Komsije pored mene imaju vucjaka koji je od kad je stene vezan na lancu. Pas se dernja po ceo dan i noc, danju ne mogu da sedim u dvoristu od buke ili da otvorim prozore a nocu me budi.
Vec 4 puta do sad smo ja ili moja zena isli i razgovarali sa njima, oni su u principu kao "resicemo" ali se apsolutno nista ne desava vec 2 godine, posto su jednostavno stoka koje boli uvo.
Dosao sam do tacke gde cim krene da laje jeza me prodje jer znam da ce da nastavi u nedogled. Zimus smo nekako i preziveli posto su prozori bili zatvoreni pa pustimo malo glasniju muziku dok spavamo ali proslo leto je bilo pakao jer su nocu prozori otvoreni a evo opet ide leto i povrh svega zena mi je u sedmom mesecu i san joj je sve tanji.
Da otrujem psa necu jer pas nista nije kriv, kriva je stoka ciji je pas, nemaju cak ni ogradu oko dvorista. Komunalce sam zvao, ne interesuje ih, cak sam i naveo da nemaju ogradu (po zakonu ako neko hoce da drzi psa mora imati ogradjeni posed) nema veze, apsolutno ih nije briga. Ja sad ne znam sta da radim, roknucu se.