Garantujem da cu na svakih par meseci svirati u cuzi! De bre da poshtujem propise! put dve trake dugachak 5km i ogranichenje 40km/h (jel vi mene zajebavate?)

O cemu oni pricaju??? Koji svetski standardi??? Drzava nam je u totalnom ku*cu a oni uvode SVETSKE standarde??? 70% ljudi u Srbiji vozi automobile stare 20 i kusur godina, ma nek se nose u ku*ac! Ne znam ni sta pisem, mnogo sam popizdeo :-) :-) Dacicu lopove napusi se kurcine!Према његовим речима, законски предлог је по највишим светским стандардима и у интересу је заштите безбедности грађана на путевима.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Mislim da je sasvim realno pretpostaviti da nezaposleni imaju sasvim drugačije prioritete od automobila.Samo ne znam odakle narodu pored ovolike nezaposlenosti novac da placa sve to...
Netačno:dule0911 piše:Nemam nesto previse protiv uvodjenja novog zakona, samo me malo nervira ono sto sam procitao u SAT-u, da je poslednji predlog tog zakona dao MUP samostalno bez uticaja nekih tamo strucnjaka koji su napisali prvi nacrt 2005 (pritom ga totalno izmenili na stetu nas vozaca). Npr. po novom kad skupis 18 poena, nece da ti oduzmu dozvolu na dve ili tri godine uz ponovno polaganje vozackog ispita, vec ces izgubiti dozivotno pravo na vozacku dozvolu. Tj, onemogucice ti pravo da se na raznim kursevima o kulturi u saobracaju poboljsas i tako posle nekog vremena steknes pravo na ponovno polaganje vozackog ispita (sto se nalazilo u prvom predlogu zakona).
Izvor: BlicKada vozač stekne 18 negativnih poena privremeno gubi dozvolu. Da bi ponovo dobio dozvolu mora da plati sve novčane kazne za prekršaje koje je počinio, mora da ide na lekarski pregled, pohađa seminar i položi ispit iz unapređenja znanja iz bezbednosti saobraćaja. Tri meseca nakon svega toga, moći će ponovo da dobije dozvolu - kaže naš sagovornik iz MUP-a.
nije sve baš tako kako je napisano, tj. da ćale nije dobro čuo, jer u gorenapisanom postoje dosta sivih zona koje se mogu tumačiti i ovako i onako. Npr. ako si, recimo, video da budala srlja na crveno i nisi se obuzdao nego si krenuo na svoje zeleno, što je za posledicu imalo čukanje, apsolutno je tvoj deo krivice za čukanje dok on snosi i deo za čukanje i full za prolazak na crveno. Mislim da je tako nešto u pitanju.Jos jedna stvar (jedno 10 puta gora) sto je cale cuo na tvu (mislim da je na dnevniku nisam siguran) jeste da ces po novom zakonu, u slucaju da se sudaris sa likom koji prodje na crveno opet biti delimicno kriv. U prevodu, kad imas zeleno to nije garancija da imas i pravo da prodjes kroz raskrsnicu, vec da moras dobro da je osmotris i u slucaju da je neko prosao kroz crveno trebas da pokusas i izbegnes sudar.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Jel može amandman da obuhvati i one koji sprejom po štopaljkama pokušavaju da izgledaju opasno - pa zaista i budu opasni - ali po okolinu911s [SK] piše:Ja bih uveo stavku da malo oštrije kažnjavaju ove sa neispravnim ili poluispravnim signalnim uredjajima. Koliko puta ste videli ljude kojima ne radi jedan far, ne rade stop svetla, strujno kolo se zatvara preko ostalih sijalica pa kad koči svetle mu sve moguće sijalice pozadi, nenaštelovani farovi pa ubijaju kad se mimoilaziš noću...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf