Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Download (programi, igrice, softveri).....

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
stalker92
Poruka: 1594
Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
Kontakt:

Re: Download (programi, igrice, softveri).....

Poruka od stalker92 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 09:18h

+1 za MSE, odusevio sam se otkad sam ga instalirao :D
sasa_f1 piše:
utorak, 21. apr. 2020. u 19:39h
kad kupis ovakvu ciganiju ne preostaje ti nista drugo sem da se prepustis da te voda nosi nizvodno lol
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 28. feb. 2013. u 11:32h

Ok hvala!
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » petak, 15. mar. 2013. u 22:50h

Jel ima neko problema sa torrentom u poslednjim danima? Meni brzina varira izmedju 100 i 300kb/s,a internet mi je 10Mbit/s. I nema sanse da izvuce tih 1.1Mb/s,stavio 5-6 ili 1 fajl nece pa nece. Posto imam problema sa SBB-om od novembra prosle godine sasvim je moguce da su mi stavili ogranicenje na torente,ali ajde da pitam da ne bude da napadam dzabe,mada nije da nisu zasluzili.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 15. mar. 2013. u 22:58h

Kod mene bar nema. Meni je ograničen torent na 500 i dostizao je tu brzinu.
VeratNet nisam na SBB.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » petak, 15. mar. 2013. u 23:31h

Dusan64 piše:Jel ima neko problema sa torrentom u poslednjim danima? Meni brzina varira izmedju 100 i 300kb/s,a internet mi je 10Mbit/s. I nema sanse da izvuce tih 1.1Mb/s,stavio 5-6 ili 1 fajl nece pa nece. Posto imam problema sa SBB-om od novembra prosle godine sasvim je moguce da su mi stavili ogranicenje na torente,ali ajde da pitam da ne bude da napadam dzabe,mada nije da nisu zasluzili.
zavisi koliko je fetish specifican, (kolko sidera ima). Ti si izgleda bas zaboo nesto jezivo hahahaha

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » petak, 15. mar. 2013. u 23:34h

Mnogi imaju problema sa SBB-om i torentima, u zavisnosti od dela grada, ali ništa što je dovoljno za reklamaciju.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 15. mar. 2013. u 23:40h

e stefane, podsedi me tvoj post da nesto pitam. Jel moze nekako da se tv signal gleda na kompu uz pomoc neke tv kartice,a da ga uzima sa hdtb dekokdera, sbb-ovog?

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 15. mar. 2013. u 23:48h

Ma rekao sam ja da cu da idem redom da im lupam pojacala i secem kablove. Nista nisam mogao da uradim bez veze,tek kad sam sam pozvao lika su mi kao popravili nesto,tj.uradili novi opticki cvor,a od novembra trajalo. Imam ja za reklamaciju,4meseca bez interneta,a onda na dalje bez torenta,nek uzmu modem i nose ga,koji ce mi 10mbit/s ako ne radi torent.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 15. mar. 2013. u 23:50h

Da pogledaš forum i fb. :P

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » subota, 16. mar. 2013. u 00:13h

Dusan64 piše:Ma rekao sam ja da cu da idem redom da im lupam pojacala i secem kablove. Nista nisam mogao da uradim bez veze,tek kad sam sam pozvao lika su mi kao popravili nesto,tj.uradili novi opticki cvor,a od novembra trajalo. Imam ja za reklamaciju,4meseca bez interneta,a onda na dalje bez torenta,nek uzmu modem i nose ga,koji ce mi 10mbit/s ako ne radi torent.
Evo mogu ja da ti sredim preko veze brži raskid ugovora i demontažu opreme hahahaha
RS_cabrio piše:e stefane, podsedi me tvoj post da nesto pitam. Jel moze nekako da se tv signal gleda na kompu uz pomoc neke tv kartice,a da ga uzima sa hdtb dekokdera, sbb-ovog?
Možeš da uzmeš TV karticu i da na kompu preko nje gledaš običnu analognu kablovsku, ili si me nešto drugo hteo pitati? Jesi li se možda prijavio za D3GO, da na kompu preko Interneta gledaš gledaš D3 uz posebnu aplikaciju?
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 16. mar. 2013. u 00:21h

ne gledam jTV uopste al mi zao da odjavim.
ne analogni vec digitalni HDTV i D3. isit oni koji imam na gajbi. Mrzi me da palim tv, mozda bi neki put stavio u prozor neki u cosku neki kanal. ne znam ni sma koji ce mi

911s [SK]
old-and-rare Fords fan

Poruka od 911s [SK] » subota, 16. mar. 2013. u 00:42h

Pa jedino da HDMi gajtanom povežeš dekoder i monitor, ako ti monitor ima HDMi ulaz, ali to opet nije to što ti hoćeš. :D Ti u stvari hoćeš odnosno tebi u stvari treba D3GO
http://www.sbb.rs/d3go/
Ford weist den Weg.

Dusan64

Poruka od Dusan64 » subota, 16. mar. 2013. u 00:49h

911s [SK] piše:
Dusan64 piše:Ma rekao sam ja da cu da idem redom da im lupam pojacala i secem kablove. Nista nisam mogao da uradim bez veze,tek kad sam sam pozvao lika su mi kao popravili nesto,tj.uradili novi opticki cvor,a od novembra trajalo. Imam ja za reklamaciju,4meseca bez interneta,a onda na dalje bez torenta,nek uzmu modem i nose ga,koji ce mi 10mbit/s ako ne radi torent.
Evo mogu ja da ti sredim preko veze brži raskid ugovora i demontažu opreme hahahaha
Ma to se ja samo salim,kakva demontaza. Polomiti za primer ostalima.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 16. mar. 2013. u 01:21h

911s [SK] piše:Pa jedino da HDMi gajtanom povežeš dekoder i monitor, ako ti monitor ima HDMi ulaz, ali to opet nije to što ti hoćeš. :D Ti u stvari hoćeš odnosno tebi u stvari treba D3GO
http://www.sbb.rs/d3go/
imam monitor hdmi,ali onda ce mi remne u full screen sve,kao tv. A necu im dam pare vise nizasta. Jel ima neka akcija za taj d3 go,nesto za dzabaka i te fore

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 17. mar. 2013. u 09:10h

Nemojte me samo prozvati paranoikom. :ozid:

Ostavim laptop preko noći da skida nešto sa torenta. Jutros pred zoru sam budio i čujem neke klik zvuk, najsličnije je zvuku kazaljke. Ali pošto nemam sata u stanu počnem da tražim odakle dolazi. Iz slušalica nije, iz zvučnika na laptopu nije, otkrije da je iz hard diska. Znam da hard disk ima zvuk pri radu, ali nije ni blizu ovakav. Potražim na netu šta bi to moglo da bude, neki pišu da je normalno, neki da na disku ima oštećenja pa da ''igla'' hard diska hoda preko cjelog diska tražeći isparvne sektore.
Da li je moguće da disk koji je ugrađen u prošli ponedeljak (nema mu ni 15 dana da radi) već ima loše sektore... :ozid:

Skinuo sam HD tune pa sam pustio da prođe test.

I po vašem mišljenju kakvi su Toshiba hard diskovi, u prošlom laptopu su mi crkla 2 ili 3, a u ovom jedan.

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » nedelja, 17. mar. 2013. u 09:21h

Solidni diskovi, nikad problema sa njima, ali kako ti koristiš laptop da si uspeo da ubiješ 3-4 hard diska bilo koje marke? Nosiš ga na teren i držiš na dizel generatoru koji brekće pa rastura? :D

Inače, obično kad krene da se čuje u jednoličnom ritmu "cak-cak-cak-..." nema mu pomoći... čudo da ti komp i dalje radi.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

PMilan
Poruka: 726
Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h

Poruka od PMilan » nedelja, 17. mar. 2013. u 09:30h

Koja ti je brzina downloada? ja sam imao problema na kablovskom internetu. Valjda zbog velikih brzina pisanja koje nije mogao da isprati i samo mi izbaci plav ekran i restartuje se.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 17. mar. 2013. u 09:32h

Ne čuje se stalno, samo kada je na idle.
Tj. ništa ne diram, samo otvoren BitTorrent. Evo kada sam na netu ne čuje se ništa.
Uradio sam scan sa HD tune nije pokazao eror.

Brzina neta je 6 Mbit.

EDIT: Onaj prvi što je crko prvo se čuo zvuk iz laptopa kao uzmeš pa grebeš metal o metal. Malo sam ga ja bio par puta lupio pa ga to izgleda dokrajčilo. Sledeći put kada je gekno nisam mu ništa radio, samo je prestao da radi, tj. plava slova. Sledeći put isto.

Sada na ovom od kako sam ga kupio dešavalo se da na momente zamrze se i poslije 2-3 sekunde nastavi. Posljdnji put je zamrzao na 10 sekundi i plava slova izbacio. Morao sam ga ugasiti i više nije htjeo da upali.

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 17. mar. 2013. u 10:21h

Šta da ti onda kažem, nemaš sreće. :(
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 17. mar. 2013. u 11:03h

Ne znam šta da radim, da li će sada da mi priznaju garanciju ili ne. Ako ne priznaju dadnem 80€ za WD i jbg... :'(

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 17. mar. 2013. u 11:15h

Ne košta te da probaš.
pozdrav, Bojan

Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 17. mar. 2013. u 11:53h

U svakom slučaju ću da odem sutra da vidim da li mi važi i dalje garancija.
Sada sam ga pustio da radi, nije se ništa čulo osim normalnog zvuka rada hard diska, da li je moguće da je bilo nešto privremeno?

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 17. mar. 2013. u 11:58h

Hoce hard da krene tako da brljavi i kada nesto drugo nije ispravno na kompu. Meni je to radio hard disk kad mi je riknula ploca,tj.dok je crkavala. I evo dan danas posle zamene ploce radi isti hard sasvim normalno.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 17. mar. 2013. u 12:13h

Ćut jbt, pomjeri se s mjesta, nemo baksuzirati. :lele:
Ako je ploča mogu da se pozdravim sa laptopom...

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 18. mar. 2013. u 10:41h

Ovo postaje pomalo smješno. :)

Juče cjeli dan nije se čulo klikanje, ali je počelo oko 1-pola 2 kao i preksinoć, a čulo se i jutros baš i kao i juče ujutru i prošlo.
Izgleda gremlini, pa preko dana spavaju, a po noći burgijaju. lol :suicide:

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“