Кажу ветар окренуо знак ал за мало.
Сликао сам три пута знакове по центру града који су окренути сасвим на другу страну али не од ветра него је то окренуо неки кретен коме одговара да то уради.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Kod nas je u praksi znak sa imenom naseljenog mjesta ključni ... u zakonu postoje znakovi kao i kod vas jedan sa imenom naseljeno mjesto i jedan za naselje ali u praksi uglavnom ne postoje...
Na Rači ima, Na Loznici Ima, Na Pavlovića Mostu ima, Na Karakaj/Mali Zvornik ima... uglavnom imaju te table sa opštim ograničenjima...
Odmah nakon GP Rača, par kilometara nakon ulaska u Srbiju kada sam dolazio na Bud Track Day naišao sam na sličnu stvar ( pogledati na 02:15 ) :backarelli piše: ↑sreda, 4. mar. 2020. u 18:57hTakva "sačekuša" postoji iz pravca ZR prema BG (pre Padinjaka) ...mali znak crnih kućica sav obrastao u grmlje bez ikakvih drugih znakova. Odatle se naselje ni dvogledom ne vidi...ali ima taj mali , obrastao šumom, nesretni znak.
Послато са SM-T830 помоћу Тапатока
To znam, ja samo hocu da skrenem paznju na to da su debilno ogranicenja postavljena...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
To je još dobro... kako se inače to postavlja, varijanta sa 20 metara je ok i još ide linearno spuštanje brzine.... a pogledaj ovo, ovo je prosto nemoguće izvesti:
Mnoga kritična mesta su bukvalno debilno označena signalizacijom.avramovic8 piše:To znam, ja samo hocu da skrenem paznju na to da su debilno ogranicenja postavljena...
Ok 60 je od pumpe jer nailazis na skretanje a posle toga nema naseljenog mesta samo livade (Dunavac je uvucen nije uopste pored puta...) i onda 40 do ko zna dokle i tu pecaju....
Taj deo bas u poslednje vreme izbegavam zbog toga.....
Kreteni su zbog radova na Savskom trgu od Srede dozvolili skretanje levo iz Nemanjine u Resavsku tako da onaj ko je postavljao ova dva znaka za pravo i levo nije prekrio ili skinuo ona dva za obavezno pravo. Na kolovozu su iscrtane strelice Zutom bojom pravo i levo a sve strelice koje su bile bele i pokazivale samo pravo stavljen je X zutom bojom
Hvala druže...backarelli piše: ↑četvrtak, 5. mar. 2020. u 23:30h...da imam vremena , živaca ( a bogme i neku dobru kameru) da snimam poput Tiler-a ( stvarno podržavam njegov trud i rad) , bilo bi tu materijala koliko hoćeš !
Послато са SM-T830 помоћу Тапатока