Poruka
od kekic91 » četvrtak, 1. mar. 2018. u 11:06h
Pa to u sustini nije reparacija nego zamena,i to sam odradis kuci nema potrebe za slanjem,jer ti ako umes i mozes da skines viljusku celu mzoes i da zamenis to,kugle sam menjao sigurno 7-8 puta na vise fokusa a sblok jednom na tddi-ju ne vidim razlog za slanje ako vec umes da skines viljusku.
Jel zna neko na audi 80 b4 dizel godista je izmedju 94 i 97 dal treba softverski da se gasi egr ?
Deda mi ima tog karavana i sad covek vozi stalno po lokalu,znaci krug mu je 4km i to je to,cuo je za egr pricu pa me mozda bude pitao da mu zatvorim,samo ne znam jel treba i softverski,neka logika mi kaze da auto tog godista ne treba da ima i softverski deo ali opet audi je to a njemu iako je auto star po godistu ,
On je pre toga imao drugi auto koga je vozio a ovaj mu je bio u garazi,kupio ga u nemackoj glanc novog i tek zadnjih par godina je poceo da ga vozi,ne znam koliko ima na satu tacno ali tu negde 30-50k.
Zbog njegovog nacina voznje i to je uvek strogo lokal bilo bi dobro zatvoriti egr ubice mu motor