milan_gt piše:meni se neki dan apdejtovo S4 na 5.0 i ne svidja mi se sarenilo i bela tastatura sto mi izbi oci i tako to..i zauzima gigabajt
E hvala za info, sad sam proverio, ima update stavio sam da se skida. Samo kad zena ustane pa kad shvati da su joj se ikonice promenile...
Iosis piše:Meni se uzima Note 3 zbog većeg displeja, brzina je predpostavljam slična kao na S4.
I svidjele su mi se one bilješke što se aktiviraju preko olovke, zaboravio sam kako su nazvali. Smorili su me papiri, kad god treba nešto da zapišem na brzinu, uzmem papirić, a onda papirić po papirć imam na stolu brdo papira, pa kad opet nešto tražim, treba sve prekopat da bi našao.
Znas kako, kod mene to ima primenu, ali ne toliko. Tipa spreme mi spisak za kupovinu, ja ga slikam, pa u hipermarketu notiram, tj precrtavam sta sam kupio

Imaj u vidu da je malo problem sto ne mozes naravno da pises nista dok telefoniras, a naravno uvek ti tad nekako treba da nesto zapises. Takodje zgodno kad izvadis olovku mozes da odmah oznacis deo ekrana njome i da podelis kao sliku, to je recimo zgodno ako nekome hoces da posaljes kontakt telefon i adresu s nekog sajta gde si nasao i sl, dosta je brze nego standardni screenshot. Mada kazem, te "note" funkcije mi nisu toliko bas bitne.
A hoću i zbog komotnije tastature, na ovom sam počeo opasno da grješim slova, pa jednu rječ moram po 5 puta da pišem.
Ovo je zapravo jedna od najbitnijih stvari, moze drustvo da me zeza da nosim ajcer a ne telefon, ali sve lepo vidim, brze kucam, milina
Koji S4 mhetlerovic i milane? I9500 ili jedna od verzija sa 4 jezgra?
Imam drugare, koji imaju S4, ali jedan ima 9506 a drugi 9505, oba su sa r jezgra, pa ne mogu da potvrdim ono da se dešava lag prilikom prelaska sa slabijeg na jači procesor.
Moj je 9505, da me ubijes nisam gledao koliko jezgara i to. Nikakve lagove nisam primetio, radi telefon super.
Ma meni da je uzeti sa Androidom 4.4, ne bi dizao na 5.0.
Mene je to sarenilo bas smorilo, uzasno izgleda. S druge strane neke opcije su logicnije i deluje mi da telefon bolje radi (mada ni na 4.4 nije lose radio), tako da ipak savetujem update. Na kraju krajeva cim sam instalirao sam razmisljao da nadjem neku drugaciju temu, ali na sve se ziv covek navikne, pa i na Google/Samsung deciji interfejs, eto sad stoji vec dve nedelje tako i sve manje razmisljam o zameni teme.