Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
dax92

 
Poruka: 7620
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od dax92 » utorak, 29. nov. 2011. u 19:43h

Imas TX tablice sa 4 cifre vec. :)
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » utorak, 29. nov. 2011. u 19:45h

ok, nisam znao da su uveli 4 misleo sam da su samo klasicne , pa mi je malo bilo nejasno kako ce to resiti.....
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » utorak, 29. nov. 2011. u 19:58h

to je samo u bgu slucaj za TX..

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » utorak, 29. nov. 2011. u 20:10h

Nije tu stvar zurbe ili da nemas zivaca da cekas zbog guzve, vec je ulica izuzetno prometna i problem je direktno se ukljuciti u nju bez hvatanja zaleta desnom (zutom) trakom, pa u srednju...
Slika

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » utorak, 29. nov. 2011. u 20:13h

Cak sta vise deluje ne moguce,i kad se postavis u zutu pa je opet problem,jako brzo se vozi i nemas nikakav luft da se ufuras a da ne izrizikujes neki udes ...

Turbo Force
Rostilj majstor
Poruka: 386
Član foruma od: sreda, 15. okt. 2008. u 16:14h

Poruka od Turbo Force » utorak, 29. nov. 2011. u 23:20h

Danas iso po dete u vrtic i u povratku skrecem u jednu ulicu i lik ispred mene se isparkirava i staje, ja stajem iza njega na nekih pola metara do metar, pale se bela svetla na stopovima vidim ja da ce u rikverc, ja brzo ubacujem u rikvarc i krecem nazad kad kola iza meni mi u braniku, ja stajem vidim ovaj ispred mene krece u rikvarc u tom trenutku ja pocinjem da sviram ne bi li stao i udari me onako solidno posto su leteli komadici plastike. Izadjem da vidim stetu ono polomljen branik, vezni lim oko maske uteran do hladnjaka, maska prsla, naravno to je povuklo malo far i krilo. Kaze covak ja sam ja kriv i da sam ga udario jer kad je on mene video bio sam na nekih 5 metara. Naravno nece da prizna krivicu i pozovemo policiju. I tako cekasmo policiju nekih sat ipo, deca se deru, zena rezi, meni pada mrak na oci pozovem ja policiju i pitam ih da li ih je covek uopste zvao, kazu jeste i da ima isto neki udes i ne znaju kad ce da dodju, kazem im ja da ne dolaze i da ne mogu vise da ih cekam jer je steta samo na mom autu. I tako prezalim stetu od 50eura zbog policije koja nema vise patrola za sudare.

Od sad ne prilazim ni jednim kolima posto je narod totalno izgubljen a vidim da cu ugraditi sirenu za kamione posto se ova slabo cuje.

Batashonn
Poruka: 44
Član foruma od: ponedeljak, 8. nov. 2010. u 20:11h

Poruka od Batashonn » četvrtak, 1. dec. 2011. u 16:45h

Situacija od danas, Chevrolet Cruze se krece iz pravca Usca ka Fontani i prolazi kroz kruzni tok, i pred sam kraj ga Fiat Punto lupi u njegov zadnji desni tocak i okrene ga za 180 stepeni, a Fiat Punto se kretao iz pravca starog Merkatora prema opstni Novi Bgd..

Slika

Uploaded with ImageShack.us

A tocak je proleteo metar ispred mene, znaci presao je nekih 40 metara od mesta sudara...

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Tocak sam slikao kada sam napravio drugi krug kolima..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 1. dec. 2011. u 17:03h

kojom li su brzinom isli kad je do ovoga doslo

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » četvrtak, 1. dec. 2011. u 19:15h

Dobra bre guma,ako je zimska trebao si da je ubacis u gepek mrgreen

Batashonn
Poruka: 44
Član foruma od: ponedeljak, 8. nov. 2010. u 20:11h

Poruka od Batashonn » četvrtak, 1. dec. 2011. u 19:16h

RS_cabrio piše:kojom li su brzinom isli kad je do ovoga doslo
Nemam pojma, sigurno nekih 50km/h, ali udarac se lepo cuo, a skripi guma nikad kraja kada se Chevrolet okretao...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 9. dec. 2011. u 15:18h

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/294796 ... -na-crveno

pogledajte dno teksta o putniku iz autobusa.

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » petak, 9. dec. 2011. u 17:23h

E tog bi idiota što je udario vozača, pregazio autobusom i to nekoliko puta da samo ostane slika na asfaltu. :diablo:
Nije vozač kriv što da klinka ne gleda na semafor, ne tvrdim, ali predpostavaljam da je jedna od onih koja blene u mobilni i ne gleda ništa oko sebe.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 9. dec. 2011. u 22:52h

"....Jučerašnji dan je, inače, bio crni petak za pešake. Oko 10.30 časova u Njegoševoj ulici "ford travestit" na pešačkom prelazu oborio je M. G. (70), a od siline udara žena je pala nekoliko metara dalje. Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla i staricu, sa kontuzijom glave, prevezla u Urgentni centar. Slična nesreća viđena je samo nekoliko sati kasnije, oko 13 časova, na uglu Strumičke i Vojislava Ilića, kad je čoveka starog 79 godina udarila "zastava 10" kragujevačkih registracija. Od siline udarca nesrećni čovek je ostao bez cipela na nogama....."

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » nedelja, 11. dec. 2011. u 12:38h

RS_cabrio piše:http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/294796 ... -na-crveno

pogledajte dno teksta o putniku iz autobusa.
Prosao tuda par minuta nakon nesrece,,,

Elem , situacija od sinoc

Kolega i ja isli da trosimo plin , izlazimo iz sombora prema apatinu , prelazimo pruzni prelaz (inace sve pruzne prelaze prelazim brzinom od 10-12 km/h) i u dupe mi se uvuce neki kre*en sa Passat-om , presli pruzni i ja dajem gas da se odmaknem od budale , ispred mene se nadje neki raspali stojadin koji se vuce oko 60 , pridjem mu i cekam povoljnu priliku da ga obidjem , vidim ide mi par vozila u susret.Svo vreme pratim retarda u passat-u , kad u jednom momentu kre*en krece da me obilazi a u susret nam jelte ide neko , i on ne odustaje , vec je paralelno samnom a onaj sto ide u susret je jako blizu , kre*en ne odustaje i krece da me izgurava s puta , ja kocim i on jedva uspeva da se vrati u desnu traku i ne sudari se s ovim koji nam je isao u susret , i dalje obojica treba da obidjemo stojadina , on krece u obilzenje i ja za njim , naravno pala mi klapna , ja poludeo , i krece jurnjava.
Ja ga jurim, ne moze da mi pobegne , uvukao sam mu se u dupe na 20 cm , ne popustam , pritiskam ga stalno , vidim idiot ne zna da vozi (mi inace vozimo XR2i) , obilazim ga i vozim sredinom auta po beloj liniji , kocim hocu da ga zaustavim da namlatimo budalu , nazalost naislo mi je vozilo u susret morao sam se povuci j vratiti u svoju traku , i on je to iskoristio tako sto je cim je ovaj prosao presao u levu traku i opleo po gasu , ja ne zeleci sebe da uvlacim u slicnu situaciju u kojoj sam se ranije nasao pustam da me obidje ... Ali sam ga jurio do apatina , sreca njegova pa sam imao neke obaveze i pustio ga da ode.
Kolega se inace usrao kako sam vozio ...
Eto , zbog debilcine sam mogao slupati auto ...
I da u pitanju je englez passat.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » nedelja, 11. dec. 2011. u 12:48h

Da je Krstic vozio, on bi ga obisao... :haha:
Slika

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » nedelja, 11. dec. 2011. u 12:53h

Da je Krstic vozio bio bi clanak u crnoj hronici hahahaha hahahaha
"Izgurali Passat sa Fiestom"
S.K je sinoc oko 20h nasilnickom voznjom svog automobila Ford Fiesta izazvao saobracajnu nesrecu u kojoj je povredjen jedan vozac koji je sa svojim vozilom Passat izguran sa regionalnog puta sombor-apatin.
Vozac S.K je izjavio : "Mislio je da je brzi , ali old fords never die , they just go faster "
Protiv vozaca S.K je podneta prekrsajna prijava.

E na ovakav tekst bi se pocepao k`o besan hahahaha hahahaha hahahaha
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 11. dec. 2011. u 14:15h

Što naravno nije ne moguće da se desi ako se S.K. nađe u takvoj situaciji. mrgreen
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

DULEmajstor
Poruka: 206
Član foruma od: ponedeljak, 21. nov. 2011. u 08:37h

Poruka od DULEmajstor » nedelja, 11. dec. 2011. u 21:05h

Evo jedne situacije koja se meni desila letos:

bio sam sa starim golfom jedinicom u Aleksandrovcu . Trebao ram da ga oteram kod majstora da vadi motor i zameni dihtunge jer je mesao vodu , ulje i gorivo .
Vozio sam dugim pravcem (oko 3km) na komeje ogranicenje bilo 50 , iso sam nesto preko 50.
U retrovizoru sam vido belog pik-apa na velikoj daljini , dam levi migavac i poceo da skrecem kod majstora .
Kada sam vec gotovo skrenuo zacula se jeziva skripa guma i ja sam se posteno bio prepao da nisam mogao da izadjem iz auta neko vreme .
Pikap je sleteo sa desne strane puta i zakucao se u banderu.
U pitanju je bila beks brza posta , a za volanom je bio neki klinac . . .

Majstori iz servisa su odma istrcali da pomognu i da vide sta se desilo.
Ladno je covak priznao da je zurio da isporuci nesto i da je iso preko 140km na sat.
Razbio je branik, hladnjak i sigurno jos nesto. . .
Ovo mi je skratilo zivot za pola godine. . .

Deset minuta sam analizirao tragove na putu . . .
Mesec dana nisam oka sklopio , stalno misleci kako sam mogo da poginem prakticno za dlaku . . .

Kad vidim sada te kombije brze poste odma mi se vrati slika i olije me hladan znoj . . .

Stvarno voze ko kreteni ti iz brze poste. . . Svaka cas izuzecima, sigurno ih ima. . .

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 11. dec. 2011. u 21:48h

Piče ti dostavnjaci dosta brzo, a najgore što su uglavnom mlađi za volanom i stisnu gas do poda.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » nedelja, 11. dec. 2011. u 22:18h

Od njih su gori jedino vozači Laste. U mom kraju obilaze sve redom, kroz naseljeno mesto, voze 70-80, proleću pored škole, ne 'ebu živu silu, što je najgore pretiču po krivinama, prevojima i pritom seku, sa sve zglobnim autobusima....
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » nedelja, 11. dec. 2011. u 22:23h

Nemoj da mi diras Lastu, sa njom stizem do grada ekspresno :D
Al od sledece godine ce morati da imaju elektronske tahografe pa nece smeti da jure ;) (naravno to je u teoriji)...

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » nedelja, 11. dec. 2011. u 22:27h

na tebe bas previse uticu situacije iz saobracaja..

Sent from my Samsung Galaxy S2

dax92

 
Poruka: 7620
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » nedelja, 11. dec. 2011. u 22:38h

Nozzlezator piše:Nemoj da mi diras Lastu, sa njom stizem do grada ekspresno :D
Al od sledece godine ce morati da imaju elektronske tahografe pa nece smeti da jure ;) (naravno to je u teoriji)...
Teorija, al' je praksa nesto drugo...
A dobro je dok voze 70-80. Jedno jutro sam bio u guzvi, i zapalo me da stojim odmah iza vozaca, okrenut ka napred. On je onaj zglobni autobus, pun putnika na Orenovackom vozio 90+. Moram priznati da mi nije bilo svejedno, s obzirom da obicno voze izmedju 50 i 60.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » nedelja, 11. dec. 2011. u 22:48h

Jedno je Obrenovački u formi kakav jeste, širok magistralni put, ili poluautoput, a drugo običan put kroz naseljeno mesto, pun rupa i vode na sve strane, gde svaki čas ulicu pretrčavaju deca i babe.

edit: sad sam video i onu duhovitu ekipu sa prošle strane.... pa mislim šta reći.... :rotfl: :rotfl:
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 12. dec. 2011. u 08:31h

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“