totti piše:Sinoć sam bio na vezi sa korisničkom službom i povezao sam direktno modem u računar, izmenjao parametre i opet je bilo nekoliko prekida konekcije
U korisničkoj službi naravno kažu da problem nije do njih, da njima sve normalno pokazuje

... Problem prebacuju na wireless ruter.
Koji wireless ruter, kad si bio povezan direktno na modem, i imao si prekide?
totti piše:Malopre sam uradio par speed testova - download speed varira od 0,15 do 0,6 Mb/s. Paket je inače od 6 Mb/s
Jel si siguran da je 0.6 M
b/s da nije 0.6M
B/s?
A to "nama sve normalno pokazuje"...
I danas se secam genijalca iz PTT-a. U Imtelu smo imali primarnu ISDN vezu. U jednom trenutku prestala da radi, ne radi ni jedan telefon u firmi, svetli crvena lampica na modemu da nije povezan (ili bese ne svetli zelena da jeste povezan, ne secam se vise), nekako dobijem tipa koji je za to zaduzen, i naravno cuveno:
"ajde da resetujes modem" (ko da to nisam sam vec uradio)
a onda "kod nas je sve u redu, evo pingujem modem".
Cekaj cas reko...
Ajde sad ga pinguj
Evo javlja se sasvim normalno.
Prijatelju, ne znam sta ti se javlja, al ovaj modem nije sigurno, posto se njegov kabl trenutno nalazi u mom dzepu

Ups... sad cemo da proverimo...
Ispostavilo se da su nesto brljali po centrali i pogresno prevezali linije.
Sve u svemu, gnjavi ih.
Ono sto bi sam jos mogao da probas je:
Prekontrolisi sve telefonske zice koje mozes, dotegni, ocisti malo ako treba (narocito zice koje dolaze iz zida u uticnicu). Promeni kablove od zida do splitera i od splitera do modema.
Probaj da okacis modem direktno u uticnicu, daklem bez splitera, i naravno bez i jednog drugog telefona. Fizicki odspoji sve telefone u stanu (ALI BAS SVE).
Ako tada radi, menjaj spliter.
Mada, sve to zajedno ne bi smelo da ima veze dal je dan ili vece, al nikad se ne zna kakve gluposti mogu da se desavaju...