Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od Iosis » petak, 21. okt. 2011. u 14:30h

Crnogorce koje sam vidio u Fordovima, Mazdama, Toyotama i otalim autima koja nisu ''statusni simbol'' na Balkanu voze normalno, doduše malo pogubljeno, al' dobro shvatam nisu na svom terenu pa ne snalaze se po gradu. :D
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » petak, 21. okt. 2011. u 17:28h

Evo jos necega vezanog za tu nesrecu...
http://www.mondo.rs/s221411/Info/Hronik ... bmw-a.html
Slika

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » petak, 21. okt. 2011. u 18:47h

poenta je da vas pesacki ne stiti (posebno od BD crnog M6) i ljudi ne smeju da se na njemu ponasaju toliko opusteno sigurno i samouvereno..nije to livada!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » petak, 21. okt. 2011. u 19:05h

pogledaj sta pise, preticao je kolonu koja propusta pesake.Ovo redovno gledam da rade.

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » petak, 21. okt. 2011. u 19:40h

Ma bahati moron,kao i jos hiljade njih.. I ti si pesak u gradu punom takvih i citas ovo sto se desava,neko je i video i onda zagasis na taj pesacki pricajuci mobilnim telefonom,ne pada ti na pamet da pogledas levo-desno,jer to je pesacki,po zakonu moraju da te propuste. E to meni ide na k.. Ako njega nije briga za sopstveni zivot,mene je jos manje briga.

milan_gt

Poruka od milan_gt » petak, 21. okt. 2011. u 19:52h

on je bio kriv i sta cemo sad? jel se tebi kad desilo da tako prelazis, uvek gledas i ti da vidis i tebe da vide iza te kolone koja te propusta, jer je to najopasniji momenat na pesackom sa vise traka, ovaj sa bmw-om je lud, blesav sta god i to je njegov problem a ne cekam da bude moj, a tetke su se verovatno zapricale, niti su one njega videle ni on njih..pesacki nije pesacka zona u Knez Mihailovoj..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 21. okt. 2011. u 20:14h

koji ste vi sadisti. Ja iako vozim non stop po gradu, nemam problema sa pesacima. Iznervira me kada neko nonsalantno ide polako,a moze brze,ali to je sve. Sa druge strane se skoro nikada ne razlecem,a kad se to desava, imam bucan auspuh tako da uvem misle da idem brze nego sto idem i cuju me, tj povlace se na troaor daleko pre nego to stignem :)

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 21. okt. 2011. u 20:21h

NIsam sadista.. Dnevno prelazim po gradu 100-200km,takav mi je posao. I u 97% slucajeva stanem pesacima da predju ulicu,to nije problem nikakav. Postujem ih maksimalno. Ali ona 3% jesu problem,nisam ga video,zazvonio mi telefon,menjam stanicu na radiu,prevideo sam jednostavno pesaka,a on NE POGLEDA da li neko moze da ga ubije.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 21. okt. 2011. u 20:36h

Ima tih koji ne gledaju i iskaču kao kokoši, ali po tome koliko je bacio ženu ovaj je išao brže od 100 na sat. U 19h je već mrak, crna auto, kolona koja ti djelom zaklanja vidik, ne mora značiti da one nisu gledale, ali eto samo primjer šta je uzrok da ga nisu vidjele.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 21. okt. 2011. u 20:42h

Ne kazem ja,vozac je 110% kriv,ali mora ta svest kod pesaka da se probudi malo...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 21. okt. 2011. u 21:05h

pre neki dan sma napisao upravo nesto slicne, moze da se nadje,kada je ganci sa golfom kod pancevackog mosta vozio trecu traku i na crveno preletao pesacki,da je pravo cudo da nekog nije ubio,jer je samo sreca bilada niko nije bio na pesackom. to su takvi idjoti. NIje dzabe u gradu 50kmh ogranicenje, bas zbog svega nabrijanog. Ko zn sta ljude muci,ko zna sta su im javili upravo na taj telefon ....jbg.bilo bi idelano d aih nema. Najveca greska je bulevar revolucije centrlno postavljene sine, i tu pretrcavaju non stop,a ulica brza, tj vecina se zalece tu i vozi brzo

milan_gt

Poruka od milan_gt » petak, 21. okt. 2011. u 21:32h

pesaci koji nisu vozaci su najveci problem..

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 21. okt. 2011. u 21:54h

Dusan64 piše:Ne kazem ja,vozac je 110% kriv,ali mora ta svest kod pesaka da se probudi malo...
Ne malo, nego mnogo...

Evo situacija od danas. Taksista stoji na stajalištu za autobuse, i to na početku stajališta. Ne vidi se vozač u Astri, ali je unutra i priča sa ovim što je pored njega i to se taj pored njega razmahao rukama, pa se odalji od auto, pa približi ne obazirući se na saobraćaj iza njega. Prvo smetaju vozaču gradskog koji mora da se pređe u srednju traku, pa se vrati na stajalište. Još ako je onima što mu dolaze s lijeva zeleno, džaba mu uslog koji ima za desno. Znači time je onaj taksista usporio saobraćaj. Takve slučajeve bi trebalo kažnjavati kaznama od više desetina hiljada dinara i za taksistu i za onog što stoji pored taksija.

Slika

Na tom istom mjestu poslje minut-dva prelazi neki djedica sa štapom koji se jedva kreće. Došao do pola i onda čeka da prođu auta, da ga je neko zakačio opet bi vozač auta bio kriv.
Poslednja izmena: Iosis, na dan petak, 21. okt. 2011. u 21:55h. Ukupno izmenjeno 1 put.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 21. okt. 2011. u 21:55h

slazem se...to se tacno vidi...ja kad idem peske pustam automobile jer znam kako im je zeznuto da se ukljuce u neke ulice

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » petak, 21. okt. 2011. u 22:05h

ovo sve stoji, po meni ogranicenje u gradu treba da se menja tj na bulevarima da ide i do 70km/h ali po ovim sitnijim ulicama ne treba dati preko 40km/h ....

a sta me jos strasno nervira to je kada covek parkira pored puta i skloni ga skroz (aj za to mu skidam kapu) ali kada vidi da ja idem iza njega i on otvara vrata i izlazi napolje, ja ga gledam pa nesreco jedna otrescu te spahlom ima da te skupljaju, ali oni tako ladno ispadaju napolje bez straha..... :mad:
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » petak, 21. okt. 2011. u 22:23h

Meni su u poslednje vreme "hit" penzosi koji voze bicikle, pa naiđu na nekog ispisnika/cu, i onda opušteno stanu u kraj kolovoza da pričaju sa tim poznanikom koji stoji na trotoaru, tamo kuda je i išao. Ako nisam lepo rečima nacrtao situaciju, dakle, penzosu je pedu na pola saobraćajne trake, pa onda bicikl, pa ide ivičnjak, pa metar razmaka i tamo je tek sagovornik. Divlja gestikulacija i "unošenje tela" u razgovor se podrazumeva, ipak stoje na distanci. Kao po pravilu, to je na metar od za**banog skretanja u neku bočnu uličicu ili u samoj takvoj ulici gde nema teoreme da se kulturno mimoiđeš sa nekim ko dolazi iz suprotnog smera.

Zadnji put kada sam imao ispred sebe tu situaciju, imao sam auto iz drugog smera i stao sam par metara ispred dok me nije bakuta primetila (čak ne ni "biciklista" nego "sagovornica", pa je povukla ovu prvu za rukav). Reakcija kada sam blicnuo farovima da se pomeri? Iskolačila oči, u strahu brže-bolje izbacila bicklO na trotoar, a ona se nije pomerila ni za jotu.

Fakin samoubice. :suicide:
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 21. okt. 2011. u 22:54h

Eh penzosi na biciklima, još oni baš matori. To nema ništa gore, nemaju snage da okreću i da voze brže nego idu sporije nego pješke. A valjda im ni ravnoteža u tim godinama nije baš jača strana tako da šveraju lijevo-desno stalno. Često mi se desi da jedva obiđem.
Jednom kada sam išao za Temerin biciklom sustignem jednog djedicu koji jedva okreće pedale, tako švera i još nosi neki ceger sa sobom. Jedva sam ga obišao. Idem stazom sa lijeve strane je kanal, a sa desne trava.
Obiđem njega, poslije 500 m sustignem sledećeg, opet isto. Jedva ga nekako obiđem i kako sam obilazio iznenadio se što me vidi kako ga obilazim i baš u tom trenutku počne da pada, ja sam stisno pedela inače bi i mene pokupio, taman što sam obišao prosu se u travu.
Ne znam kuda ide biciklom kad ne može da ga vozi. :diablo:

mbole
Poruka: 14942
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » subota, 22. okt. 2011. u 08:57h

fancy piše: Statistički, posle 20 godina vožnje, sa sigurnošću mogu da tvrdim da "BMW Budvanskih registracija" spada u kritičnu kategoriju po pitanju bahatosti i nepažnje.
Čista statistika, ništa lično.
Uglavnom se slazemo.
Jedini momenat je da najcesce te automobile uopste ne voze Crnogorci (to jest oni koji stvarno zive u Crnoj Gori), pa cak ni oni koji su Crnogorci po nacinalnosti, vec ovdasnji "likovi". I ovaj je izgleda iz Kule.
Djak pesak :)

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » subota, 22. okt. 2011. u 09:54h

Nacionalno gledano, nebitno je ko vozi. Merc / Bentley / BMW / Audi / ...nastavi niz, budvanskih registracija je mamac za nevolju na putu. Dosta naših "biznismena" i "čvrstih momaka" ima BD kola.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

mbole
Poruka: 14942
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » nedelja, 23. okt. 2011. u 01:05h

fancy piše:Dosta naših "biznismena" i "čvrstih momaka" ima BD kola.
Da, upravo o tome i pricam.
Djak pesak :)

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » petak, 4. nov. 2011. u 21:40h

e ova magla nikako da prodje, svako jutro i vece ne vidis ispred sebe 10m... tako kolona se stvara u pm....
nema sanse da smes kamion da pretices, posto ujutru ima debila koji ne upale svetla :lele: , pre dva dana ujutru me mogao kamion pokupiti , lik pretico motor , tako repsao na moju stranu do pola, ja srecom pa sam isao oko 60 pa sam uspeo da suporim i da sidjem sa puta inace :ozid: , posle toga (jedno 5km) danje ceoni sudar, lik je vrv nekog preticao i nabo se direktno na ovoga, a jos se par njih iza zakucalo u njih :suicide: ...

a vrhunac ove nedleje mi je bio sto sam imao udes u busu , tj neka zena isla bulevarm i htela da se ukljkuci u jase tomica, racunala da ce proci, ali bus je pokupio ko od sale, sjebala auto totalno.......
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 4. nov. 2011. u 22:03h

Kolega jesi ti pio nešto pa tako mješaš slova? hahahaha

Tu na izlazu iz ''potkovice'' često izleću oni koji iz Bulevara Oslobođenja skreću lijevo u Jaše Tomića. Koliko puta smo letili u autobus zbog kretena koji tako preleću. Ne znam samo kuda lete, kada imaju pješački na koji moraju da stanu jer tu uvjek ima pješaka.
Jedne prilike i drug je jednog zamalo pokupio, vozio je 71A i bio je noviji autobus koji startuje ko lud, nije bilo ni nešto putnika on ga stisno sa semafora i budala mu izleće. Onaj mu je prošao na manje od pola metra od busa.
Tu dok neko ne pogine neće rješiti taj semafor. Trebali bi napraviti tako da se ne pali zeleno u isto vrjeme onima koji iz ''potkovice'' idu pravo i onima koji sa bulevera idu lijevo u J. Tomića. Prvo za autobuse, pa sa kašnjenjem od jedno 10-ak sekundi da se pali ovima na bulevaru. Autobusi će proći za tih 10 sek, a i ako ne prođu oni sa bulevara neće moći baš tako da uleću.

totti

Poruka od totti » subota, 5. nov. 2011. u 10:08h

Kako to rusi rade...
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 5. nov. 2011. u 11:04h

ovo u moskvi ludilo

[youtube][/youtube]

0:15 - banner za ford

totti

Poruka od totti » subota, 5. nov. 2011. u 13:27h

Ako ste mislili da ste sve videli u saobracaju, varate se...
Ovaj lik je sampion svih budala nad budalama!!!
[youtube][/youtube]
Slika

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“