Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Chat (free talk)
Ja sam do sada u Srbji vidio samo jedan ST220 i to nisam siguran da je ST200, imao je boju, branike i felne kao ST220, a da li je bio zaista ne znam bio je parkiran tako da nisam čuo zvuk. Bile su Austijske table čini mi se.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa onako, prezivljava nekako. Vec im je drugo ili trece leto, presle su mozda 40-50k i dve imaju oko 3mm sare i malo su se stopili oni kanali, druge dve (na zadnjim) imaju oko 5mm i jos su kanali citavi tu i tamo.Deckonja piše:Dule, kako ti izdrzava ta Wintera po ovim vrucinama ?
A sto se drzanja tice - lose, klizaju na sve strane

Ionako pred zimu uzimam 2 nove tako da mi je svejedno sto se brze trose, plus su u mojoj dimenziji oko 2500din komad

Fiesta!!
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Pa bas zbog klizanja sam i pitao, meni se to desilo prosle godine, kliza i ne drzi putanju.
Kasnije ukapiram da previse hocu od zimskih guma, tako da sada cekaju sneg

Kasnije ukapiram da previse hocu od zimskih guma, tako da sada cekaju sneg
- dule0911
-
Klizaju definitivno, bilo kakva ostrija voznja otpada sto je temperatura veca, ali dobro ni ne ocekujem da drze.
Fiesta!!
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
MKS
AAAAAAAAAAAAAa
zuti
gears rally rally :-) :-) :-) :-) thumbup thumbup thumbup
Covece ..... usrah se koliko je dobar http://www.lincoln.com/mks/interiorfeatures.asp
ok 40 000 dolara najniza cena, koja pruza i vise nego sto treba jebote...
AAAAAAAAAAAAAa

Covece ..... usrah se koliko je dobar http://www.lincoln.com/mks/interiorfeatures.asp
ok 40 000 dolara najniza cena, koja pruza i vise nego sto treba jebote...
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Dr cosworth
- Poruka: 554
- Član foruma od: petak, 1. maj 2009. u 19:33h
Bio je jedan u Novom sadu cini mi se, Cena je bila 12000eDjomlaMRak piše:ej super su!
Jedino boja mozda nije po mom ukusu ali ce ti ici uz tvoju sivu (ako ih montiras na fiestu )
>>>> Da li postoj ineko u srbiji ko ima mondeo ST220? I koliko se taj auto uopste krece sada po cenam da se kupi? <<<
- Iosis
- VIP
MKS je odličan, na Yahoo cars sam ga poredio sa A8. Ima opcija izlista ti svu opremu, ponudu motora, potrošnja i ostalo. Lincoln ima svu opremu kao i A8, a i potrošnja je malo manja nego kod A8.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
A8 i MKS uopste ne mogu da se porede, nisu ista klasa ni u jednom aspektu (ni po opremi, ni po tehnici, ni cenovno - dva razlicita sveta).
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Po veličini i opremi jesu, oba su full size luxury.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14479
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
MKS je vise klasa sa A6, E-Class i 5-Series.
Meni se licno dopada, posebno EcoBoost verzija. 3.5L twin-turbo sa 365 hp, 6 brzina automatik, AWD.
I opet kosta manje nego onaj najosnovniji 5-Series ...
Problem Lincoln MKS je sto, osim dizajna, u pitanju je isti automobil kao i Ford Taurus od $26,000.

Meni se licno dopada, posebno EcoBoost verzija. 3.5L twin-turbo sa 365 hp, 6 brzina automatik, AWD.
I opet kosta manje nego onaj najosnovniji 5-Series ...
Problem Lincoln MKS je sto, osim dizajna, u pitanju je isti automobil kao i Ford Taurus od $26,000.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- dule0911
-
Al' za malo. Kao sto Talladega rece, A6 mu je pre konkurencija.911s [SK] piše:Po veličini i opremi jesu, oba su full size luxury.
Necu da flejmujem, ali meni je dovoljan jedan pogled na novi A8 da zanemarim bilo koji Lincoln. Dizajn prvenstveno, a posle i tehnika. Ima i bolju opremu ali to mi nije previse bitno, oba imaju svakako dovoljno opreme.
Fiesta!!
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14479
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Ja licno nikad nebi pogledao nijedan Audi (osim R8). Sve i jedan model imaju gotovo identican prednji deo.
Ovo je mnogo vise po mom ukusu, Cadillac CTS-V. Video sam ih nekoliko u gradu i zaista fenomenalno izgledaju. Vise mi se svidja nego bilo koji Nemacki automobil.

Ovo je mnogo vise po mom ukusu, Cadillac CTS-V. Video sam ih nekoliko u gradu i zaista fenomenalno izgledaju. Vise mi se svidja nego bilo koji Nemacki automobil.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Ubedjen covek da vozi Fiestu
http://www.kupujemprodajem.com/Ford-fie ... _id%5D=154
http://www.kupujemprodajem.com/Ford-fie ... _id%5D=154
- Djomla
Nije tacno. Oba se klasifikuju kao Full-size luxury automobili i oba su F segment, ne znam otkud ti takva ideja da su razlciita dva sveta?dule0911 piše:A8 i MKS uopste ne mogu da se porede, nisu ista klasa ni u jednom aspektu (ni po opremi, ni po tehnici, ni cenovno - dva razlicita sveta).
Po opremi, pa jednostavno se prelista sve, po tehnici u kom smislu je A8 npr napredniji od MKS ?
I na kraju jedino su dva razlitia sveta u ceni jer nemci kao nemci rabe sa automobilima.
Bas sam skoro prichao nesto sa talladegom pa gledao i istrazivao ... polovnjake u njemachkoj delju sa cenama i to one koji nisu nemacki.
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21580
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ne mogu da se porede a8 i mks...
Lincoln izgleda ko kineska igračka u odnosu na a8.
O enterijeru,detaljima,sigurnosti i gadgetima da ne govorimo...

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Djomla
Ne znam po kojim standardima oblikujes to misljenje.dule0911 piše:Al' za malo. Kao sto Talladega rece, A6 mu je pre konkurencija.911s [SK] piše:Po veličini i opremi jesu, oba su full size luxury.
Audi a8 -
Sirina 194
Visina 146
Duzina - 513
Lincoln mks
Duzina - 243 incha - 518 cmm
Sirina - 213 cmm
Visina - 154 Cmm
Dakle dimenzije su tu, auto je svakako istih dimenzija kao a8.
Sasvim pristojno poredjenje na mestu.
Da li je luxury? Jeste.
Ameri imaju klasu "Iznad" evropljanja po dimenzijama automobila. Americki licoln town car je dimenzija maybacha koji je znatno duzi od svih evropskih fullsize.
Sto se tiche poredjenja, ajdmo sad vasu pricu, koju niko na forumu nece da ponovi kada nisam ja u pitanu, jel si vozio a8 jel si vozio lincoln mks?
Nisi ni jedan ni drugi svakako. Jel si ziveo sa jednim od tih? Nisi.
Dakle ti imas samo impresiju dizajna, imidza i znachke.
Dok smo ja i iosis rekli nesto realno - spisak sta nudi sta dobija i koliko kosta.
Jebote ja ne znam kada ce vi da prihvatite nemacku drkost pri nabijanju cena?
To je ona psihologija "svaki ciga hvali svoga konja" t.j svako hvali ono sto mu je "blize" dostupnije i sto je vise u mentalitetu okruzenja kao "nase"
Lincolna nazalost nema puno u evropi, ali da ga ima... ho ho ho ne bi ste vi toliko hvalili taj a8 niti bi on bio cuveni "gansta" car i "badboy" car.
I nemoj sluchajno neko da mi kaze da A8 nije "mafija car' i badboy car ovde.
E pa vidis meni ne izgleda ko kineska igracka, ali mi audi a8 izgleda kao prenasminkana riba?Ne mogu da se porede a8 i mks...
Sto se gedzeta tiche, ne pricaj u prazno pogledaj spisak.
Sto se kvaliteta enterijera kod LIncolna prica, daj jbt sad ja tebe pitam da li si ti ikad dodirnuo enterijer linolna mks?
Da li znash koji je tip plastike koriscen?
Etc?
Poslednja izmena: Djomla, na dan sreda, 16. jun 2010. u 18:36h. Ukupno izmenjeno 1 put.
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Markedjani
- Predsednik kluba
Džaba njemu sva ta veličina i oprema kad izgleda ko ciganija.

- Djomla
To je vec stvar impresije i ukusa.Markedjani piše:Džaba njemu sva ta veličina i oprema kad izgleda ko ciganija.
Vozachima i ljubiteljima nemackih automobila i sierra izgleda sranje, jel bi se slozio sa njima?
Posto mi je gomila njih svasta nesto reklo za izgled sierre kvalitet forda i kako su nemcine koje one vole zakon?
Mks baby:

///Mandovchina.
///Mandovchina.

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Pa to i nije merodavno niti objektivno gledanje na stanje stvari, meni npr dizajnerski pripadne muka od klase SUV pa to ne znači da su sva SUV vozila sranje.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
- Djomla
Znash kako, kada ponestanu argumenti na tome se zavrsi.911s [SK] piše:Pa to i nije merodavno niti objektivno gledanje na stanje stvari, meni npr dizajnerski pripadne muka od klase SUV pa to ne znači da su sva SUV vozila sranje.
Uvek kada sam pokushao neka objektivna gledanja da "nametnem" i objekt
ivnu konverzaciju sve se svodilo na neki utisak impresije.
Na to kako auto izgleda ili za koga je namenjen po kafanskoj nauci.
Ukus je to koju muziku volis.Nesa piše:O ukusima ne treba raspravljati
To koji je automobil jeftiniji, povoljniji, koji sta pruza, koji je bolja kupovina etc - nikako nije stav ukusa.
Stav ukusa je to sto se markedjaniju i duletu svidja dizajn a8 - i to je skroz ok.
Poslednja izmena: Djomla, na dan sreda, 16. jun 2010. u 18:43h. Ukupno izmenjeno 1 put.
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Markedjani
- Predsednik kluba
Posebno o google poznavaocima kola ne treba raspravljati... sve znaju a ništa ne znaju.
Preko googla i Sierra 2.0 dohc ima 16 ventila.
Preko googla i Sierra 2.0 dohc ima 16 ventila.

- Djomla
Bolje google poznavaoc nego kafanski poznvaoc.Markedjani piše:Posebno o google poznavaocima kola ne treba raspravljati... sve znaju a ništa ne znaju.
Kad ne mozes da napadnes argumet - napadni sagovornika.Markedjani piše: Preko googla i Sierra 2.0 dohc ima 16 ventila.

///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Markedjani
- Predsednik kluba
Mislim ono ako ćemo tako da gledamo samo po novcima onda su kinezi mama mara auto industrije... može li neko da nadmaši ovo ?
http://www.dailymail.co.uk/news/worldne ... China.html
http://www.dailymail.co.uk/news/worldne ... China.html

- Iosis
- VIP
Ne znam odakle ti ideja da Lincoln ima manje opreme. Ima isto kao i Audi, čak ima i satelitski radio koji Audi nema.
Lincoln mi sasvim pristojno izgleda za svoju klasu, dovoljno agresivan, a opet je dovoljno ozbiljan i daje izgled kakav treba da ima ta klasa. Audi ima agresivan izgled koji baš i ne ide uz tu klasu auta. OK je za A4, A5, R8.
I audi ima isti oblik za sve modele kao da ih proizvode na metar pa samo sjeku koliko kome treba, a Lincoln ima sličnosti ali mnogo razlikuju. Imaju neku svoju masku koja daje prepoznatljivost ali ipak je različit od ostalih.
Za vožnju ne znam nisam ih vozio, ali takvim autima i nije mjesto na stazi i na trkama nego udobna vožnja.
Lincoln mi sasvim pristojno izgleda za svoju klasu, dovoljno agresivan, a opet je dovoljno ozbiljan i daje izgled kakav treba da ima ta klasa. Audi ima agresivan izgled koji baš i ne ide uz tu klasu auta. OK je za A4, A5, R8.
I audi ima isti oblik za sve modele kao da ih proizvode na metar pa samo sjeku koliko kome treba, a Lincoln ima sličnosti ali mnogo razlikuju. Imaju neku svoju masku koja daje prepoznatljivost ali ipak je različit od ostalih.
Za vožnju ne znam nisam ih vozio, ali takvim autima i nije mjesto na stazi i na trkama nego udobna vožnja.