Он је за третирање дрвене конструкције , а не за намештај .
Ma ta terasica je više tu da ne ulaziš direktno u kuću, nego da imaš neki dio koji je natkriven, da ne pravim posebnu nadstrešnicu izned vrata, ako pada kiša snjeg da ne upada direktno kroz vrata ako su otvorene.mbole piše:Iskreno, nikad nisam kapirao svrhu terase kad imas dvoriste. Terasa je "mini dvoriste" za stan na nekom spratu, koji nema privilegiju pravog dvorista "na izvolte".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ja imam natkrivenu terasu, odlicna za sirenje vesa u zimskom periodu.mbole piše:Iskreno, nikad nisam kapirao svrhu terase kad imas dvoriste.
E da ga bem, ako su sad poceli da insistiraju i ne netoksicnim insekticidimavan piše:Жижол је повучен из продаје , јер је токсичан ,није по ЕУ регулативи .
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Kod Ljiga je taj pravi kamen 20 e kvadrat! Da, i to je cena za najskupljitotti piše:Ma da l' je moguće da ima za 10€ kamena?![]()
Ja kol'ko sam video, idu od 30-40€ +
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()