Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji mobilni koriste FCS clanovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Scorpio 696
Poruka: 1380
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h

Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi

Poruka od Scorpio 696 » petak, 22. maj 2015. u 01:28h

Apolon piše: ......... sony xperia m2. Za svaki telefon ima i za i protiv, samsung me ne zanima, alergican sam na njega kao na golfa 2.
thumbsuph
M2 LTE model
Koristio skoro 6 meseci (sad ga zena koristi)
-dobra kamera naspram xperie L
-Mikrofon nije bas najbolji ali sljaka.
-Baterija Odlicna! 3 dana umereno koriscenje (neigram igrice na fonu)
Sad sam uzeo xperiu Z2
(moz kuvati kafu kad pocne da se greje) ostalo, fenomenalan fon.
Slika

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » petak, 22. maj 2015. u 10:51h

@Daniel, Nexus je nešto drugo, drugar u Doboju je uzeo Nexus 4 čim je izašao, nema problema. Ali to je čini mi se više do Googla, ne bi Google sebi dopustio da mu telefon zamrzava se i ne radi dobro.
Dok ostali LG modeli vjerovatno imaju problem do softwera koji LG nešto zabrlja.
To je moja pretpostavka.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » petak, 22. maj 2015. u 10:56h

ovo je sad isto kao da si rekao da je ford focus mk2 sa 1.6 tdci motorom pezo :D i da je samo zato dobar sto je pezo :D

salim se malo,
slazem se u vezi telefona ;) ne bih ja od androida nista drugo kupovao sem nexusa...
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » petak, 22. maj 2015. u 17:12h

*khm*Xiaomi*kahm*
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » petak, 22. maj 2015. u 18:42h

Sestri uzeo pre par dana redmi 2, jaaaaakoooo sam popizdeo posto se odmah updatovao os i blokirao/obrisao sve google servise al sva sreca sam skontao da su napravili app da instaliras google aplikacije lol
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » petak, 22. maj 2015. u 19:11h

Nemam ti ja pojma šta se tu desilo, svaki mesec izađe update i nikada mi nije disable-ovao prvi put instalirane google servise.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

stalker92
Poruka: 1594
Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
Kontakt:

Poruka od stalker92 » utorak, 2. jun 2015. u 17:19h

Pošto sam stari Huawei G510 poslao u večna lovišta, razmišljam o tome šta sledeće da pazarim...

Zapao mi je za oko Xiaomi Redmi Note u single SIM verziji, a sad gledam izašao je i Meizu M2 Note, koji na papiru čak i bolje deluje... Ima neko neki savet za ovu dilemu? :D
sasa_f1 piše:
utorak, 21. apr. 2020. u 19:39h
kad kupis ovakvu ciganiju ne preostaje ti nista drugo sem da se prepustis da te voda nosi nizvodno lol
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46

macaneli
VIP
Poruka: 9930
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » utorak, 2. jun 2015. u 17:25h

Redmi note proverena stvar
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » utorak, 2. jun 2015. u 19:17h

http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=3933&b=4360&c=

Ja trenutno koristim ovaj vibe x, i zadovljoan sam.
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 3. jun 2015. u 18:42h

Koristite li maske za telefone?
Meni se to nešto ne sviđa, na ovom telefonu sam koristio 15 dana, samo zato što sam dobio uz telefon kao poklon.
Ali toliko onda telefon izgleda odvratno i čini se 15x veći, a displej 15x manji. :D

A nešto sam ovih dana pročitao da se tako telefon i više grije, jer nema dovoljno dobro hlađenje, zbog vazdušnog džepa koji u većini slučajeva nastane. Naročito ovi novi telefoni, sa jakim procesorima 4 i 8 jezgri.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » sreda, 3. jun 2015. u 19:06h

Ja ga koristio na s3 i sad na note3
Koristim otterbox defender i jako sam zadovoljan.Kosta oko 30e

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 3. jun 2015. u 19:42h

Uh, ovo je baš veliko. :D

Koji imaš Note, N9000 ili N9005?

PMilan
Poruka: 726
Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h

Poruka od PMilan » sreda, 3. jun 2015. u 19:55h

Od kada sam poceo da koristim telefone sa ekranom na dodir obavezno stavljam foliju na ekran i masku. Koristim samo silikonske i plasticne futrole, ne "flip cover" to me iritira. Video sam da su se pojavile neke ultra tanke silikonske futrole, nisam probao. Najbitnija stvar ko futrola, bar meni, je da ima otvore za tastere, ne da su tasteri prekriveni futrolom.

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » sreda, 3. jun 2015. u 20:07h

Iosis piše:Uh, ovo je baš veliko. :D

Koji imaš Note, N9000 ili N9005?
N9005
i ja sam bio protiv futrola dok mi nije s3 poceo ispadati iz ruke sa 4og sprata lol .Tad sam ih poceo koristiti i nisam se pokajao.Moze da ispada koliko hoce ima 3 zastite futrola.Da je velika jeste ali se brzo naviknes.Prljavim rukama,masnim,usranim mozes da cackas po telefonu posle uzmes i obrises je i opet po starom

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 4. jun 2015. u 00:36h

Kako si zadovoljan s njim?
I koliko si ga napunio aplikacijama, ako imaš dosta, kako radi, ima li zapucavanja?
Hoću da uzmem taj fon, baš taj N9005, pa me zanimaju iskustva vlasnika.

Ja nešto ne mogu da nosim taj ''oklop''. Ako su ruke masne i prljave, kasniej cjeli telefon očistim. :D
Displej nema ni jednu ogrebotinu iako nemam ni foliju, a gledam mnogi odma čim kupe, lijepe te folije.

Jedino gdje sam nosio masku i još ga privezao sa onom, ne znam kako to da nazovem, stao mi mozak. cekicko Kada sam išao na stup, pa ne bi baš da mi ispadne sa 15 m ili da ga zakačim o čelični profil. I nekada kad vozim bicikl, već sam jedan telefon oštetio, udario džukelu, preletio preko i malo ošteto stari telefon.

mbole
Poruka: 14980
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » četvrtak, 4. jun 2015. u 02:11h

Ako zvekne sa 15 metara, nema tih gaca koje ce da ga spasu :)
Postoje ozbiljne razlike medju gacama i folijama.
Na mojoj nokii imam originalne, a na firminom samsungu su neke ... bile su dzabe, nemam pojma ni koje su, al poklonu se u zube ne gleda. Verovatno je kriterijum za nabavku bio: nadji najjeftinije.
Nokiine gace jesu malo deblje od ovih na samsungu (ali zaista malo, mozda 0.2mm), al su "mekane" i zaista stite od blazeg udara (tipa ispao ti iz dzepa), dok su ove na samsungu tvrde, i mislim da bi ga zastitile od grebanja al ne i od samog udarca. I nekako se "lepe" za ruku, to jest ne klizaju se kao ove na samsungu.
Folija je nebo i zemlja.
Djak pesak :)

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » četvrtak, 4. jun 2015. u 06:08h

Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 4. jun 2015. u 09:47h

Na 15 m nisam nosio zbog pada, nego zbog toga što su ljestve prilično skučene, tj. pametni montažeri koji su postavili 100+ antena, sve kablove su vodili uz ljestve, tako da prostor za ruku ostao za 1.5 šaku i jednu nogu. :D E pa pošto se nezgodno držati jednom rukom, a drugom slikati, ako mi isklizne oko ruke da ne udari o metal i okrebe se. A za pad sam za ga zavezao za ruku, tj. ona narukvica sa vezicom za telefon.

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » četvrtak, 4. jun 2015. u 10:20h

Vedrane zadovoljan sam telefonom.Nije zakucao ni jednom do sad.Imam stosta instalirano na njemu (21 aplikaciju) sve radi bez greske.
Moja preporuka ako mozes uzimaj,neces pogresiti

mhetlerovic
Poruka: 178
Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
Kontakt:

Poruka od mhetlerovic » četvrtak, 4. jun 2015. u 10:25h

ivan_031 piše:Najbitnija stvar ko futrola, bar meni, je da ima otvore za tastere, ne da su tasteri prekriveni futrolom.
Ovo je dosta subjektivna stvar, tj najvise zavisi od kvaliteta futrole. Ja sam recimo ranije bio tvog stava, ali je onda zena slucajno kupila originalnu masku za S4 (slucajno jer nije gledala kvalitet, nego joj se svidelo sto je zelena, zene...), zove se Samsung Protective Cover+. Znaci bolju masku od toga nisam video, nikada, dugmici su odradjeni na masci, ali imam utisak da bolje funkcionisu nego kad su na samom telefonu, super nekako odziv, bas sam se odusevio. Nazalost recimo za moj Note 3 ne prave takve nego samo one S cover, sto je smor zivi. Ja sam na kraju s neta uzeo neku Diztronic High Gloss Clear TPU Case za oko $10 i kvalitet je osetno bolji nego kod standardnih s Aliexpresa, ali s druge strane se ne moze porediti s ovom originalnom Samsung.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 4. jun 2015. u 12:28h

OK onda ga kupujem! :D

Znam da je jak, ali ipak pitam, jer i ovaj moj je radio dobro dok instalirao aplikacija. Iskreno, možda imam i previše.

PMilan

Poruka od PMilan » četvrtak, 4. jun 2015. u 22:50h

mhetlerovic piše:
ivan_031 piše:Najbitnija stvar ko futrola, bar meni, je da ima otvore za tastere, ne da su tasteri prekriveni futrolom.
Ovo je dosta subjektivna stvar, tj najvise zavisi od kvaliteta futrole. Ja sam recimo ranije bio tvog stava, ali je onda zena slucajno kupila originalnu masku za S4 (slucajno jer nije gledala kvalitet, nego joj se svidelo sto je zelena, zene...), zove se Samsung Protective Cover+. Znaci bolju masku od toga nisam video, nikada, dugmici su odradjeni na masci, ali imam utisak da bolje funkcionisu nego kad su na samom telefonu, super nekako odziv, bas sam se odusevio. Nazalost recimo za moj Note 3 ne prave takve nego samo one S cover, sto je smor zivi. Ja sam na kraju s neta uzeo neku Diztronic High Gloss Clear TPU Case za oko $10 i kvalitet je osetno bolji nego kod standardnih s Aliexpresa, ali s druge strane se ne moze porediti s ovom originalnom Samsung.
Svakako da postoje, ali kvalitet i kosta. Nema svrhe da na telefone od 200e stavljam bilo kakvu masku skuplju od 7-8 pa i 10e u krajnjem slucaju. Sada na lumiji imam plasticnu Nillkin maskicu i odlicna je. Nije cista plastika, kao da ima malo gume u smesi. Lepse telefon sa njom lezi u ruci nego bez.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 4. jun 2015. u 23:07h

Nilkin pravi bas dobre futrole, uzeo teci za ip6 pre par meseci i stvarno se odlicno pokazala.
Ja imam neku noviju silikonsku varijantu (prodavac kaze da nije klasican silikon, nije me tacno zanimalo sta je), ne razvlaci se, tanka je, bas sam zadovoljan, Teracell.

Inace sam od istog lika cuo da imaju sad folije za ekran tacnije stakla debljine 0.25mm, cena oko 800din valjda, kad padne na ekran stiti ekran i ona puca. Jel ima neko iskustvo? Meni je i obicna folija par puta pomogla, i prvi put kad je nisam imao i roknuo telefon ekranom ka zemlji puko mi touch. Dok na ovom sluzbenom imam ogroman ekran (htc one m8) i mislim da ce pri prvom ozbiljnijem padu sa ekranom na dole da procveta, pa da mu drmnem neku zastitu.
Fiesta!!

PMilan

Poruka od PMilan » petak, 5. jun 2015. u 07:39h

Dobra su ta stakla, dosta bolje stite nego klasicna folija. Problem je samo sto ima i boljih i losijih. Kod nas su naravno ove losije na trzistu. Pogledaj po aliexpress-u.

acadimke
Poruka: 1708
Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
Kontakt:

Poruka od acadimke » petak, 26. jun 2015. u 09:51h

Jel zna neko kako mogu da sredim ogrebotine na staklu od kamere na telefonu?
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“