Imas na ledinama kod Euro Petrol pumpe servis koji radi popravku i prodaju polovnih kosacica
Ja mogu da ti dam preporuku samo za AL-KO 4.66 SP-A jer imam dva takve. Jedna već 6 godina kosi 15-ak ari plac, druga (na drugoj lokaciji) zadnje dve godine 10-ak ari. Na ovoj starijoj sam oštrio nož i zamenio svećicu (preventivno). Kvarova nula, nije se desilo da neće da upali, itd. Naravno, one sunđeraste filtere valja oprati i namastiti s vremena na vreme. Malo troši, lepo radi, i to je to. Ulje sipam 10w30 (Motul Garden), menjam na kraju sezone. I da dodam bitan detalj, kod takvih kosačica gde je glava motora s prednje strane, treba paziti da se ne naginje "na nos". Dakle ako je teren strm, nos mora da ide na gore, jer će u suprotnom da troši ulje preko glave, ukoliko se nagne na nosfordicmk3 piše:Drustvo, imate li neku preporuku za kosacicu, da bude samohodna i onako malo kvalitetnija, koju marku uzeti, sta je dobro?
Gledao sam po netu neke honde, deluju mi okej, polovne naravno, ali da cujem jos necije misljenje, koja marka je dobra
Van piše: ...за све те буђаве фордове
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Koliku površinu kosiš? Da li je sve trava ili imaš i voćke, cveće, itd?fordicmk3 piše:Zavisi kako koja, kuci u Lo imamo jednu, moze i nazad
Videcu nesto, generalno gledam da ima sirinu oko 50+cm i da je samohodna. Nesto ce nadjem
Hvala na savetima
Za toliko možeš da koristiš makaze ili grickalicu, a ne samohodnu pogotovu 50+cm
Za tu površinu neka što laganija (plastično kućište) na struju. Lakše ćeš završiti posao između voćki, cveća, itd.fordicmk3 piše:Ima nekih 3 ara, za sad samo trava, ali bice vocke uz ogradu