Poruka
od Iosis » ponedeljak, 19. avg. 2019. u 16:26h
Danas ludica u saobraćaju. Imam osjećaj da su se svi debili dogovorili da danas se vozaju kroz grad.
Prvo što kilave i stvaraju još veću gužvu.
Drugo što nemaju pojma jesu pošli ili su došli.
Izlazi idiot na magistralu i gleda 6 puta lijevo desno, a nigdje auta. Jedva nekako kreće i vozi 35.
Kasnije je srećom ubrzao na 45.
On se isključi i to opet kilavi kao da tanker od 300 m uvozi u luku, a ne sepet od auta.
Poslje toga nakon što se isključi, opet specijalac se ubaci, vozi vrtoglavih 40.
Pješaci su govna najveća. Oni su napravili još veću gužvu. Stoka konstantno prelazi. Prelaze po jedan i dvoje u paru konstantno, na rastojanju jedni od drugih na 2 m. A mi čekamo i čekamo. I kaže onda da poštuješ pješake.
Takođe ide neka baba sredinom ulice po liniji, a auta i sa jedne i druge strane u koloni.
Poslje toga idem magistralom kroz Bare. kre*en sa nekim Mercedesovim džipom pretiče kolonu kojoj ne vidiš ni kraj ni početak. Naravno table su strane. Moram da kočim da me ne bi udario i bježim desno na bankinu, prođemo se tako u troje. Ja mu sviram još se on nešto buni.
Na kraju šlag na to sven dolazim kući, hoću da skrenem lijevo na put koji mi je prilaz zgradi. Naravno tim putem sa desne strane parkirana auta, imaš prostora da prođe jedno auto. Taman autoškola počinje da radi vožnju u rikverc.
Čekam ga ajde, muka ali čekam. Iza neki sivi golf. Ženska svira li svira. Poslje nekog vremena me obilazi. I pitam fino kulturno povišenim tonom šta sviraš koji ku*ac?
Baja koji je sa njom u autu izlazi do pasa kroz prozor i viče meni šta sam dao lijevi žmigavac kad stojim. Odgovaram opet kulturno povišenim tonom zato što hoću lijevo a ne mogu da prođem. On kao da je slijep i vidi skretanje i autoškolu koja je blokirala isto.
Možda i ne bi bila tolika gužva da još nema onih koji se parkiraju svuda, pa još i njih moraš obilaziti i provlačiti se.
Ali to policiju ne zanima, njih zanima jesi li se svezao iako se kroz grad gmiže 30 na sat i da li ti rade svijetla u po bijela dana. Ne bi se potrudili pa one koji zagušuju saobraćaj svojim parkiranjem kaznili ili bar upozorili i otjerali odatle.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista

i sakloni