Poruka
od Iosis » četvrtak, 28. apr. 2016. u 23:31h
Nisam ja mrzitelj.
Volim životinje i kada budem imao svoju kuću i dvorište jednog dana ću imati psa, ali sigurno neću dopustiti da laje ni meni ni nekome drugom po cjeli dan ispod prozora.
Komšija ima ritrivera, živimo na istom spratu, taj mi pas apsolutno ne smeta. Živo je biće, mora se nekada čuti. Čuješ ga nekada kada ga izvodi ili kad se penješ stepenicama, ali to je bukvalno jednom u 7 dana, ako i tada. Ali taj komšije je ućutkivao svog psa još dok je bio štene i naučio ga da ne laje kao idiot.
A ovaj idiot čiji psi laju, čovjek je lud, živio je u Švajcarskoj otamo su ga izbacili, ne znam zbog čega, a i kada posmatraš njegovo ponašanje, vidiš da nije u vinklu.
Možda zato što ga moja majka kada su bili djeca izmlatila, jer je i tada vodao neke pse i nahuškao ih na tetku, tj. njenu sestru.
Taj isti idiot je prije 3 godine gurno babu niz stepenice, sreća nije ništa polomila, samo se ugruvala. Poslje toga je natrpao nečega babi u bravu. Tada smo ga prijavili policiji, pa je dobio samo opomenu, a ne treba mu više, jer i ovde ima nekih ranijih prekršaja. Baba živi u istoj zgradi kao i mi, samo susjedni ulaz, tj. u njegovom ulazu. S babom ima neke razmjerice koje su nasljedstvo njegove majke.
Ispade sada kao neka loša sapunica, ali jbg, da bi stvorio sliku o takvom idiotu.
Ja neću ništa sa njim lično da petljam, sada sam ovde još kratko, ali preko ljeta ću biti duže. Obratit ću se komunalnoj, ako oni ništa ne urade, onda ću iči dalje tražiti načina da se rješim džukele.
Da idem sa njim lično, neka mi nešto uradi na autu neku štetu ili mene napadne fizički, bićemo u hronici. Nisam nasilan i sve idem da rješin bez sile, ali sam na kraju živaca. Zamisli da tebi počne lajati ujutru od 7, pa do naveče 23-24h! I to laju na prolaznike, ako nema prolaznika, onda trče i laju na vazduh ili zinu u nebo i laju na nebo.
On ih pusti van same.
Ne možeš se skoncentrisati ni na šta, ne znam da li sam doš'o il' sam poš'o!
Najgore je bilo ljeto 2013.
Pusti psa ujutru, između 4 i 6 van i taj pas laje na svakog ko prolazi, a hvala bogu ulica je jedna od prometnijih jer dosta ljudi prođe na posao. On spava u sobi sa druge strane zgrade, ali zato ja ne mogu. A taman prođe ona prokleta vrućina i može se lijepo odspavati tih par sati. Bio sam hronično neispavan.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista

i sakloni