Nedoumice oko novog zakona i primene
- shone190
- Poruka: 438
- Član foruma od: petak, 24. okt. 2008. u 22:36h
Re: Nedoumice oko novog zakona i primene
Jel' video neko negde te famozne kamere na Brankovom mostu? Ja svaki dan prolazim i nikako da vidim gde stoje, vise mi se cini da je nekp pustio buvu nego da ih stvarno ima. Malo mi je i smesno da su ih postavili, a policija i dalje stoji sa obe strane i zaustavlja vozila zbog zute trake. Koji ce moj oni tu ako imaju kamere???
Dodge Charger 1973 8.1l, Golf 4 TDI 4Motion, Chevrolet Corvette C4 5.7l
- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ove godine sam promenio mesto mislio sam da osiguram soferku rizla znas!.
e za kamere misli da ih ima visoko na banderi razlog nadgledanje gustine saobracaja mislim nisu da slikaju mnogo su visoko ako su to te sto sam ja video a imas ih na i na auto putu kod arene e sad otkud znam nisam mozda ih i ima cisto sumnjam . Ima u dimitrija tucovica mada sam ja prosao na crveno nije mi stigla cestitka to je bilo odavno. ima ovih dosta sto snimaju iz auta np na obrenovacki put nekad i kod ade omv-nocu kadet karavan ima gebek rasparen druge boje uvek nozes da ga primetis okrenut je naopako od smera nerealno- slika. Na putu za pancevo pajero sivi isto kontra okrenut kad slika. Mozes da izbegnes kocenjem slobodno ako ih snimis na vreme.
e za kamere misli da ih ima visoko na banderi razlog nadgledanje gustine saobracaja mislim nisu da slikaju mnogo su visoko ako su to te sto sam ja video a imas ih na i na auto putu kod arene e sad otkud znam nisam mozda ih i ima cisto sumnjam . Ima u dimitrija tucovica mada sam ja prosao na crveno nije mi stigla cestitka to je bilo odavno. ima ovih dosta sto snimaju iz auta np na obrenovacki put nekad i kod ade omv-nocu kadet karavan ima gebek rasparen druge boje uvek nozes da ga primetis okrenut je naopako od smera nerealno- slika. Na putu za pancevo pajero sivi isto kontra okrenut kad slika. Mozes da izbegnes kocenjem slobodno ako ih snimis na vreme.
- shone190
- Poruka: 438
- Član foruma od: petak, 24. okt. 2008. u 22:36h
Izgleda da ih stavise pre dan-dva, posto sam ih jutros video, a gledao sam skoro svaki dan i nisam ih video. Odlicno su i postavili, taman tamo gde i treba tako da u povratku kuci mogu pola mosta da predjem zutom trakom jer ne hvataju tu polovinu posto je most kriv na delu kod NBGD i kamera se ne vidi velikim delom. Milina 

Dodge Charger 1973 8.1l, Golf 4 TDI 4Motion, Chevrolet Corvette C4 5.7l
- darko darko
mislim da stoje tu godinama e dobro bi bilo da imamo jedan deo samo za te kamere i razne sacekuse sto postavljaju velike su kazne.
Poslednja izmena: darko darko, na dan četvrtak, 14. jan. 2010. u 18:44h. Ukupno izmenjeno 4 puta.
- shomicus
- Poruka: 677
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
? ? ? ? ?darko darko piše:mislim da stoje tu godinama e dorbo bi bilo da imamo jedan deo smo za te kamere i razne sacekuse sto postavljaju velike su kazne.

- darko darko
nekapiram sta je smesno mozda se nisam lepo izrazio osim sto fale slova bio sam u polu snu
- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
darko darko piše:mislim da stoje tu godinama e dobro bi bilo da imamo jedan deo samo za te kamere i razne sacekuse sto postavljaju velike su kazne.
Mislish da imamo poseban deo foruma samo za te stvari???
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- darko darko
Policija proverava dali su vozacke potpisane od strane vozaca, ako nisu potpisane kaznjavaju !Pored slike je crtica za potpis vozaca. To je novo od jutros, popunjavaju budzet.
Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 15. jan. 2010. u 15:38h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Isto sam procitao na sajtu b92, stvarno nisu normalni 5000din i 4 poena za potpis. :-) :-) :-)
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Bas sam to sad hteo da vam napisem.. 

- sierra 20i
- Poruka: 439
- Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h
:-| cuo za to danas pa ljudi ovo je totalan haos :-( kad sednem u auto strah me sopstvene senke :rolleyes:
- Stefan148
-
- Poruka: 2430
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
http://www.mondo.rs/s158122/Lifestyle/P ... _5000.htmlPrema ranijim tvrdnjama građana, saobraćajni policajci danas su naplaćivali kaznu od 5.000 dinara svakom ko nema potpis u vozačkoj dozvoli.
"Obaveštavamo javnost da Pravilnikom o obrascu vozačke dozvole jeste predviđeno da vozači potpisuju svoju vozačku dozvolu prilikom njenog izdavanja, ali Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima ne predviđa bilo kakvu kaznu za vozača koji to nije učinio", navodi se u saopštenju MUP Srbije.
Dačić je, dodaje se, pozvao oštećene građane da prijave takve slučajeve.
"Istovremeno, molimo građane da prilikom podizanja svojih vozačkih dozvola istu potpišu, iako Zakon o saobraćaju to ne sankcioniše", navodi se u saopštenju.
lokacije kamera u Beogradu
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 67aa0593c5

- sierra 20i
- Poruka: 439
- Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h
kakvi su to kerovi :shame:
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21504
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Elem to je novinarska patka... ne postoji odredba gde je potpisivanje vozačke obavezno i ne postoji kazna za to.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Stefan148
-
- Poruka: 2430
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ma ja volim da se potpisujem.. Pa se mozda i potpisem,ako se setim.. 

- miki023
Mozda i nije novinarska patka, posto su tu kontrolu radili u mnogim gradovima ukljucujuci i Zr (ovde su samo opominjali za potpis), znaci da je postojala neka namera ali verovatno nisu ocekivali ovako burnu reakciju gradjana i medija.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Bio na TV-u neki inspektor,ministar sta li je vec,i kaze da taj potpis nema veze sa mozgom,da to u zakonu ne postoji,kao ni kazna ni kazneni poeni za isti...odnosno nedostatak istog 

- miki023
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Nisam cuo da je to uspeo da objasni... 

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21504
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Mislim da je i to fora... mislim da se neko našalio i poslao poruku kako je popio kaznu za to... naravno za takve banalne stvari se odma razglasi 

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- miki023
Ja znam provereno za dvoje da su ih upozorili da se potpisu. Sto posto su nesto pokusali. Videcemo za koji dan valjda ce stici i neki valjani dokaz o kazni u medije.
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
inspektor na tv-u je rekao da kome god napisu kaznu za to odu u najblizu stanicu da se zale...ma lopovi uzimaju pare u dzep na ne znanju naroda
rust is not a crime
- van
- VIP
- Poruka: 9040
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Bar je efikasna fora da se svi potpisu .
Trebao je neko iz ministarstva zdravlja da se " pozali " svom prijatelju preko mail-a , kako mu je nus pojava od Novartisove vakcine protiv N1H1 ta sto mu je otekla patka , pa je sada kao u Rona Dzeremija , i ne moze covek ni posteno da veze pertle a da mu djoka ne udari u bradu . Da vidis kako bi odmah sutra 50% populacije bilo vakcinisano
Trebao je neko iz ministarstva zdravlja da se " pozali " svom prijatelju preko mail-a , kako mu je nus pojava od Novartisove vakcine protiv N1H1 ta sto mu je otekla patka , pa je sada kao u Rona Dzeremija , i ne moze covek ni posteno da veze pertle a da mu djoka ne udari u bradu . Da vidis kako bi odmah sutra 50% populacije bilo vakcinisano

- miki023
Jel to nesto na moj racun, pa ja sam vakcinisan jos dok sam bio u pelenama