Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Chat (free talk)
i ja mislim da je najbolja zadnja vuca sa sperom, da je prednja dobra kamioni bi imali prednju vucu, ali, jefinija proizvodnja je na stanu prednje....
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
jbg samo tako moze... mada 4x4 da imam bilo bi veselje gearsMarkedjani piše:Ručna ?
Šta je to ?
Ah da prednja vuča... izvinjavam se
Poslednja izmena: Shomy_ksh, na dan petak, 5. nov. 2010. u 20:22h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Pa prednja vuča je krenula u malim vozilima sa malim motorima, da bi uštedeli prostor u kabini prvenstveno i smanjili gubitke snage u prenosu (kardan, diff).darko darko piše:i ja mislim da je najbolja zadnja vuca sa sperom, da je prednja dobra kamioni bi imali prednju vucu, ali, jefinija proizvodnja je na stanu prednje....
Ko shvati pojam trenda u automobilskoj industriji shvatiće i zašto danas sva vozila pa i velika imaju prednju vuču.
Mada je varijanta udužno postavljenog motora i prednje vuče mnogo dobra.
Samo nemojte da vam pričaju da je to prvi imao Audi.

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Moje licno misljenje je da onaj ko ne zna voziti kola sa zadnjom vucom ne zna ni da vozi kola uopste...to je umjetnost...za zimu su bolje uze gume,naravno zimske inace nema mrdanja sa mjesta...
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
evo ja do sada nikada nisam vozio auto sa zadnjom vucom zuti
ali valjda ce biti prilike i za to....
mada ja sam vidjao svasta sa tom zadnjom vucom ili su ti ljudi nesposobni da je voze zimi ili je stvarno zaj*ano
ovo da ubacis dzak cementa je sigurno bolje ali dzaba ti to ko ti ne znas da vozis po snegu to je logicno jer je prijananje bolje za podlogu....
ali ako imas dobre zimske gume ne izivljavas se na autu i malo umeca ja mislim da ne bi bilo problem voziti po snegu sa zadnjom vucom
ali valjda ce biti prilike i za to....
mada ja sam vidjao svasta sa tom zadnjom vucom ili su ti ljudi nesposobni da je voze zimi ili je stvarno zaj*ano
ovo da ubacis dzak cementa je sigurno bolje ali dzaba ti to ko ti ne znas da vozis po snegu to je logicno jer je prijananje bolje za podlogu....
ali ako imas dobre zimske gume ne izivljavas se na autu i malo umeca ja mislim da ne bi bilo problem voziti po snegu sa zadnjom vucom
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Da se nadovezem na Sper... retko koji auto ga poseduje (stariji modeli) 
A klip....
gears

A klip....

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Bukvalno svaki Ford koji je imao zadnju vuču je mogao uz doplatu da ima šper, makar bio i najslabiji motor i najbednija oprema. 

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14457
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Ja sam punih 5 godina vozio Ford Mustang sa zadnjom vucom i letnjim gumama po nekim od najgorih zima u Americi (Idaho i Wisconsin).
Nije nemoguce, ali je daleko od laganog, milion puta sam se preznojio kad me zaustavi semafor na uzbrdici.
Na srecu, tad sam kupio Ford F-150 sa 4x4 ... koji zimi ide kao i da nema snega, ja sam picio autoputem 120 km/h u sred najgore snezne oluje.
Ne znam ni sam gde mi je pamet bila, doduse, bio sam sam na autoputu.
A evo nesto o zadnjoj vuci i uzbrdici ... ovo je bilo prosle godine u Januaru. Tip izasao iz BMW i gura ga da izadje uz uzbrdicu.

A ovo je bilo predprosle godine za Svetog Nikolu, bilo je neoguce voziti mali auto (dok nisu ocistili puteve) koliko je snega bilo.

Nije nemoguce, ali je daleko od laganog, milion puta sam se preznojio kad me zaustavi semafor na uzbrdici.
Na srecu, tad sam kupio Ford F-150 sa 4x4 ... koji zimi ide kao i da nema snega, ja sam picio autoputem 120 km/h u sred najgore snezne oluje.

A evo nesto o zadnjoj vuci i uzbrdici ... ovo je bilo prosle godine u Januaru. Tip izasao iz BMW i gura ga da izadje uz uzbrdicu.

A ovo je bilo predprosle godine za Svetog Nikolu, bilo je neoguce voziti mali auto (dok nisu ocistili puteve) koliko je snega bilo.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
fiesta sa teskim 1.6d moze da ima gay zglobove koliko oces ali prolazi maltene svuda zimi, nikad nisam imao problem911s [SK] piše:a ovi sa gay zglobovima napred mogu samo ako se okrenu u rikverc![]()

naravno zimske gume znace dosta
Fiesta!!
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Da ali retko ko je doplacivao... kod BMW-a jos i ima ali kod Mercedesa silent911s [SK] piše:Bukvalno svaki Ford koji je imao zadnju vuču je mogao uz doplatu da ima šper, makar bio i najslabiji motor i najbednija oprema.

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
zanimljiva je i bez spera.....
- IvkeTc1
- Poruka: 130
- Član foruma od: nedelja, 14. mar. 2010. u 16:24h
da se nadovezem.dule0911 piše:fiesta sa teskim 1.6d moze da ima gay zglobove koliko oces ali prolazi maltene svuda zimi, nikad nisam imao problem911s [SK] piše:a ovi sa gay zglobovima napred mogu samo ako se okrenu u rikverc![]()
naravno zimske gume znace dosta

- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Jedno pitanje- sa cime da premazem kleme akumulatora da se ne bi hvatao onaj odvratni oksid na njima. Pretpostavljam da odgovor vec postoji u delu za struju ali me mrzi da trazim vid budale mlogo se izvinjavam zbog toga.
- IvkeTc1
Ja mislim da mozes da probas sa vazelinom.
meni su jednom tako preporucili, pa ako su mene lagali lazem i ja tebe. 

- miki023
Cuo sam ja i za tovat mast ali hocu da konacno saznam sa cime da ih namazem, sta je najbolje. Znaci za sada imamo Vazelin,Tovat mast.
- IvkeTc1
cekamo da se javi neko sa tacnom dijagnozom, da ne budemo u nedoumici... 

- miki023
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Vazelin baš i nije efikasan za metalne delove...
Premažeš tovatnom ili grafitnom.

Premažeš tovatnom ili grafitnom.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
jednom davno meni neko rece da moze i med da posluzi... tako da eto kandidata jos jednog mechanic
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- IvkeTc1
znaci ipak sam lose obavesten. vid budale
- slowmotion
- Ljubazni komsija
- Poruka: 823
- Član foruma od: subota, 9. maj 2009. u 21:22h
Citiram iz naslova:
Novosađanin Nemanja Najvirt nedavno je osnovao „Audi klub Srbija” (AKS), prvi te vrste u našoj zemlji...
http://www.24sata.rs/novisad.php?id=83772
Iskreno se nadam da je mislio da je prvi samo kad je u pitanju audi, a ako misli da je prvi uopšte... ?
Novosađanin Nemanja Najvirt nedavno je osnovao „Audi klub Srbija” (AKS), prvi te vrste u našoj zemlji...
http://www.24sata.rs/novisad.php?id=83772
Iskreno se nadam da je mislio da je prvi samo kad je u pitanju audi, a ako misli da je prvi uopšte... ?
"Don't find fault, find a remedy" - Henry Ford

- miki023
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hroni ... -ekonomije
A mi ovde raspravljamo zasto nam puno trosi plina,benzona,dizela. kanister bazdareni u ruke i samo tako od sad pristajem da mi natoce, a plin nemam pojma kako da proveravam :-(
A mi ovde raspravljamo zasto nam puno trosi plina,benzona,dizela. kanister bazdareni u ruke i samo tako od sad pristajem da mi natoce, a plin nemam pojma kako da proveravam :-(
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Te manipulacije i potkradanja postoje od kad postoje i benzinske stanice.Pitanje je samo da li se to hoće sankcionisati ili ne.
Mislim samo da se tresla gora, a rodio se miš.
Mislim samo da se tresla gora, a rodio se miš.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
za to si upravu uvek se podkraalo bar malooooo
e sada stvar je koliko je ko halav i u cijem je vlasnistvu pumpa......
a to da su ih pohapsili od toga nema nista to ti je ono malom lopovu se skida glava a velikom kapa vid budale
e sada stvar je koliko je ko halav i u cijem je vlasnistvu pumpa......
a to da su ih pohapsili od toga nema nista to ti je ono malom lopovu se skida glava a velikom kapa vid budale

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
Drugar radi u NIS-u 6 god... svakih pola meseca kontrola aparata... nema sanse da zakinu 1 dinar... plata im je od 400 do 500eura a preko student servisa 18000din... jedino sto im ostane koja crkavica od baksisa i to je to....
Ovo se odnosi na Novi Sad e sad sta dole u Srbiji rade ko zna... bas me zanimaju lokacije navedenih pumpi...
Ovo se odnosi na Novi Sad e sad sta dole u Srbiji rade ko zna... bas me zanimaju lokacije navedenih pumpi...