Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Chat (free talk)

Poruka od Iosis » četvrtak, 24. feb. 2011. u 21:33h

Imam za tebe materijal neki koji sam spremio još prije mjesec dana i nikako da ti dadnem.
Jesi sutra na faksu da odemo popit nešto za zdravlje i da ti dadnem to.
Ja sam od 8, a trebao bi biti do 11-12 jer trebam uzeti index sa službe.

Kamenčići... mrgreen
Nešto se i sjećam. :D Mogu ti reć koji je koji ako bude učionica slobodna.
Najbolja varijanta ako možeš doći prije u učionicu i izvadiš na svoj sto ono što znaš, pa kad počne da pita sve znaš. mrgreen
Ne sikiraj se ti za geologiju, vidjet ćeš tek kad dođe statika. :'( Tugo i moja muko, kaže profa da je ćerku od sestre obarao 15 puta, da se posvađao i sa sestrom ali nije dao da prođe dok nije naučila. rulest
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Boris88
VIP
Poruka: 1693
Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h

Poruka od Boris88 » četvrtak, 24. feb. 2011. u 23:10h

ma kad te nesto pita ti samo vici yes,yes :D :beer:
rust is not a crime

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » četvrtak, 24. feb. 2011. u 23:19h

@Iosis
ma ko jos ide petkom na faks lol
e nisam mrsko mi da dolazim na predavanja... to cu od sledece nedelje, pa se dogovorimo tada jedan dan posle l pre da se nadjemo na :beer: ...........
a idem jedno 3. puta da ga smaram tamo pa cu tek onda posle toga da naucim nesto mrgreen , a pricao si mi to :shok: tuga ali ja znam nesto statike iz srednje skole mrgreen mozda pomogne malo........

@boris
ma ovo je nesto drugo , za tu fiziku cu da klimam za sesticu citav dan :D , nego ovo nam da 15ak kamencica i ti trebas reci koji je koji (ima 1000 vrsa) cekicko
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 24. feb. 2011. u 23:21h

Ona statika iz srednje i ova je slična koliko kinez i bicikl. lol
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

knez91

 

Poruka od knez91 » četvrtak, 24. feb. 2011. u 23:37h

hahahaha hahahaha hahahaha
a jbg, barem cu znati vise od gimnazijalaca.....mada realno oni ce za tri predavanja da me zgaze :P

e ovaj sneg i dalje pada ja ne verujem..... ima da nase putare iznenadi lol
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 25. feb. 2011. u 14:24h

Moja ušteđevina od kusura, za otprilike godinu dana, 1159 din. mrgreen

Slika

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 25. feb. 2011. u 14:47h

:bravo: ja to vec odavno ne skupljam, dinar ne uzimamm, a ovo od 5.10.20 trpam negde po torbi pa to koristi za kopiranje puskica i ostalog mrgreen
nego da ti ne startujes :punnish: ove nove sto su dosli na fax tamo negde ispred ulaza mrgreen

EDIT: zaboravi da napisem, cistio sam sneg ispred kuce, po stazama..... raspao sam se ima ga u pm :mad:
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 25. feb. 2011. u 16:45h

Ma prije mi je to ostajalo po džepovima, onda kad odem u centar podjelim onim ciganima. A onda reko zašto bih ja to djelio kad mogu sebi ostavit. Pa tako uzmem flašu sa gore širokim čepom, prosječem rupu i napravim kasicu flašicu. mrgreen I eto skupilo se 1100 dindži. :woohoo:
Ne razumijem, koga startujem? :wtf:
Ako nisi polomio ni jednu lopatu, kao da nisi ni radio ništa. lol

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 25. feb. 2011. u 17:20h

pa nije lose, u svakom slucaju bice da se jede i da se pije barem malo thumbsuph

ma imas one likove sto idu tako njih cetvoro pretoro i startuju nas mladje (sto smo tek upisali, srednju ili fax) i tako stoje ispred faxa ili skole i traze ti 40 50 100din zavisi koliko su halavi..... e na to startovanje misli :P

ma nisam slomio srecom pa je skoro sve u poslednjih par god betonirano pa nema neravnina...... ali dzaba evo vec ima snega tamo gde sam cistio :suicide:
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 25. feb. 2011. u 17:25h

Ma to je ciganisanje. Nikad to nisam ni radio, pa ni u srednjoj.
Neće ovo otić u 'ranu i piće nego možda za novu memorijsku u telefonu jer je ona što sam dobio uz telefon crkla, pa ako ne prizna reklamaciju biće mi izvaliti 1400 din za novu. :/

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » petak, 25. feb. 2011. u 17:27h

knezevic piše: EDIT: zaboravi da napisem, cistio sam sneg ispred kuce, po stazama..... raspao sam se ima ga u pm :mad:
Nisi jedini mrgreen + sto sam na kraju bacio so po stazama ...
Poslednja izmena: Nozzlezator, na dan utorak, 1. mar. 2011. u 19:57h. Ukupno izmenjeno 1 put.

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » petak, 25. feb. 2011. u 18:40h

Iosis piše:Ma ni ja nisam ništa učio, Milica me nekako simpatisala pa mi davala dobre ocjene
I ja sam imao doooobre (.)(.) asistentkinje iz fizike, imam 10 :D
Aj ziveli :beer:
Fiesta!!

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 25. feb. 2011. u 19:45h

Živjeli! :beer:

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » petak, 25. feb. 2011. u 19:51h

Jel to ono "prijatno" -"ajd prijatno" -"nisam mislio u smislu dovidjenja prijatno, nego u smislu jedete pa da vam kažem prijatno" hahahaha
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 25. feb. 2011. u 19:56h

@Iosis
jeste ciganisanje ali su nam svasta trazili dok sam bio usrednjoj od 10din do telefona :suicide:

@Nozzlezator
ma srecom pa je prestao da pada :jeeej: nema vise ciscenja.... ali so ne radi na -4 ili vise pa zbog toga nema smisla da je bacam, a i imam staze po dvoristu ne bi mi kubik soli pomogo cekicko

@dule
kako ti je naplati u naturi (obradi je) ili si naucio :P

redbullw :beer: dobra kombinacija
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 25. feb. 2011. u 20:05h

Meni su tražili u srednjoj telefon, daj za poruku. I to neki nepoznati, a bili su se navadili i iz razreda jer sam ja uvjek imao kredita. Al' sam zavrnuo pa nisam baš tako dao često, samo ponekad.

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » petak, 25. feb. 2011. u 20:51h

knezevic piše: ma srecom pa je prestao da pada :jeeej: nema vise ciscenja.... ali so ne radi na -4 ili vise pa zbog toga nema smisla da je bacam, a i imam staze po dvoristu ne bi mi kubik soli pomogo cekicko
Sta znam - ja bacio ono sve cvrci :)

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 25. feb. 2011. u 21:15h

mene su jedno 2.3 puta zaustavili, ali nisam dao.... ali znam ove iz razreda su cesto startovali... e to je bilo prve godine, posle nisu....... a jednom drugu su i telefon uzeli, a drotine stojale tu blizu i nista nisu uradili cekicko

@Nozzlezator
pa bolje, nego ja samo kazem koliko znam da so ne deluje na vecem minusu ali dobro je ako je pomoglo......
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 25. feb. 2011. u 22:17h

Mene je neki narkoman prije 2 godine kod Fenjera na bulevaru spopadao da mu dadnem za kratak poziv 2-3 minute telefon. MIslim se ako mu dadnem telefon ni njega ni telefon više neću vidjet. Ali prije toga mi tražio pare za pelene. :suicide:

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 25. feb. 2011. u 22:27h

hahahaha hahahaha hahahaha pelene joj pa ajde da je trazio za kondom pa mozda i da razmislis ali za pelene u pm ala ga suknu lol

ma ima svasta, ako si sam onda hoce da te cimaju ali ako si u grupi, niko ne muda da ti pridje......
a to za poziv ja neikom ne dam, ko zna koliko on brzo trci cekicko
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 25. feb. 2011. u 22:42h

A onda nakon par dana me je neki na okretnici na Limanu 4 smarao da mu dam kintu za gorivo. Ostao je bez goriva i treba mu hitno. Naravno nije dobio ni dinara, poslje 2 dana ga opet vidim tu i dalje luta traži za gorivo. Mislim se ovaj neki uporan. :rotfl:

knez91

 

Poruka od knez91 » subota, 26. feb. 2011. u 00:02h

svasta traze jbg, znas neka mu svaki peti da po 10din njemu super .....
ma svuda je tako liman, grbavica i ovaj DETOSH (kada vidi fiestars ima da me ubije mrgreen )......svi se oni grbave za neku kintu, a na zeljeznickoj stanici stalno traze za kartu , ostali bez para a moraju kuci cekicko

ja hocu da pomognem al onome kome mi se cini da mu stvarno treba pomoc :)
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 26. feb. 2011. u 16:46h

Pa da pokažem nastavak one moje kuće što nikako da dovršim.
Ali eto nekako sam se organizovao i smilovao pa je završih. :woohoo:

Garažu sam malo promjenio, tačnije samo pod:
Slika

Slika

Ovo je sobičak za zabavu i slobodno vrjeme. Tu su dva kompa da se može nešto igrati u multyplayeru. mrgreen Ovo treba drugačije da se vidi, sve je u mraku osim stola za bilijar, slika na zidu i monitora. Radijator koji se vidi ispod prozora je pri renderovanju ispao siv, ali treba da bude crn tako da se ni ne vidi da je tu. Vrata nisam prikazao, ali sam tako osmislio da su crna kao i zid, samo se vidi kvaka i okvir je žut da znaš kuda izaći. mrgreen
Slika

A sad eksterijer:
Slika

Slika

Bazenče i mjesto pod lozom za okupljanje :ford: ista, izedanje roštilja i ispijanje raznih tekućina. thumbsuph
Slika

Slika

Slika

E sad ovde koliko se to vidi svjetlost od rasvjete, ali tako bi otprilike trebalo po mraku da izgleda.
Slika

Slika

Slika

Slika

A sad malo u drugačijoj tehnici. Ne znam vama, ali meni se ovo crno bjelo mnogo više nekako sviđa nego ovo u boji. Na neki način svemu daje neki novi izgled.
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

A ovo su mi najbolje slike:
Slika

Slika

knez91

 

Poruka od knez91 » subota, 26. feb. 2011. u 20:24h

thumbsuph thumbsuph thumbsuph svaka cas supre izgleda....
jedna dobra stvar, je ona tarasa iznad bazena za skakanje :jeeej: a losa je (povodom ove zime ) pogledaj put od garaze do kapije imas da se useres dok ocistis sneg :suicide: (sala)

pogotovo mi se svija ova fora kao da je crtano olovkom..... ovo izradi na neki papir sueer izgleda.....
nego da mi otvorimo neku temu za ove radove imam i ja svoje pa cu da okacim........
Knežević Enterijer

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » subota, 26. feb. 2011. u 21:32h

Svaka cast covek za rad , a ovo kao rukom crtna je ekstra , imam 3 ili 4 knjige projekata u kojima je sve rukom crtano pa sad ovo tvoje kad vidim deluje mi jako autenticno.
:bravo:
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“