi se doslovno primenjivao, recimo na Bulevaru Revolucije bi morao svaki put da se zaustavis kada tramvaj stane u stanici.
Члан 26.
Уколико се возило за организован превоз деце зауставља ради уласка или изласка деце, на путу са по једном саобраћајном траком по смеру, возачи осталих возила су дужни да се зауставе док деца улазе или излазе из возила.
Evo nadjoh i sa slikicama:
http://www.autoskolaonline.com/obuka/sa ... evoza.html
Djak pesak 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

iiii losos gubi, losossss guuubi, iiii losos pobedjuje

Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 24. feb. 2012. u 14:25h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- darko darko
ako se doticni naljuti-ja sam kriv, mozda sam preterao, izvinjavam se i brisem, neka samo pusti PP
- milan_gt
pa naljutice se ako jeste tako, dakle nece se ljutiti 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
[youtube][/youtube]
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- darko darko
talladaga_500 kad je bio mali
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris

- milan_gt
momentalno naj dizel motor na planeti..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Zelj@
- Poruka: 529
- Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 20:56h
Ako je već neko postovao jbg onda...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A za ove legende ste možda već čuli ili gledali
[youtube][/youtube]
Kako u Cg vade auto
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A za ove legende ste možda već čuli ili gledali
[youtube][/youtube]
Kako u Cg vade auto
[youtube][/youtube]
- darko darko
Sto nisam pandur ebo bi ga ja, neces da das, izadjite iz kola, necete, ok, pojacanje, interventa, odbijanje da se legitimise pa neka se oni ebedu snjim, sta se raspravlja, oce nences, bezobrazno maxsimalno, u moje selo se kaze stoka , sta se pravda sto radi pandur svoj posao, da je u nemckoj nebi smeo da pisne, da vidis kako tamo zaustavljaju....
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
zamisli fiestu sa 2.2tdci motorom iz mondea... jbg ljudi se gadjaju sa kubikazommilan_gt piše:momentalno naj dizel motor na planeti..
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa ovaj motor u BMWu je valjda 3.0 koliko ja znam, 550d je samo znacka, nije ni prvi ni poslednji put.
Ovo je odlicno, mogu se usuditi reci cak i fenomenalno za jedan dizel. Jedini nedostatak je sto vrv nije toliko upravljiv kao obican M5 jer je dizel motor tezi. Ali ni u to nisam toliko siguran, jer je benzinac 4.4, a dizel 3.0... Mozda su motori cak i slicne tezine.
I da, zvuk u prolazu i nije neki, ne cuju se turbine dovoljno da suste
A unutra se uopste ne cuje kao dizel vec kao neki benzinac, svaka im cast kako su takvu akustiku napravili (makar i preko zvucnika
).
Ovo je odlicno, mogu se usuditi reci cak i fenomenalno za jedan dizel. Jedini nedostatak je sto vrv nije toliko upravljiv kao obican M5 jer je dizel motor tezi. Ali ni u to nisam toliko siguran, jer je benzinac 4.4, a dizel 3.0... Mozda su motori cak i slicne tezine.
I da, zvuk u prolazu i nije neki, ne cuju se turbine dovoljno da suste

Fiesta!!