Porukaod BojanM » nedelja, 20. feb. 2011. u 14:53h
Ovajj, ne. Obrnuto.
Vidiš da kod belog postoji "ograničeno proklizavanje", tj. da se snaga prenosi ravnomernije na oba pogonska točka, a da crni gubi veliki deo snage motora na točku koji više proklizava ("unutrašnjem" u skretanju).
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
Jedan od najboljih marketinskih trikova koje sam video u zadnje vreme.
Naime ljudi iz Nissan-a su napravili nalepnice zadnjeg dela GTR-a i to lepili vozacima Porsche-a , na kraju su imali 23% vise zakazanih test voznji GTR-a.
Valjda će da se poprave u sledećem klipu, očekujem da kupe Sierru ili nešto slično, pošto su valjda ukapirali da od prednje vuče na livade nema zabave.
Everything we do, it's driven by you! Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Gledao sam ovo na YT..kakva ludnica..prvo likovi na pocetku klipa,stavili ruke u dzepove po onoj poledici pa ovi sto cekaju da se neko zahebe i prodje kroz ulicu da bi snimili i na kraju iskakanje iz kola ..
Sto ne prikazuju indijske filmove kod nas?
[youtube][/youtube]
Jel neko video uzivo neku mk1 sa vinyl-om na krovu? Ja sam samo na slikama video, nikad ovako... Svidja mi se i ovaj drzac za prtljag u gepeku, ovaj plasticni ispod poklopca, nice touch, a ne kao kod mene da je sav lim izgreban i izguljen od kljuceva i ostalih gluposti
darko darko piše:DULE NISAM ZNAO DA SI FIESTU KUPIO NA SAJMU I TO OVU PRVU
Eto provalio si me
A bas je super boja, "ceramic blue"
i naravno secate se Ford GT-a sa Moskow draga... Heffner Performance ?
evo i Lamborghini Gallardo Superleggera Twin Turbo, takodje Heffner Performance
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi Phase Evolution Opus 500.1+Mac Audio Select 12withAlpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...