Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ovo sam probao desetak puta i ništa se nije pojavljivalo na ekranu.Iosis piše:Spoji ih HDMI kablom.
Na laptopu stisni Win+P, i pritišći više puta P dok ne budeš izabrao ono što ti odgvara.
to te onaj gore urekao sto nisi hteo da vodis u dascarutotti piše:Treba mi pomoć od stručnijih ljudi...
Ne mogu nikako da dobijem sliku sa laptopa na TV-u. Spojim ih HDMI kablom, na TV-u (na ulazu na koji je spojen) se pojavi obaveštenje No Signal. Kad otkačim kabl, pojavi se No Conection, što mi govori da ga prepoznaje. Probao sam i sa drugim kablom, ali se isto dešava.
U podešavanjima na kompu (control panel, display setings) mi ne prijavljuje postojanje drugog ekrana. Na prošlom TV-u sam samo prostim spajanjem kablom dobijao sliku. Možda ima neke veze što je ovo Smart, pa treba da se instalira neki drajver?
Macaneli, ne budi takav. Vidis da je mene pozvao na pivo.totti piše:E, ovo je dobar info![]()
Ja nisam radio ovako, probaću večeras. Hvala
Džaba ti sve, ja sam teški ateistamacaneli piše:
to te onaj gore urekao sto nisi hteo da vodis u dascaru
i dao bog da ne uspeo dok nas ne odvedes u dascaru![]()
To se samo tako kaže...Enio piše:
Macaneli, ne budi takav. Vidis da je mene pozvao na pivo.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
To se samo tako kaže...Enio piše:
Macaneli, ne budi takav. Vidis da je mene pozvao na pivo.
Opet ponavljamEnio piše:Neeeeeeee![]()
Losose, pobogu, pa nisam toliko retardiranIosis piše:Jesi izabrao odgovarajući HDMI, kod mene na TVu ima 4 komada i piše mi nazad HDMI 1...4, tako isto kada biram u meniju koji ću da izaberem da prikazuje sliku.