dule0911 piše:Djomla piše:I hate: smartphone, laptop i ostale mobilne gluposti, za networking imam pc kuci i van kuce mi ne treba nista sem telefona sa playerom i dobrom kamerom.
Pa mrzis ih trenutno, ali kad te zivot natera da ti je tako nesto stvarno potrebno, moraces da ga zavolis

Evo i ja sam mrzeo laptopove (i dalje ih ne volim), ali sam morao da uzmem sebi zbog faxa.
Iskreno po meni jedino sto mi je od toga ok ( citaj praktichno ) je ova novotarija Netbook.
Sve osnovne funkcije pc-a sa sirokim sprktrom pristupa internetu i totalno lightweight.
Sa pristojnom velichinom monitora, kao i normalnom tastaturom. O operativnom sistemu i memoriju da ne pricam.
Za razliku od telefona sa 3 incha imam 10 -11 -12 incha + tastaturu + harddisk + sve moguce pristupe internetu i moze da mi zavrsi ceo taj Lightweight posao.
Mogu da se nakacim na net gde god ima wirelessa mogu i tamo gde nema mogu sa sobom da nosim raznorazni software i stvar je totalno lagna moze u dzepu da se nosi.
Problem sa laptopovima je sto su preteski, a sa smartphne sto su premali ( pa samim tim i ne mogu da zadovolje sve komponente )
@Miki.
Ja ne volim android sto je novotarija vec sto je baziran na linuxu, doduse i symbian je baziran na linuxu ali android mnogo vise nudi.
I sve na to mnogo je otvoreniji, a i googlov je a ja sam google dork.
Cak norris vlada svetom google vlada netom. ILi ti sto nema u voogla ima na googla