Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od fancy » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 10:23h

Dvojica poginulih muškaraca pokušali su, nakon izlaska iz autobusa, da pretrče kolovoz na mestu koje za to nije predviđeno, kada je na njih naletela zelena "opel vektra".
Čist primer :suicide:
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 10:46h

- Moja supruga vozi kao munja.
- Misliš veoma brzo?
- Ma, ne, udara u drveće.
:D

http://www.polovniautomobili.com/wiki-Z ... e-voze.php

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 12:41h

fancy piše:
Dvojica poginulih muškaraca pokušali su, nakon izlaska iz autobusa, da pretrče kolovoz na mestu koje za to nije predviđeno, kada je na njih naletela zelena "opel vektra".
Čist primer :suicide:
vrlo čest. ja čim vidim autobus, pustam gas i na prvo mestu gledam senke ispred farova busa jer ovo redovno rade. nema popravnog,i ulazenja ko je kriv ili nije,ali ovo se non stop desava. Svaki dan gledam ovaj školski scenario. Ne znam sta misle, uopste mi nije jasno.

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 20:34h

dax92 piše: Teorija, al' je praksa nesto drugo...
A dobro je dok voze 70-80. Jedno jutro sam bio u guzvi, i zapalo me da stojim odmah iza vozaca, okrenut ka napred. On je onaj zglobni autobus, pun putnika na Orenovackom vozio 90+. Moram priznati da mi nije bilo svejedno, s obzirom da obicno voze izmedju 50 i 60.
A pa kolega komsija :D
Lastini voze do 80 regularno a uvece oni zadnji peglaju ko ludi :D
Ovi gradski mrcvare 50-60 smorim se kada putujem sa njima :(
Nego sada su stalno na Obrenovackom panduri sa radarima pa danju i nema divljanja kolima kao sto je ranije bilo....

dax92

 
Poruka: 7620
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 22:16h

Po ceo dan su na pravcu Beograd-Obrenovac, a ka gradu ih nema. :)
Ali, tih 1 km oko njih se spusti na 90 (sto ne diraju), i posle vratis na realnu brzinu za taj put, i to je to... Ja tu u 90% slucajeva vozim 95-100.
Debilno je drzati 80 ogranicenje, a razdvojene trake, pa jos u 2 po smeru. :suicide:
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

alekco
Poruka: 178
Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h

Poruka od alekco » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 22:56h

Pesaci su ovce bez ovna predvodnika. Nikada mi nece biti jasan taj zakon, koji pesake stavljaju na prvo mesto po prioritetu. Prelaze na pesackom bez semafora, bez trunke paznje. Kao da imaju 200T. Aloooo, vozimo automobile, mehanicke sklopove koji mogu iz cista mira da zakazu. Vozila od 500kg pa na vise. Treba to zaustaviti. Mili sekunda zakasnjenja znaci 2m kocenja!!!! I jos se zale kako nema dovoljno pesackih prelaza i lezecih policajaca. Pa sto ne ofarbaju ceo put u zebru i poprecno udare lezece, pa da se vozimo kao u 13 veku. Sinski saobracaj ima prednost, ludaci za volanima kamiona imaju prednost.... svi bre zivi imaju prednost. A kada vidim da prelaze van pesackog, iza autobusa...obuceni kao stelth nindze u mrklom mraku...decu koja te pored puta "cimaju" kao da ce da iskoce pod auto. Jaooooj...odoh ja na robiju :diablo:

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 22:58h

Ohladi glavu, ne uzimaj sve što vidiš previše lično. Voziš limenu kantu od preko tone, na tebi je većina odgovornosti. :)

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 23:02h

Vezano za ovu pricu,niste u pravu,pojma nemate nije bas sve tako...................iskaču i iza tramvaja. (ne samo buseva). Danas gledo ,na crveno mi istrča klinka da pretrči da stigne tramvaj,a iz tog ttramvaja jedan izlazi i radi ovo o cemu pricamo,,a za njim jos jedan i to drzi pune ruke salveta (pakovanja)Galantno natrcavaju u drugi pravac., juedva vidi. Moram da namestim telefon da snimam kamikaze.

stalker92
Poruka: 1594
Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
Kontakt:

Poruka od stalker92 » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 23:09h

Ma kakva odgovornost kad izlecu kao kamikaze na sve strane... Pogotovo sam ovu pojavu primetio kod nevozaca posle pocetka primene novog zakona, tacno vidim po kevi, izlece, ne gleda i ne zanima je, ma mora on da stane pesaci imaju prednost po novom zakonu, sta ti znas, ja cula na televiziji... Alo bre zeno, on vozi gomilu metala od tonu i po, otkud ti znas da li uopste ima kocnice, a i sve da ih ima znas li koliko mu treba da stane sa 50-60km/h?... :suicide:
sasa_f1 piše:
utorak, 21. apr. 2020. u 19:39h
kad kupis ovakvu ciganiju ne preostaje ti nista drugo sem da se prepustis da te voda nosi nizvodno lol
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 23:14h

Jedno je sigurno, dali su previše slobode pješacima.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 23:15h

I to pod uslovom da vozi toliko,a vecina ne vozi.u sustini,dobro nema i vise pogibija. Ja postujem pesake, pustao sma ih i bez zakona, malo me nerviraju oni kilavi,ali to su uglavnom nevozaci (ako postoji takva rec ) i to tacno vidis po ponasanju

ulete mi iosis....al nema veze.

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 23:34h

Da ne pametujem mnogo, vozač sam i mene tu i tamo nerviraju pešaci, ali opet, oni nisu ni dužni da znaju sve o automobilima, koliko im treba da stanu, koliko su teški i sl... jbg. Polako se navikavam da me takve situacije ne nerviraju. Nikad neću zaboraviti Kipar, LImassol, 1997. dugu aveniju Sea Front (King George A. odokativno, preko 10Km), gde i nema nešto semafora, ali kad hoćeš da pređeš, čim se približiš ulici, automobili staju i propuštaju te da pređeš, bez nervoze, bez sirene... Kultura :)

dax92

 
Poruka: 7620
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 23:36h

Iosis piše:Jedno je sigurno, dali su previše slobode pješacima.
Jos samo da okace zvonce oko vrata, k'o ovce, i kompletrani su.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 23:42h

U Becu, dok tramvaj stoji u stanici na kojoj nema ograde, a krece se sredinom kolovoza, automobili su duzni da stoje i cekaju, sve dok ne krene...
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 23:45h

kul. za nase uslove je promašen koncept da trandža bude na sredini ulice. Baš kao na bulevaru,znao sam da će da natrčavaju,što i rade svaki dan. tj non stop seku,nema 100 m da neko ne izlazi na kolovoz.

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 23:48h

Svakodnevno sam na potezu Cvetkova pijaca - Opština Zvezdara u oba smera i situacija nije uopšte kritična.
Tramvaj na sredini jeste jedino rešenje za normalan Bulevar. Od kad je proradilo, saobraćaj je nemerljivo normalniji.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 13. dec. 2011. u 00:06h

Ja zivim blizu i i malo malo krenem a neko pretrcava. Bas smo pre neki dan komentarisali, na jednom potezu samo ih 7 izborjali,doduse ne znam u koje vreme. Obraticu paznju bas sutra.
Ali ima jedna podjednako opasna stvar,a to je da otkada su apgrejdovali bulevar, kilo njih radi polukruzno na zabranjenim mestima (preko sina da bi usli u drugi smer bulevara). Skoro sam dva sudara izbega u jednom danu na istu foru jer ne samo da udju u traku,nego direktno seku i uskacu u drugu traku (i zamalo se pobih sa jednim mamojebom u cvikerima za sunce i BMWu koji jos meni negoduje sto sam jedva stao i sviram). I tu nema kamera,a drndaju dole ljude kod sajma na onom ukljucenju.

Da li neko moze da objasni fenomen suzavanja ulica kao Goldsvotijeva?

Evo jednog vrhunskog intelektualca od malopre. Beogradska ulica, oko 17h, dakle, saobraćaj samo teče,a on galantno parkira auto u jednoj traci i blokira celu traku. Sviraju ljudi,psuju, svadjaju se izmedju sebe (tip je izasao iz kola i ostavio auto dok jede). Ja sam minut pre njega stigo i vidim mesto kod Orla,pa iskoristim da se parkiram da uzmem karađorđevu šniclu i gledam odatle koliki je de*il,da ladno nije svestan da (osim sto je blokirao celu traku), je stao pored potpuno praznog parking mesta (bilo je tu i kad sam ja dosao jer znam da sam birao izmedju tog mesta i drugog).

Slika

alekco

Poruka od alekco » utorak, 13. dec. 2011. u 00:59h

Kultura se postize sa kaznom od 200e. I za vozace i za pesake. Vozis, zeleno na semaforu....crveno za pesake...on lepo krene, ti ne stanes i policajac te zaustavi. Napise ti kaznu sto nisi propustio pesaka. Kaza, mnogo veca nego za pesaka. |Prvo, njega ne bi ni jurio.
Ja se secam osnovne skole i prvog razreda, gde nas je uciteljica ucila o pravilima u saobracaju...kako se prelazi ulica...itd. Od drugog dana skole sam isao peske, nisu me mama i tata "istovarali" tik ispred ulaza. Od svoje 10 godine sam vozio biciklu...normalno, uz ivicu puta. Ne secam se da mi se nekad desila neprijatna situacija. Sada kao vozac, placam parking, trazim zgodno mesto, gde mi ne smetaju i gde ne smetam. I na kraju ja ispadam budala. Za 11 legalnih godina za volanom, placao sam samo kazne za prekoracenje brzine.
Zbog mentola za volanom imamo lezece policajce na svakom koraku. 90% vozaca ispasta zbog 10% ludaka.
Ja generalno stajem pesacima. Desavalo se da me usijane glave obilaze na pesacim prelazima.
Postave pasarelu, a ima pametnih koji i dalje pretrcavaju ibarsku magistralu.
Koliko ste puta videli da majka seta dete, na trotoaru i da dete ide ivicnjakom i da balansira???
Koliko ste puta bili u situaciji da vidite parkiran auto, na sred saobracajne trake??? (Vojvode Stepe- slalom ulica)
Pesacki prelazi na svakih 200m. Pa jesi li pesak ili nisi. Ako jesi onda pesaci!
Koncetracija ti je na maksimumu...obilazis kratere...gledas nogice ispod zadnjih tockova autobusa...gledas da li neko trci da uhvati autobus za raj...
Problem je infrastruktura ulica. Nemoguce da na istom mestu pogine 20 ljudi. Znaci nesto nije kako treba. Pogledajte samo novu petlju kod Orlovace, kao dete od 3 godine da je crtalo.
Ako pratite statistiku, veci je broj poginulih i povredjenih sada po novom zakonu. Svaki zakon je napravljen da se puni budzet, a ne da se sacuvaju zivoti.

I posle neko kaze, ne primaj to sve k srcu?! Kako???

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 13. dec. 2011. u 01:10h

slazem se sve sto si napisao. Vremena su takva da danas svaki stočar ima auto (krediti) a mislim da nacija generlano ne samo da nije zrela za jake automobile nego uopšte za kola. Ja isto gledma nikoga da ne blokiram,secem ,poprecujem ili pravim takve stvari ali se ne osecam kao budala sto postujem propise i druge. Vise kao deda neki se iščudjavam koliko stoke na svakom koraku. ..e jedino sto sma namerno odbio da platim nekoliko parkiranja skoro, da vidim sta ce da bude. stizu mi pretnje i pisma od advokata na kucnu adresu, skupljam,ali svesno nisam hteo da placam shit, koji sam do skoro placao.

alekco

Poruka od alekco » utorak, 13. dec. 2011. u 01:21h

Ja se slazem da brzina ubija. Da udaris u cvrstu prepreku sa 40, verovatno ne bi ni uganuo prst na nozi. Ali da li ste primetili da cukanja ima i u gradskom spicu. Ma kad mu vidim facu i polozaj za volanom, takav covek nije ni za pesaka, saplice se sam o sebe. A od profesionalaca mi se s***
Braco moja, fordovci...cetvore oci i bez treptanja

mbole
Poruka: 14944
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » utorak, 13. dec. 2011. u 03:02h

totti piše:U Becu, dok tramvaj stoji u stanici na kojoj nema ograde, a krece se sredinom kolovoza, automobili su duzni da stoje i cekaju, sve dok ne krene...
Verovao ili ne, al na to si obavezan i po nasem zakonu. I to ne samo po novom vec i po starom.

Члан 25.
Возач возила које обилази возило за јавни превоз путника, односно аутобус којим се обавља превоз путника за сопствене потребе, које се налази на стајалишту, мора да управља возилом тако да не угрожава лице које у то возило улази или излази.
Лице из става 1. овог члана, које због уласка, односно изласка из возила треба да ступи на коловоз, дужно је да се претходно увери да ступањем на коловоз не омета саобраћај и не угрожава безбедност саобраћаја.
Возач возила мора да се заустави иза возила из става 1. овог члана, када лица која улазе, односно излазе из тог возила, морају да пређу преко саобраћајне траке, односно бициклистичке стазе или траке којом се возило креће.
alekco piše:Ja se slazem da brzina ubija. Da udaris u cvrstu prepreku sa 40, verovatno ne bi ni uganuo prst na nozi.
Nisam bas nesto siguran da bi tako jeftino prosao. Crash testovi se izvode pri 64 Km/h.
Sasvim je druga prica, sto obicno kocis pre udarca, i ne udaras bas u zgradu.
Djak pesak :)

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 13. dec. 2011. u 08:07h

alekco piše:Kultura se postize sa kaznom od 200e. I za vozace i za pesake. Vozis, zeleno na semaforu....crveno za pesake...on lepo krene, ti ne stanes i policajac te zaustavi. Napise ti kaznu sto nisi propustio pesaka. Kaza, mnogo veca nego za pesaka. |Prvo, njega ne bi ni jurio.
...
I posle neko kaze, ne primaj to sve k srcu?! Kako???
Lepo. Za početak, ono u prvoj rečenici nema veze sa životom.
Da sad ne davim u prošlom SAT+ je bilo do detalja koja su prava vozača u tim situacijama i kako čak kamera biva saveznik vozača na sudu. Mnogi su priznali krivicu a bili oslobođeni jer nisu znali svoja prava, ili zbog greške pandura. Ukratko - nisi dužan uvek da staješ.

Drugo, verovatno ti se desilo da ti neko krene da prelazi kad je tebi zeleno, ali ljudi generalno nemaju suicidalne namere i to je vrlo retko. Toliko da se ja ne sećam da se meni skoro desilo, a svaki dan imam najmanje 20Km (do posla i natrag) po gradu. Zapravo, verovatno se i desilo, ali vozim normalnom brzinom da nisam ni registrovao opasnost za bilo koga. Jbg, desi se, ljudi se zamisle, ko zna kakve ih muke muče, krenu da prelaze ne razmišljajući... Postavljaš stvari kao da su pešaci namerno suicidalni kako bi napakostili vozačima. Preterivanje.

Što se ostalog tiće, sve je stvar saobraćajne kulture. To će se jednom srediti, možda to i ne doživimo, ali imali smo preko 50 godina forsiranja "lako ćemo" filozofije, primitivizma i nekulture (pa i saobraćajne), nije lako iskoreniti stare navike. Takođe, nije lako u jednom gradu koji je generalno zamišljen kao turska kasaba (ne računam Novi Beograd koji je infrastrukturno odlično realizovan) i u kome se zahvaljujući politici "ajmo svi u grad, preselite sve na Vračar" plus nemanju osnovnog sluha za razvoj saobraćajne infrastrukture, sada uvesti red. Sada kad se broj automobila i stanovnika udesetostručio. Problem je jednostavno napravljen i nasleđen još iz doba otaca, iz sistema kad je "sve bilo bolje".

p.s. Majke sa kolicima, inače, balansiraju jer nemaju mesta na trotoarima od parkiranih automobila... opet, vlasnici i nemaju gde da ih parkiraju, tako da se vrtimo u krug. Kažem, problem gluposti prošlih vremena i sistema, koji je eto, došao nama na naplatu (kao i mnoge druge stvari).

mbole
Poruka: 14944
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » utorak, 13. dec. 2011. u 09:34h

"Malkice" se ne bih slozio sa tobom.

Gomila pesaka nije suicidalna, al je bezobrazna i nevaspitana. Moze im se, posto ih em niko vise ne uci kako se ponasa u saobracaju (nekada je to bio deo skolske nastave), em se postojeci zakon na njih jednostavno ne primenjuje. Kad si zadnji put video da je pesaku napisana kazna?

Primitivizam se forsira zadnjih 20 godina. Pre toga se od obrazovanja do kulture pa i saobracaja znao red. Al ajd batali politiku.

Mame sa kolicima guraju kolovozom kroz centar Zemuna ispred glavne poste gde je trotoar 6 metara i nema parkiranih automobila. Prodji kroz bilo koju ulicu u Bataji sem glavne i videces likove koji idu iskljucivo kolovozom iako su trotoari nekoliko metara siroki i na njima nema parkiranih automobila, ili i ako ih ima i dalje ima ihaaaj mesta za prolazak ne pesaka, vec kolica sa trojkama.

Pogledaj kako ovi "civilizovani" prave kuce i ne ostavljaju mesta ni za ulicu a kamoli za trotoare, vec nabiju kucu na 20cm od "ulice" siroke 3 metra i to ne na Vracaru vec na mastima gde ima placa za 3 Nova Beograda (Bataja, Borca...). Mozda zato sto "civilizovana" vlast izbegava da napravi detaljne urbanisticke planove, kako bi mogla da i dalje maznjava pare da te pusti da gradis "na crno", ili kako ne bi mogli ljudi sami regularno da zidaju posto jelte kome bi onda prodali stanove sa zaradom od 300%.
Djak pesak :)

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 13. dec. 2011. u 10:11h

mbole piše:"Malkice" se ne bih slozio sa tobom.

Gomila pesaka nije suicidalna, al je bezobrazna i nevaspitana. Moze im se, posto ih em niko vise ne uci kako se ponasa u saobracaju (nekada je to bio deo skolske nastave), em se postojeci zakon na njih jednostavno ne primenjuje. Kad si zadnji put video da je pesaku napisana kazna?
Ne moraš uopte da se složiš, ali generalizacija
Gomila vozača nije suicidalna, al je bezobrazna i nevaspitana.
...je bezvezarija par excellence, slobodno možeš isto to da nakačiš i svakoj drugoj ciljnoj grupi, npr vozačima:
Gomila pesaka nije suicidalna, al je bezobrazna i nevaspitana.
...i zvučaće podjednako tupavo.

Upravo zato što su među vozačima dosta njih i pešaci. Nemaš detektor da odrediš ko je "pešak proper" pa da ga izdvojiš od "mešanaca".

Pisanje kazne pešaku nisam video skoro, ali je mom ortaku sa posla napisana (naglašavam, nisam video, oslanjam se na njegovo svedočenje) za prelazak Bulevara van semafora.
mbole piše:Primitivizam se forsira zadnjih 20 godina. Pre toga se od obrazovanja do kulture pa i saobracaja znao red. Al ajd batali politiku
Primitivizam je nasleđe više faktora iz prošlosti (nemoguć ekonomski sistem, pogrešna /nedostatak?/ percepcija ekonomskog razvoja, itd...), al eto, stvarno, ajd da batailmo to...
"civilizovana" vlast izbegava da napravi detaljne urbanisticke planove,
Nećeš da batališ? No prob.
"Civilizovanoj vlasti" je došlo na naplatu 60 godina nemara. Još toliko će trebati da se stvari dovedu "u normalu". Živimo u pogrešno vreme.
Normalan svet je to odavno već rešio. Mi smo se 4 i po decenije zamajavali očuvanjem socijalnog mira a deceniju ratovali zbog nasleđenih zabluda dok su se drugi razvijali što ekonomski što kulturno.
Plus da ne govorim što se dolaskom u veliki grad, Beograd, nije desila "Beogradizacija" novopridošlih već su običaji lokalnih ("unutrašnjih") sredina (pričao si nešto o ogradama) preneti ovde...

alekco

Poruka od alekco » utorak, 13. dec. 2011. u 12:17h

Nisam ja generalizovao. Kazem da ima ludaka i na nogama i za volanom. Kao sto je vec neko rekao, krecu da prelaze ulicu sa idejom da su zasticeni zakonom.
Dosta sam putovao i video svakavke oblike saobracajne ne/kulture. Od sulude voznje u arapskim zemljama...do evropske "solidarnosti".
Secate se one basne o dva jarca na brvnu? To je surova realnost saobracaja u nasoj zemlji. Ne svuda ali...Dovoljno je oda odete 100km dalje od predstonice i prica je totalno drugacija.
Smatram da i vozacima i pesacim treba vise probuditi svest o odgovornosti. I mi smo kao deca gadjali grudvama autobuse.... Ali nam nikada nije palo na pamet da punu kesu vode bacimo sa nadvoznjaka iznad auto puta. :)

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“