Probaću onda ovaj prvi vid zaštite, pa da vidim. Mene jedino buni što nemam prijavljene višak te MAC-ove osim mojih, a definitivno ubrza net čim promenim šifru.
TP Link je kod mene

Scorpio 696 piše:E pa to je ta kamera
1.leva gore (ac4951cgi)
Kanal 1 sam skinuo socivo 3.6mm i stavio sa crknutog kamkordera 9mm (postoji opcija menjanja sociva al treba vijati m12fi za board camere)
na drugom sajtu su korektni recimo umesto "sony" ubaceno je "cmos" (mada je jedna od jeftinijih kamera sa IR-cut filterom)
Da samo preko oglasa ljudi ubace i adapter da opravda cenu.
Mada 4 kamere to je 4 strujna stekera (to tek zauzima mesto)
Resenje je jaci adapter od recimo 4A i razdelnik 1<4 ili 1<8 (da svaka kamera ima na raspolaganju 1A mada one vuku max 500ma-700ma; najveci potrosac su IR lampe)
ja koristim screamer,pustim preko njega i snimam sta hocuRS_cabrio piše:sta koristite najjednostavnije za snimanje strimovane muzike,preko winamp-a npr. Dakle, pustim radio stanicu i snimam sve sta ide, bez komplikacija preteranih.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
potvrdjujem, streamer vec godinama koristim i nema jednostavnijeg i boljeg programa za snimanje i strimovanjemacaneli piše:ja koristim screamer,pustim preko njega i snimam sta hocuRS_cabrio piše:sta koristite najjednostavnije za snimanje strimovane muzike,preko winamp-a npr. Dakle, pustim radio stanicu i snimam sve sta ide, bez komplikacija preteranih.
dule0911: mozda,ali to sad znaci da treba da menjam i kameru.Scorpio 696 piše:I moj softver za nadzor ima samo full screen i nemoze da seta.
Ali uz pomoc ovog sam uspeo da prebacim na tv (2gi monitor)
DualMonitorTools-1.8.zip
Sto se tice onog "usb"-a neznam bas.
Inace uzeo sam jos jedan dvr
znaci 8ch +4ch
na pc-u ih gledas kao 12ch i kontrolises sa istog.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni