milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Po novom zakonu ce na svakom traktoru biti obavezno rotaciono svetlo, hvala bogu pa se neko setio to da uvede. Fluorescentne nalepnice nemaju preteranog efekta, cak i kad ides 80km/h, posto nemas stalno mogucnost da vozis sa dugim svetlima. Ovako kad ima rotaciono, i da ides 200 verovatno ces stici da zakocis.Iosis piše:Najviše je kriva policija koja dopušta traktorima da izlaze ne osvjetljeni na put. Ne bi ih trebalo kažnjavat ali makar onda podjelit florescentne naljepnice koje bi se ljepile na prikolice i traktore. Tako bi poboljšalji sigurnost na putevima, a ne kaznama i kojekakvim zakonima koji ne važe za sve.
To kazem... +1...rsdforddragomir piše:Vozio sam i traktor i vozio iza traktora ali na tom putu je ogranicenje 60 a da je vozio 60 mogao je lepo da stane iza traktora i da posle ga pretekne.Jeste neka odgovornost na traktoristi ali po meni jedini krivac je pezo
Svuda je najveci uzrok brzina i alkohol i ono sto sam ja zkljucio kada vozis po ogranicenju uvek mozes da izbegnes bar 95% rizicni situacija koje pravi drugi vozac.
Ja pobesnim kad nekome ne radi jedan far, pa onda on odvrne onaj točkić za visinu farova i onaj jedan koji radi podigne maksimalno. !rsdforddragomir piše:Ja se iznerviram kada vidim da neradi nekome jedna pozicija a ne sve osvetlenje ali za to postoji zakon.Samo hocu da kazem da je vozac pezoa vozio 60 nebi se zavrsilo ovako
Van piše: ...за све те буђаве фордове