Eto ga Pinokio posle nedelju dana i uzviknu:".ebes pi.ku,smirgla je zakon"!!!

i kad sve to nađe, ni najmanje joj neće smetati da sa prvim zadriglim neobrijanim kretenom, koji je tretira kao stoku, ode u krevet...Nesa piše:Kako muskarac moze zenu da ucini srecnom?
on mora biti njen prijatelj, psiholog, ljubavnik, brat, otac, ucitelj, vaspitac, vodoinstalater, mehanicar, seksolog, ginekolog, parapsiholog, psihijatar, terapeut. . . Uz to on mora biti dobro organizovan, dobar otac, cist, atletski razvijen, kavaljer, inteligentan(ne previse), pun fantazije, kreativan, sladak, mocan, pun razumevanja, tolerantan, hrabar, pouzdan, pun komplimenata, bogat, nezainteresovan za druge zenske.
dalje, muskarac mora pokazati da nije ljubomoran, ali ni nezainteresovan. Mora se slagati sa svojom familijom ali,ne posvecivati joj previse vremena. Mora joj davati puno prostora,a opet brinuti gde je ona. . .
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
911s [SK] piše:Dolazi gospoja u salon i zagleda novi Q7. Dok je tako zagledala, predje nežno rukom preko karoserije i u tom trenutku joj se otme prdež.
Kaže joj prodavac: "Gospodjo, ako prdite na sam dodir, ima da se userete kad vam saopštim cenu"!
Van piše: ...за све те буђаве фордове