Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od knez91 » petak, 24. jun 2011. u 03:51h

e sada me drotine na bulevaru zaustavile, srecom pa je izlapelo ovo sto sam pio , naduva samo 0.06....

a pita jeste pili nesto, ja reko ne, a u prethodna 24h onda sam rekao da , jer bi bili a u 48h, pa aj ti ipak da duvas :ozid:
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » petak, 24. jun 2011. u 15:00h

Ja im kažem da sam pio i ako nisam, jer ako kažem drugačije teraće me da duvam mrgreen ...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » petak, 24. jun 2011. u 16:13h

Ja uvek govorim kako jeste. I dva puta kada sam rekao da sam popio malo nisu me ni terali da duvam.. :rotfl:

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » petak, 24. jun 2011. u 17:18h

Drugara su tako tjerali da duva ali on nije htjeo na vec korišten usnik,nego je tražio nov, da ga otvori iz celofana na njegove oči. Pošto naravno nije pio ništa alkoholno pokazalo je 0.00. E pošto tada policajac mora da iz svog džepa plati usnik 20 maraka (10€) bilo mu krivo e onda mu je preturio cjeli auto ne bi li našao nešto. Međutim pošto drugar drži auto perfektno urednim i ispravnim ni tu ništa nije našao pa je pandur puko od muke i mrzovoljno mu vratio dokumenta.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 24. jun 2011. u 19:16h

eto vidis ovaj je otvorio ispred mene........
a ne znam ni sta da kazem, da sam rekao da nisam pio i izveo me da duva i ako se desi da naduvam mozda se izdrka pa nece da uzme beksis :P a ako kazem da sam pio onda ce me 99% dici da duvam....

a iskrno ocekivao sam da ce biti vise :vid budale: , sada cu da racunam koliko mogu da pijem, i kada da prestanem a da ne naduvam :D , ako je na 1.5l piva, a nisam pio od 1h , pokazalo 0.06, onda se ja do 1h mogu osutti :vid budale:
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 24. jun 2011. u 20:05h

Pa znaš šta ćeš, odeš naliješ se, kada vidiš patrolu staneš da duvaš, i sve tako dok ne dođeš do mjere na kojoj te ne mogu kazniti.
Jbg, najviše finansija ode u eksperimente. :D hahahaha
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 24. jun 2011. u 20:08h

ma ne boj se za to uvek ima para, pa makar se pilo ispred prodavnice.... ;)
bogme sledeci put kada ih ugledam bice levi zmigavac i na parking :vid budale:
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 24. jun 2011. u 20:36h

Kao ono provjeravaš ulje. hahahaha

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » petak, 24. jun 2011. u 20:57h

Slika

Uploaded with ImageShack.usSlika

Uploaded with ImageShack.usSlika

Uploaded with ImageShack.us
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 24. jun 2011. u 21:03h

Iosis piše:Kao ono provjeravaš ulje. hahahaha
ni to nije losa fora, ali bi lepo zakljucao kola i peske zapucao negde da jedem pa posle :bljak: pa onda jes 2l kisele i tek onda kreno kuci :vid budale:

@ panchevac
e to uglavnom praktikuje, ili ako ne onda znam da se kontrolisem, ako kazem 2piva to su 2 i ne vise, ali da kazem da necu da popijem nista sam sebe lazem jer ko da djavo udje u mene kada vidim da su svi pijani veseli a ja ih gledam i pomisljam vidi ove budale :P ali njima je super (iz iskustva :D )......
Knežević Enterijer

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 24. jun 2011. u 22:53h

Mozes da popijes jedno pivo i da naduvas vise od dozvoljenog,a mozes da popijes i 4piva i da ne naduvas za kaznu. Zavisi od mnogo toga.

mbole
Poruka: 14969
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » petak, 24. jun 2011. u 22:57h

Iosis piše:E pošto tada policajac mora da iz svog džepa plati usnik 20 maraka (10€) bilo mu krivo e onda mu je preturio cjeli auto ne bi li našao nešto.
Ovu pricu sam cuo x puta, i ubedjen sam da je cista urbana legenda (bas cu da pitam suraka kad ga vidim).
Jednostavno bi bilo besmisleno.
Cik pogodi koliko bi puta u tom slucaju saobracajci uopste rizikovali da teraju nekoga da duva? Razmisli da si ti na njihovom mestu. Rizikujes da platis 10 evrica, a ne mozes da dobijes nista. Ko kad bi uplacivao loto u kom je maksimalna premija koliko si uplatio :)
Djak pesak :)

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 24. jun 2011. u 23:00h

Ne znam o cemu se tu radi uopste. Pa ne bih mu duvao u to sranje da ne otvara na moje oci novo,i iz kog razloga bi on platio to novo,pogotovu toliko skupo?

knez91

 

Poruka od knez91 » petak, 24. jun 2011. u 23:07h

ja ne verujem da je to tako skupo, to je parce plastike, nema u tome nista posebno koliko sam ja video..........
Dusan64 piše:Mozes da popijes jedno pivo i da naduvas vise od dozvoljenog,a mozes da popijes i 4piva i da ne naduvas za kaznu. Zavisi od mnogo toga.
znam , ali ipak je najbolje znati granicu thumbsuph

nego jel nekog kontrolisao na drogu (ili slicne bombonice :P ), kako to radi, ja jos ne verujem da on za 10min moze to da roveri :wtf:
Knežević Enterijer

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » petak, 24. jun 2011. u 23:17h

Da jbt,sad covek vise ni naduvan nesme da vozi hahahaha :beer: hahahaha

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 24. jun 2011. u 23:22h

To za usnik znam od druga koji je radio kao policajac. Kaže mi da dadneš da duve kada vidno primjetiš da je pijan ili osjetiš alkohol.
Ja ne bih duvao u to jer otkuda znam ko je prije mene duvao, da me zarazi nečim. :D

Pa bombonice bi te vjerovatno skontao zbog ponašanje, a travu ništa drugo nisi neko kao kada malo više popiješ pa te ljulja. Može vidjeti da si kao pijan, ali duvaš ne pokazuje ništa. Jedino onda da ti vadi krv. :D

Ali i sam kažeš, bolje znati granicu. Dobro kod tebe je malo zeznuto što ne možeš doći u grad ničim nego autom, ali ja nikada u Doboju kada sam bio nisam izlazio autom u grad jer nemam potrebe. Sve mi je blizu tako da je greota uopšte paliti auto. Kod druga kada sam išao na slavu u selo, popio jedno pivo (zidarsko) jeste ono zeznuto gledati ostale kako piju i nudete što pivom što rakijom, al' jbg pamet kaže NE! Mada i tad nije loše, svi pijani pa i ti se opustiš i ponašaš kao da jesi tek je tada zanimljivo ih slušat priseban kako lupetaju i svega se sjećam. hahahaha

knez91

 

Poruka od knez91 » subota, 25. jun 2011. u 12:48h

pa gledaj ne drzi te to citav dan, a i ak dodjes naduvan, ako oni nemaju aparat nece ti moci nista....

ali zanima me na koji naci to proveravaju, da duvas ne mozes, kako ce ti to videti, koliko znam moras ili da soras ili da ti uzmu krv, a ko ce to raditi u 3h nocu :suicide: .......

pa jbg ja do ns-a imam 20km, nemam sa cim nego kolima ili busom ali prvi bus za nazad imam u 5h sto mi ponekad ne odgovara, a dok dodjem kuci bude 6h :ozid:........ mada sam pre neki dan kada je bila pena party isao busom i tada je bilo opusteno, samo sto sam se smrzao dok sam dosao kuci :ozid:
Knežević Enterijer

vucki

Poruka od vucki » subota, 25. jun 2011. u 13:28h

Imaju mali aparat za drogu samo sto izgleda nije previse zastupljen ali bice sigurno sve vise,nesto kao test za trudnocu samo sto analizira pljuvacku .....

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » subota, 25. jun 2011. u 20:10h

Dusan64 piše:Ne znam o cemu se tu radi uopste. Pa ne bih mu duvao u to sranje da ne otvara na moje oci novo,i iz kog razloga bi on platio to novo,pogotovu toliko skupo?
nije to skupo,komadic plastike.kod mene u firmi portiri svaki dan potrose nakoliko desetina
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

vucki

Poruka od vucki » nedelja, 26. jun 2011. u 00:08h

Ljudi,ja zadnji put kad sam duvao nije vise bilo tih plastika nego neki digitalni u koji duvas sa par santimetara udaljenosti... :eek:

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 26. jun 2011. u 00:21h

Da to su novi uređaji.

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 26. jun 2011. u 01:50h

Duvas sa par santimetra udaljenosti da bi video dal uopste imas nesto alkohola u krvi,a ako pokaze da imas nesto onda duvas kako dolikuje da tacno izmeri.

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris
Poruka: 3609
Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

Poruka od Shomy_ksh » ponedeljak, 27. jun 2011. u 04:29h

nista na politickoj osnovi...da se neko ne uvredi... cisto pisem o "situacijama, kaznama itd.." ...

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/26201 ... -prekrsaja
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 4. jul 2011. u 13:51h

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 4. jul 2011. u 14:04h

Znači ne kopaju samo tunele, nego su počeli i praviti s*anja u saobraćaju. hahahaha

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“