milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Nesto slicno ovomebossko77 piše:Kad su svi zeljni malo jurcanja mogli bi kao klub da na sledecem skupu nadjemo neki manji pravac bar 200m pa cisto izi zezanja svi da pojurimo u svim klasama..
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Naravno da čine, zapravo, kod nas bi činili za Rusiju ne znam. Skoro je u nekoj emisiji bilo reči baš o tome gde je eksplicitno rečeno da je zabranjeno voziti unazad (duže od par metara).dule0911 piše:Fora je realno carska, ne cine nikakav prekrsaj![]()
OdavdeVozač koji namerava da se kreće vozilom unazad može da izvrši tu radnju samo na kratkom delu puta i ako time ne ugrožava ili ne ometa druge učesnike u saobraćaju.
Kad se vozač kreće vozilom unazad, dužan je da se kreće onom stranom kolovoza kojom se do tada kretao vožnjom unapred.
Vozač ne sme kretanjem vozila unazad: da ulazi u nepreglednu raskrsnicu, da se kreće preko prelaza puta preko železničke pruge u nivou, niti na prevojima i u krivinama gde je preglednost nedovoljna.