a pita jeste pili nesto, ja reko ne, a u prethodna 24h onda sam rekao da , jer bi bili a u 48h, pa aj ti ipak da duvas

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
ni to nije losa fora, ali bi lepo zakljucao kola i peske zapucao negde da jedem pa posleIosis piše:Kao ono provjeravaš ulje.
Ovu pricu sam cuo x puta, i ubedjen sam da je cista urbana legenda (bas cu da pitam suraka kad ga vidim).Iosis piše:E pošto tada policajac mora da iz svog džepa plati usnik 20 maraka (10€) bilo mu krivo e onda mu je preturio cjeli auto ne bi li našao nešto.
znam , ali ipak je najbolje znati granicuDusan64 piše:Mozes da popijes jedno pivo i da naduvas vise od dozvoljenog,a mozes da popijes i 4piva i da ne naduvas za kaznu. Zavisi od mnogo toga.
nije to skupo,komadic plastike.kod mene u firmi portiri svaki dan potrose nakoliko desetinaDusan64 piše:Ne znam o cemu se tu radi uopste. Pa ne bih mu duvao u to sranje da ne otvara na moje oci novo,i iz kog razloga bi on platio to novo,pogotovu toliko skupo?
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam